Complea Tribunen er udsolgt - nye pladser frigivet

17. marts 2022 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

De sidste billetter til Complea Tribunen er blevet solgt, og både 3F Tribunen og Complea Tribunen er således udsolgt til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F. 

Til gengæld er der netop blevet frigivet 250 siddepladser på A. Enggaard Tribunen, som man kan købe her. 

Der er desuden ca. 1.000 billetter tilbage på Vesttribunen, som du også kan købe her. 

Udebaneafsnittet på 3F Tribunen er udsolgt, og AaB gør opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Bemærk i øvrigt, at købte billetter ikke kan ombyttes til andre pladser eller tribuner. 

Tags på denne nyhed

Himmerland Forsikring bliver guldpartner i AaB

16. marts 2022 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

AaB og Himmerland Forsikring har gennem mere end et årti været samarbejdspartnere, og nu optegnes aftalen, så Himmerland Forsikring bliver guldpartner i klubben i de næste tre år som minimum.  

- Himmerland Forsikring har gennem mange år været en god og trofast partner, og det glæder os, at de har fundet det naturligt at tage vores samarbejde til næste niveau, så de nu frem til udgangen af 2024 bliver guldpartner, siger AaB’s salgschef Morten Brinkmann.  

Jesper Færch fra Himmerland Forsikring supplerer: 

- Vi har i adskillige år haft et fortrinligt samarbejde med AaB, og med de nye muligheder, der er ved at blive guldpartner, var det naturligt for os at tage det næste skridt i samarbejdet og få endnu større gavn af AaB’s muligheder inden for eksponering og aktivering i partnerskabet. 

- Himmerland Forsikring har stærke rødder i Nordjylland, og derfor er det også nærliggende for os at bakke op om et stort lokalt flagskib som AaB. Samtidig ønsker vi at være nordjydernes foretrukne forsikringsselskab. Det sætter vi streg under med den nye aftale, der rummer mange spændende muligheder for fortsat at være tæt på kunderne – både på og uden for fodboldbanen, siger Jesper Færch.  

Himmerland Forsikring vil ved udgangen af denne aftale have været partner i AaB i flere end 15 år.

Tags på denne nyhed

Thelander og Højholt i karantæne på søndag

16. marts 2022 kl. 13:48 af Rasmus Estrup

I første halvleg af mandagens opgør mod OB modtog både Rasmus Thelander og Malthe Højholt en advarsel. 

For begge spilleres vedkommende var det sæsonens femte advarsel, og begge spillere er således oppe på 20 karantænepoint, hvilket giver dem begge en spilledags karantæne. 

Malthe Højholt og Rasmus Thelander er derfor ikke tilgængelige til søndagens kamp mod Brøndby I.F., som du kan købe billetter til her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Navneskilte og grafitti på Aalborg Portland Park

16. marts 2022 kl. 10:50 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park er blevet frisket op inden søndagskampen mod Brøndby I.F., og det forestående Mesterskabsspil i 3F Superligaen.

Fans har således frivilligt hjulpet AaB med at lave ny grafitti ved indgangene på Vesttribunen, og på Complea Tribunen har alle sæsonkortholdere fået sat navn på deres egen faste plads på den rød-hvide tribune. 

Tags på denne nyhed

11.000 har købt billet til søndagskampen

16. marts 2022 kl. 09:14 af Rasmus Estrup

Mandag rundede AaB 10.000 solgte billetter til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F., i går blev 3F Tribunen udsolgt, og her til morgen er billetsalget steget til over 11.000 fans. 

Skal du være med til at skabe en fantastisk ramme om opgøret på søndag, kan du stadig købe billetter til Vesttribunen og Complea Tribunen her. 

På Complea Tribunen er der nu færre end 30 siddepladser tilbage, og vær i den forbindelse opmærksom på, at række 1 og række 20 har begrænset udsyn. 

Udebaneafsnittet på 3F Tribunen er udsolgt, og AaB gør opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

På søndag er der aktiviteter i fanzonen fra kl. 11.30, og en time senere åbner dørene til Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed