Bliv gratis medlem af AaB Shoppen+

2. februar 2022 kl. 16:41 af Rasmus Estrup

Som medlem af fordelsklubben AaB Shoppen+ følger en række fordele på www.aabshoppen.dk.

Du får blandt andet særlige medlemstilbud, får særlig adgang til eksklusivt merchandise og optjener fem procent af dit køb som bonuskroner til fremtidige køb. 

Derudover er du også blandt de første til at modtage nyheder og kampagner fra AaB Shoppen. 

Du kan blive medlem af AaB Shoppen her. 

Husk også, at AaB Shoppen er kommet på Instagram. Følg AaB Shoppens Instagram-side her, og via dette link finder du AaB Shoppen på Facebook. 

Tags på denne nyhed

Fossum om opstarten: Vi står godt

1. februar 2022 kl. 16:25 af Rasmus Estrup

Det mindede næsten om Iver Fossums hjemstavn i Norge, da AaB-truppen her til formiddag løbetrænede på en snedækket kunstgræsbanebane på Hornevej.

Til eftermiddagstræningen havde regnen fjernet snedækket, og eftermiddagens træning kunne igen byde på regulær fodboldtræning hos partnerklubben LKB Gistrup.

- Vi står godt på nuværende tidspunkt. I sidste uge kom vi hjem fra en rigtig fin træningslejr med gode træningspas og kampe. Nu er vi så tilbage i velkendte omgivelser, og jeg kan godt mærke, at vi begynder at nærme os forårspremieren, siger Iver Fossum.

Nordmanden scorede i efteråret ni mål for Hele Nordjyllands Hold fordelt på seks mål i 3F Superligaen og tre mål i Sydbank Pokalen.

På træningslejren på Malta blev det også til en scoring i 2-2-opgøret mod WSG Tirol. 

- Spillemæssigt havde vi nogle fine kampe på Malta. Resultaterne var ikke, som vi havde ønsket, men vi fik gang i noget af det spil, vi gerne ville, og det blev gradvist bedre fra kamp til kamp, så det skal vi fortsætte med at lægge på i de næste to testkampe, siger Iver Fossum.

På lørdag spiller AaB to testkampe mod Vendsyssel F.F., inden SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park fredag 11. februar i sidste testkamp inden forårspremieren på udebane mod FC Midtjylland 20. februar.

- Gennem hele januar har vi trænet godt. Der er god kvalitet og godt tempo til træning, og vi kan mærke, at formen er blevet bedre og bedre. Så jeg synes, vi er, hvor vi skal være med to en halv uge til sæsonstart, og nu skal vi bare bruge de sidste to testkampe på at justere de sidste detaljer, så vi er klar til kampen mod FC Midtjylland, siger Iver Fossum.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB og Højholt forlænger

31. januar 2022 kl. 15:29 af Rasmus Estrup

Malthe Højholt og AaB har forlænget midtbanespillerens aftale, så hans kontrakt nu løber til udgangen af 2024. 

I dette interview med AaB TV sætter Malthe Højholt ord på forlængelsen. 

Tags på denne nyhed

AaB og Højholt forlænger til udgangen af 2024

31. januar 2022 kl. 14:15 af Brian Andersen

Efter tiden på AaB Akademiet har Malthe Højholt i indeværende sæson for alvor bidt sig fast på den centrale midtbane på AaB’s bedste mandskab:

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Der har været ganske stor interesse for Malthe i dette transfervindue, men både vi og han har haft fokus på at bygge videre på den udvikling, han er i gang med som både spiller og som menneske, og det har været et klart ønske fra Malthe fortsat at være en del af et forhåbentlig succesfuldt mandskab i AaB.

- Malthe har en god personlighed og en stærk mentalitet, der sammen med hans spilintelligens, boldsikkerhed og arbejdsomhed kan bringe ham langt, og derfor er vi naturligvis glade for, at en forlængelse er kommet i stand, siger Inge André Olsen.

Malthe Højholt tilføjer:

- Jeg er superglad for, at det er faldet på plads, at min fremtid er i AaB. Nu skal jeg bare blive ved med at arbejde benhamrende hårdt, fortsætte min udvikling og være med til at udrette gode ting med klubben.

- AaB har vist mig stor tillid, og især det seneste halve år er det gået rigtig stærkt. Jeg er gået fra næsten ingen spilletid til at spille hver kamp i efteråret, og nu vil jeg gerne give tilbage til klubben og fansene ved at forlænge min aftale med AaB, fortæller Malthe Højholt.

Malthe Højholt har spillet 38 officielle kampe for AaB, ligesom det foreløbig er blevet til otte ungdomslandskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

Hannesbo til Fredericia i foråret

31. januar 2022 kl. 09:30 af Brian Andersen

Marcus Hannesbo skiftede i 2013 en alder af 11 år til AaB fra partnerklubben Støvring I.F., og debuten for AaB’s bedste mandskab kom i marts 2020 i kvartfinalen i Sydbank Pokalen mod FC København.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler om U/20-landsholdsspilleren:

- Marcus har allerede opnået minutter i en del kampe for AaB, men i håbet om at sikre endnu mere kontinuerlig spilletid i det kommende halve år har vi i fællesskab vurderet, at en udlejning til FC Fredericia giver rigtig god mening.

- Fra femtepladsen og i en tæt top venter der FC Fredericia en række spændende kampe, og dette vil kun være med til at videreudvikle Marcus yderligere, inden han vender retur til AaB, siger Inge André Olsen.

19-årige Marcus Hannesbo, der har opstrådt i tre ungdomslandskampe for Danmark, supplerer:

- Jeg synes, der venter mig en spændende udfordring, som forhåbentlig kan give gode oplevelser og bidrage til FC Fredericia og min egen udvikling.

- Det er i hvert fald noget, jeg ser frem til og er meget opsat på, og så er planen, at jeg kan vende hjem til AaB i en mere voksen udgave, lyder det fra Marcus Hannesbo, der har kontrakt med Hele Nordjyllands Hold indtil 30. juni 2025.

Marcus Hannesbo står noteret for 32 officielle kampe og fire scoringer for AaB.

Tags på denne nyhed
'