AaB TV: Carpe Diem er modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning

4. maj 2022 kl. 14:29 af Rasmus Estrup

Foreningen Carpe Diem er forårets modtager af AaB's pris Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvorigennem AaB og Spar Nord Fonden donerer to kr. pr. tilskuer til AaB's 3F Superligahjemmekampe til et godt formål i Nordjylland. 

AaB oprettede Hele Nordjyllands Håndsrækning i 2015, og siden sommeren 2017 har Spar Nord Fonden bakket op om Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvorfor donationen er på to kr. pr. tilskuer. 

Det er AaB's fans, der gennem en afstemning peger på, hvilket velgørende formål der skal være modtager, og i foråret 2022 går pengene altså til Carpe Diem fra Aalestrup. 

Carpe Diem er en forening, der hjælper kræftramte og socialt udsatte børn og deres familier med bidrag til efterskoleophold, weekendture, konfirmationer, fødselsdage, julegaver og meget andet. 

Anders Hagelskjær og Malthe Højholt har været på besøg hos Carpe Diem, som du kan lære bedre at kende i dette indslag fra AaB TV. 

Læs mere om Carpe Diem her.

Tags på denne nyhed

Rinne overrækkes Det Gyldne Bur på søndag

4. maj 2022 kl. 11:10 af Rasmus Estrup

AaB-målmand Jacob Rinne vandt i 2021 Det Gyldne Bur, der er Tipsbladets årlige og traditionsrige kåring af årets bedste målmand i Danmark. 

Inden kickoff af AaB's søndagskamp mod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park vil Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen overrække det synlige bevis på hæderen, Det Gyldne Bur, til Jacob Rinne, der med 163 offcielle AaB-kampe er den udlænding i AaB's historie med flest optrædener for Hele Nordjyllands Hold. 

Det er målmændene i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen, der selv stemmer om, hvem der skal modtage Det Gyldne Bur, og i 2021 fik Jacob Rinne flere end dobbelt så mange stemmer som sin landsmand Patrik Carlgren på andenpladsen. 

Jacob Rinne er desuden den tredje målmand, der har vundet prisen som AaB-spiller. Jimmy Nielsen vandt i 1998 og 2004, mens Nicolai Larsen vandt i 2014. 

AaB's kamp mod FC Midtjylland spilles søndag kl. 18.00, og dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 16.00. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der på søndag åbner kl. 16.00. 

Tags på denne nyhed

Frigiv din plads, hvis du er forhindret på søndag

4. maj 2022 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Flere end 8.500 har allerede købt billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland, og du kan gøre det samme her.

Men er du sæsonkortholder og forhindret i at se kampen, så frigiv din plads eller send den videre til en ven, så vi kan få udnyttet flest mulige pladser. 

Se i videoen herunder et eksempel på, hvordan du gør.

Frigiv din plads - eller konverter til billet - sådan gør du:

Klik her eller på knappen nedenfor. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

  • Log ind på din konto i billetsystemet.
  • Nu vises en liste over kommende kampe. Vælg den kommende kamp – i dette tilfælde kampen mod FC Midtjylland
  • Her kan du se dit sæsonkort og to muligheder:
    • Frigiv min plads
    • Konverter til billet
  • Vælg den mulighed, du ønsker.
  • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod Brøndby I.F. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS.

Har du glemt dit login?

Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det. 

Du kan også finde linket til at frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet direkte på din konto i billetsystemet.

På computeren

  1. Log ind på din konto på billet.aabsport.dk.
  2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og vælg “Min konto”.
  3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
  4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

På mobilen

  1. Log ind på din konto på  billet.aabsport.dk
  2. Klik på “Konto” i menuen i bunden.
  3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
  4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan få skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Silkeborg I.F.-AaB 4-2

3. maj 2022 kl. 07:08 af Rasmus Estrup

Selvom Louka Prip kom på tavlen to gange mandag aften på Jysk Park, rakte det ikke til point for de nordjyske gæster, der tabte opgøret mod Silkeborg I.F. med 4-2. 

Hjemmeholdet kom foran allerede i første minut ved Lukas Engel, men Louka Prip udlignede til 1-1 i 25. minut på oplæg fra Milan Makaric. 

Seks minutter senere var Lukas Engel igen på pletten for gæsterne, da han bragede bolden op i fjerneste målhjørne til 2-1, men kort inden pausefløjtet var også Louka Prip blevet dobbelt målscorer, da han igen blev assisteret af AaB's serbiske angriber. 

Seks minutter efter pausen scorede Nicolai Vallys til 3-2 for hjemmeholdet, som cementerede sin sejr med 4-2-målet af Tobias Salquist midt i anden halvleg. 

Se alle opgørets chancer og mål i sammendraget øverst. 

Tags på denne nyhed
'