Bliv klar til foråret med et sæsonkort

8. januar 2022 kl. 16:02 af Rasmus Estrup

Mærk stemningen på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement, så du er sikker på at få en plads til alle AaB's hjemmekampe. 

Årets første hjemmekamp spilles 27. februar mod Silkeborg I.F. Dernæst følger en kamp mod Vejle Boldklub 6. marts, inden grundspillet afgøres 20. marts på hjemmebane mod Brøndby I.F. 

Fra kun 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn kan du blive sæsonkortholder til Aalborg Portland Park, og du kan læse mere om fordelene ved et sæsonkortabonnement her. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Lucas Andersen tilbage på træningsbanen

7. januar 2022 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Lucas Andersen er ligesom holdkammeraterne tilbage i fodboldtræningen, og for AaB-anføreren var torsdagstræningen i Gistrup hans første træning med en bold i syv måneder. 

I dette interview med AaB TV fortæller han om de seneste måneders genoptræning, gårsdagens boldøvelser og perspektiverne i forhold til hans comeback. 

Tags på denne nyhed

Kusk om første fodboldtræning: Fantastisk

6. januar 2022 kl. 14:55 af Rasmus Estrup

Efter en testdag i små grupper i går bød torsdagens træningspas på årets første fodboldtræning med hele 3F Superligatruppen samlet. Og det var savnet.

- Det var fantastisk og megadejligt at se de andre drenge igen efter en lang ferie. Det har jeg savnet helt vildt, siger Kasper Kusk, der dog ikke har ladet bolden ligge stille i vinterferien.

- Jeg har lavet lidt boldøvelser og noget styrketræning for at holde formen ved lige så meget som muligt. Jeg har også mødt nogle af holdkammeraterne på Hornevej, men der er intet, der slår at komme ud at træne som gruppe igen. Det er dejligt, siger Kasper Kusk.

 Dagens træningspas foregik på kunstgræsbanen hos partnerklubben LKB Gistrup med en skyfri himmel og minusgrader, men fra 14. januar til 25. januar behøver den 30-årige offensivspiller formentlig ikke en hue for at holde varmen.

Her skal AaB nemlig på træningslejr på Malta, hvor Hele Nordjyllands Hold deltager i Tipsport Malta Cup og skal spille kampe mod SK Sigma Olomouc fra Tjekkiet, WSG Tirol fra Østrig og FC Spartak Trnava fra Slovakiet.

- Nu skal vi lige igennem nogle meget kolde træninger, men ellers glæder vi os selvfølgelig meget til træningslejren, hvor vi ser frem til at spille mod nogle andre, end de danske hold vi plejer at møde. Så det bliver fedt at komme i gang, og forhåbentlig kan vi komme hurtigst muligt tilbage i topform, slutter Kasper Kusk.

AaB indleder forårssæsonen på udebane mod FC Midtjylland 20. februar. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Træningsstart 2022

5. januar 2022 kl. 15:51 af Rasmus Estrup

I dag havde AaB's 3F Superligatrup første træning i 2022, da AaB-spillerne mødte ind til fysiske tests i Børge Bach Huset. 

Spillerne blev testet i fire grupper af seks spillere, og i dette indslag fra AaB TV kan du høre Jakob Ahlmann og Kristoffer Pallesen sætte ord på, hvordan det er at være tilbage efter en længere vinterpause. 

AaB TV: Cifuentes' første år i AaB

4. januar 2022 kl. 14:04 af Rasmus Estrup

Martí Cifuentes har nu i et år været cheftræner for Hele Nordjyllands Hold. I dette længere interview med AaB TV sætter cheftræneren blandt andet ord på udviklingen i det forgange år, opbakningen fra fansene og planerne for forårssæsonen, der indledes med rets første træningspas i morgen. 

AaB's træning i morgen vil udelukkende bestå af fysiske test i mindre grupper, mens holdtræningen genoptages fra på torsdag. AaB's træninger er i øjeblikket lukket for uvedkommende qua Covid-19. 

Tags på denne nyhed