AaB TV: Stem på månedens mål i marts

26. marts 2022 kl. 11:46 af Rasmus Estrup

Med 3-2-sejren over OB og 3-0-sejren over Brøndby I.F. kom AaB på tavlen seks gange i løbet af marts.

To træffere fra både Milan Makaric og Louka Prip, samt scoringer af Kasper Høgh og Kasper Kusk konkurrerer således om at blive kåret til månedens mål af AaB’s fans. Se alle målene og stem her.

Kandidaterne er:

1: Kasper Høgh til 1-0 mod OB, 14. marts

2: Milan Makaric til 2-2 mod OB, 14. marts

3: Kasper Kusk til 3-2 mod OB, 14. marts

4: Louka Prip til 1-0 mod Brøndby I.F. 20. marts

5: Louka Prip til 2-0 mod Brøndby I.F. 20. marts

6: Milan Makaric til 3-0 mod Brøndby I.F. 20. marts.

Alle, der afgiver en stemme i konkurrencen, deltager i lodtrækningen om Kasper Kusks kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra forrige sæson samt Football Manager 2022.

Afstemningen løber frem til onsdag 30. marts kl. 8.00, hvorefter vinderen kåres.

AaB inviterer partnerklubber til AaB-Silkeborg I.F.

25. marts 2022 kl. 10:28 af Rasmus Estrup

AaB's 118 nordjyske partnerklubber inviteres til Partnerklubbernes Dag på Aalborg Portland Park, når AaB søndag 24. april møder Silkeborg I.F. i Mesterskabsspillet.

Til kampen er der gratis adgang for alle tilmeldte partnerklubber, og udvalgte partnerklubber vil desuden blive inddraget i indløb med 3F Superligaspillerne, samt deltage i pausekonkurrencen.

Fanzonen åbner kl. 11.30, og her vil der være en masse aktiviteter, så alle kan komme i den rette fodboldstemning.

Der vil blandt andet være mulighed for at prøve kræfter med en Goal Station Focus 360, hoppe i AaB's egen AaB-hoppeborg og opleve livemusik fra scenen. Derudover kommer et par AaB-spillere også forbi fanzonen og skriver autografer.

Alle fodboldformænd i partnerklubberne skulle have modtaget en mail fra AaB angående tilmelding. Har man ikke modtaget en mail, skal man kontakte mro@aab-as.dk.

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, og klubberne må kun tilmelde sig én gang.

S.U. senest tirsdag 19. april.

AaB TV: AaB-Vendsyssel F.F. 1-2

25. marts 2022 kl. 07:25 af Rasmus Estrup

AaB tabte torsdag 2-1 til Vendsyssel F.F. i en testkamp på Hornevej.

Gæsterne bragte sig foran i opgørets andet minut, da Tiémoko Konaté slog et indlæg ind i panden på Panagiotis Armenakas. Jacob Rinne reddede dog i første omgang, men returen sendte Panagiotis Armenakas i mål til 1-0.

Herefter kontrollerede AaB kampen, og i 28. minut udlignede Milan Makaric, da han sparkede et godt indlæg fra Kristoffer Pallesen ind til 1-1 efter et glimrende AaB-opspil.

Selvom AaB fortsat var i kontrol, lykkedes det Tiémoko Konaté at bringe Vendsyssel F.F. foran med 2-1 ved pausen efter en flot solotur og en pragtmål, der sad i fjerneste målhjørne.

Anden halvleg bød først på muligheder mod slutningen, og her sparkede Ronnie Schwartz over lige foran målstregen, og i modsatte ende var Anosike Ementa farligst uden at det dog førte en udligning med sig.

Se sammendrag af kampen i videoen øverst og hør reaktioner fra cheftræner Lars Friis.

Noshe udtaget til U/16-landskampe i april

24. marts 2022 kl. 15:28 af Rasmus Estrup

Anders Noshe blev i søndags AaB's yngste debutant i 3F Superligaen nogensinde, og i dag er den unge AaB'er blevet udtaget til U/16-landsholdet.

Det danske U/16-landshold står foran en tur til Schweiz, hvor der venter to venskabskampe mod schweizerne.

Første opgør spilles tirsdag 5. april, og to dage senere spilles den anden venskabskamp.

Anders Noshe har indtil videre optrådt to gange på U/16-landsholdet med en scoring til følge.

AaB tabte testkamp

24. marts 2022 kl. 14:19 af Brian Andersen

En begivenhedsrig første halvleg blev afløst af chancefattige sidste 45 minutter, hvor gæsterne egentlig stille og roligt kørte sejren hjem ved i perioder at holde godt fast i bolden.

Allerede i kampens andet minut tog udeholdet føringen, da man brød igennem i venstre side, hvorfra bolden havnede i panden på Panagiotis Armenakas, hvis forsøg i første omgang blev reddet af AaB-keeper Jacob Rinne, før Armenakas i anden omgang kunne skubbe læderet over stregen.

Et AaB-boldtab fire minutter senere gav muligheden for, at den tidligere AaB’er Ronnie Schwartz kunne forsøge sig langt ude fra, men bolden strøg over både Jacob Rinne og tværribben.

Første farlige AaB-mulighed opstod i det 19. minut efter hjørnespark, hvor Anders Hagelskjær nåede højest, inden Vendsyssel F.F. fik afvist på selve mållinjen.

AaB’s overtag i spillet blev mere og mere udtalt, og efter 28 minutter kom udligningen, da et godt forarbejde fra Anders Hagelskjær fandt vej til højresiden og Kristoffer Pallesen, hvis perfekte indlæg fra tæt hold blev flugtet i netmaskerne af Milan Makaric.

I fortsættelsen var Louka Prip i to omgange nærgående, og en AaB-føring lå i luften, indtil en omstilling gav plads til den velspillende Tiémoko Konaté, som fik tid og plads til på fornem vis at krølle kuglen op i det fjerneste målhjørne.

Fra anden halvlegs begyndelse var der tale regulær tomgang, hvor gæsterne havde held med at kontrollere og holde AaB fra fadet.

Faktisk faldt kampens næste mulighed først i det 84. minut, hvor Vendsyssel F.F. brød igennem i højre side; Jacob Rinne fik afværget fra Rune Frantsen, mens Ronnie Schwartz efterfølgende sendte returbolden over mål.

AaB formåede ikke at true, før Anosike Ementa i tillægstiden fik headet fra kort afstand, men udeholdet fik reddet situationen og dermed også sejren.

Næste opgave for AaB er hjemmekampen på Aalborg Portland Park mod 3F Superligaens førerhold fra FC København søndag 3. april. Køb i forsalg billet her.

Matchfacts – testkamp
AaB-Vendsyssel F.F.  1-2 (1-2)
2. min 0-1 Panagiotis Armenakas, 28. min 1-1 Milan Makaric, 38. min 1-2 Tiémoko Konaté.

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Rasmus Thelander, Anders Hagelskjær, Casper Gedsted (83: Vladimir Prijovic), Magnus Christensen (53: Anders Noshe), Malthe Højholt, Iver Fossum, Louka Prip, Milan Makaric (76: Christoffer Ravn), Oscar Meedom (60: Anosike Ementa).