Ny sejr til U/15 – nederlag for U/17

13. juni 2022 kl. 11:15 af Brian Andersen

Emil Borup og Marcus Sørensen bragte AaB foran i første halvleg, og sidstnævnte kom igen på måltavlen i anden halvleg, inden Felix Skovholm syv minutter før tid cementerede sejren.

I tabellen er AaB fortsat nummer 12 og tredjesidst, før sidste spillerunde på lørdag på udebane mod sjetteplacerede FC København.

Også AaB’s mandskab i U/17 Ligaen havde AC Horsens som modstander, og her måtte hjemmeholdet se sig slået med 3-1.

Et rødt kort til Nikolaj Holmegaard Larsen afsluttede en målløs første halvleg, hvilket gæsterne udnyttede til at bringe sig foran med to scoringer, inden Mads Mochau fik reduceret seks minutter før tid, hvilket dog var en stakket frist for AaB, der kort efter måtte se AC Horsens slå sejren fast.

Ligeledes i U/17 Ligaen er AaB placeret som tredjesidst, som nummer 11, og lørdag venter i sidste spillerunde en vanskelig opgave mod førerholdet FC København.

Tags på denne nyhed

Kontoret lukket torsdag og fredag i denne uge

8. juni 2022 kl. 15:41 af Brian Andersen

Lukningen skyldes, at AaB’s administration de næste dage er på studietur hos AaB’s beklædningspartner Macron i Bologna.

Trøjelancering af AaB’s nye klubdragt og andendragt for sæsonen 2022/2023 sker i øvrigt 1. juli. Lanceringen af den nye tredjedragt, håndsrækningstrøjen, bliver i september.

Kontoret åbner igen på mandag 13. juni.

Tags på denne nyhed

AaB søger kok til elitemiljø

7. juni 2022 kl. 14:01 af Brian Andersen

Som kok for AaB’s Superligatrup og klubbens administrative medarbejdere kommer du i dagligdagen til at arbejde tæt på spillere og trænere på AaB’s anlæg på Hornevej i Aalborg, og det er essentielt, at du har en god forståelse for idrætsernæring og for at lave mad til idrætsfolk.

Vores nye kok vil være ansvarlig for den daglige drift af træningsanlæggets køkken og have det fulde ansvar for bespisning og indkøb. Der stilles større og større krav til den professionelle fodboldspiller, hvorfor det er afgørende, at man har forståelse for, at spillernes ernæring morgen og middag skal være et højdepunkt, samtidig med at det er en forudsætning for at kunne præstere på topniveau.

Ansættelsen vil være med sparring med relevante personer i AaB A/S, men med reference til moderklubben AaB af 1885, hvor klubbens cafeteria også vil være en del af jobbet, herunder at sikre spændende madtilbud til AaB’s talenter og deres forældre, så fremtidens idrætshus på Hornevej også inkluderer en god madoplevelse.

Arbejdstiden vil være varierende inklusive timer i weekenden, og som kok i AaB vil vi gerne:

- at du er teamplayer
- at du er god til at kommunikere
- at du har viljen til at indgå i samarbejde/projekter – eksempelvis individuelt med den respektive spiller
- at du har lyst til at præge klubbens madkultur

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk organisation, hvor du får selvstændigt ansvar.

Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

For spørgsmål og yderligere information kan du kontakte forretningsfører i AaB af 1885, Tom Nygaard – tom@aabaf1885.dk – 2144 1444.

Send ligeledes din ansøgning til forretningsfører Tom Nygaard på tom@aabaf1885.dk senest mandag 20. juni 2022.

AaB er med sine fire danske mesterskaber og tre pokaltitler en af Danmarks førende fodboldklubber og Nordjyllands stærkeste brand.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Alle sæsonens AaB-mål i 2021/2022

6. juni 2022 kl. 11:55 af Rasmus Estrup

Sæsonens kampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen bød på 66 AaB-scoringer.

Målene fordeler sig således:

Louka Prip 16
Iver Fossum 11
Milan Makaric 11
Kasper Kusk 8
Kasper Høgh 3
Rasmus Thelander 3
Anders Hagelskjær 2
Pedro Ferreira 2
Mathias Ross 2
Oliver Ross 2
Marcus Hannesbo 2
Daniel Granli 1
Jakob Ahlmann 1
Tim Prica 1
Frederik Børsting 1

Se alle 66 mål i videoen øverst.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af sæsonens mål

5. juni 2022 kl. 18:31 af Rasmus Estrup

AaB’s fans har gennem en afstemning udvalgt sæsonens bedste AaB-mål blandt de ni månedens mål-vindere.

Med 26 procent af stemmerne har AaB-fansene kåret Daniel Granlis scoring på udebane mod FC Midtjylland 20. februar 2022 til sæsonens bedste mål.

Louka Prip, som scorede fem af de ni kandidater, indtog både andenpladsen - 1-0-målet mod Randers FC, 8. april 2022 - og tredjepladsen - 1-1-udligningen på udebane mod FC Midtjylland i Sydbank Pokalen 28. oktober. De scoringer fik henholdsvis 20 og 16 procent af stemmerne. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen. Vinderen af Louka Prips kampbrugte håndsrækningstrøje fra den netop forgangne sæson blev Rasmus, som kontaktes direkte på mail.

Tags på denne nyhed
'