Bliv gratis medlem af AaB Shoppen+

2. februar 2022 kl. 16:41 af Rasmus Estrup

Som medlem af fordelsklubben AaB Shoppen+ følger en række fordele på www.aabshoppen.dk.

Du får blandt andet særlige medlemstilbud, får særlig adgang til eksklusivt merchandise og optjener fem procent af dit køb som bonuskroner til fremtidige køb. 

Derudover er du også blandt de første til at modtage nyheder og kampagner fra AaB Shoppen. 

Du kan blive medlem af AaB Shoppen her. 

Husk også, at AaB Shoppen er kommet på Instagram. Følg AaB Shoppens Instagram-side her, og via dette link finder du AaB Shoppen på Facebook. 

Tags på denne nyhed

Fossum om opstarten: Vi står godt

1. februar 2022 kl. 16:25 af Rasmus Estrup

Det mindede næsten om Iver Fossums hjemstavn i Norge, da AaB-truppen her til formiddag løbetrænede på en snedækket kunstgræsbanebane på Hornevej.

Til eftermiddagstræningen havde regnen fjernet snedækket, og eftermiddagens træning kunne igen byde på regulær fodboldtræning hos partnerklubben LKB Gistrup.

- Vi står godt på nuværende tidspunkt. I sidste uge kom vi hjem fra en rigtig fin træningslejr med gode træningspas og kampe. Nu er vi så tilbage i velkendte omgivelser, og jeg kan godt mærke, at vi begynder at nærme os forårspremieren, siger Iver Fossum.

Nordmanden scorede i efteråret ni mål for Hele Nordjyllands Hold fordelt på seks mål i 3F Superligaen og tre mål i Sydbank Pokalen.

På træningslejren på Malta blev det også til en scoring i 2-2-opgøret mod WSG Tirol. 

- Spillemæssigt havde vi nogle fine kampe på Malta. Resultaterne var ikke, som vi havde ønsket, men vi fik gang i noget af det spil, vi gerne ville, og det blev gradvist bedre fra kamp til kamp, så det skal vi fortsætte med at lægge på i de næste to testkampe, siger Iver Fossum.

På lørdag spiller AaB to testkampe mod Vendsyssel F.F., inden SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park fredag 11. februar i sidste testkamp inden forårspremieren på udebane mod FC Midtjylland 20. februar.

- Gennem hele januar har vi trænet godt. Der er god kvalitet og godt tempo til træning, og vi kan mærke, at formen er blevet bedre og bedre. Så jeg synes, vi er, hvor vi skal være med to en halv uge til sæsonstart, og nu skal vi bare bruge de sidste to testkampe på at justere de sidste detaljer, så vi er klar til kampen mod FC Midtjylland, siger Iver Fossum.

Tags på denne nyhed

AaB møder FC Spartak Trnava kl. 12.30

24. januar 2022 kl. 09:18 af Rasmus Estrup

AaB står inden sidste kamp i Tipsport Malta Cup med et point efter 2-2 mod østrigske WSG Tirol i fredags og et nederlag på 3-0 til SK Sigma Olomouc fra Tjekkiet i tirsdags.

Dagens modstander besejrede WSG Tirol med 2-0 i første kamp, inden FC Spartak Trnava fredag tabte 3-2 til SK Sigma Olomouc. 

FC Spartak Trnava, der blandt andre har den tidligere Liverpool FC-spiller Martin Škrtel i truppen, ligger på andenpladsen i den slovakiske liga, Fortuna Liga, med 42 point efter 19 runder. 

Klubben har blandt andet vundet seks nationale mesterskaber og seks slovakiske pokaltitler. Seneste mesterskab blev vundet i 2018, mens den seneste pokaltriumf fulgte året efter.

AaB-truppen til dagens opgør ser ud som følger: 

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Aleksandar Trajkovski, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 22 Andreas Hansen, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting, 32 Casper Gedsted, 35 Marcus Hannesbo og 39 Kasper Høgh.

Jakob Ahlmann, Rasmus Thelander, Rufo og Theo Sander (U/19) sidder over. Sidstnævnte spiller i dag med U/19 Ligaholdet, der kl. 17.00 møder San Gwann FC fra den næstbedste maltesiske række. 

Kampen mod FC Spartak Trnava spilles på National Stadium Ta’Qali og livestreames på nordjyske.dk med kickoff kl. 12.30. 

AaB TV: Kasper Høgh er ny AaB-angriber

23. januar 2022 kl. 06:37 af Rasmus Estrup

Kasper Høgh er skiftet til AaB fra Hobro I.K., og den 21-årige angriber har lavet en aftale med AaB frem til sommeren 2026. 

Se interview med den nye AaB-angriber og sportchef Inge André Olsen i dette indslag fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: WSG Tirol-AaB 2-2

22. januar 2022 kl. 07:40 af Rasmus Estrup

AaB spillede i går 2-2 mod WSG Tirol ved Tipsport Malta Cup. I videoen øverst kan du se sammendrag af kampen og høre fra assistenttræner Oscar Hiljemark. 

20 minutter inde i opgøret bragte AaB sig i front, da Iver Fossum sparkede en nedfaldsbold i nettet til en nordjyske pauseføring. 

Efter scoringen havde AaB flere store muligheder, men et kvarter før slutfløjt udlignede østrigerne, og 10 minutter senere scorede WSG Tirol endnu engang - denne gang på et straffespark. 

AaB kom dog tilbage straks efter, da Milan Makaric headede 2-2-scoringen over stregen. 

AaB spiller tredje og sidste kamp ved Tipsport Malta Cup på mandag kl. 12.30.