AaB Fanshop er åben i morgen

20. december 2022 kl. 09:24 af Rasmus Estrup

Du kan stadig nå at købe en AaB-julegave inden juleaften. I morgen mellem kl. 14.00 og kl. 17.30 er AaB Fanshop i foyeren på Aalborg Portland Park nemlig åben for sidste gang inden jul.

AaB Fanshop har siden november haft åben hver onsdag, så der har været mulighed for at købe sine julegaver fysisk, og i morgen er det altså muligt for sidste gang. 

Det samme gælder på www.aabshoppen.dk, hvor du indtil i morgen kl. 12.00 kan nå at købe dine AaB-julegaver online. Bestiller du varer online på AaB Shoppen efter i morgen kl. 12.00, vil de ikke være fremme inden juleaften. 

Tags på denne nyhed

Eksisterende storaktionærer tilfører AaB A/S 15 mio. kr.

19. december 2022 kl. 15:33 af Brian Andersen

Forhandlingerne med AaB’s eksisterende storaktionærer er resulteret i, at AaB tilføres 15 mio. kr. ultimo 2022 som ansvarlige konvertible lån.

Vilkårene er blandt andet sådan, at AaB’s bestyrelse senest 1. april 2023 kan beslutte enten at indfri de ansvarlige konvertible lån ved konvertering til aktier eller forlænge indfrielsen af de ansvarlige konvertible lån (eller en kombination af disse to muligheder). Når beslutningerne herom er truffet af AaB’s bestyrelse, vil AaB foranledige, at de fornødne selskabsretlige henholdsvis kapitalmarkedsretlige handlinger og beslutninger vedtages og offentliggøres. 

AaB A/S kan endvidere oplyse, at forhandlingerne med den nye potentielle europæiske investor stadig pågår, og at disse forventes tilendebragt i første kvartal 2023. 

AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, før parterne opnår enighed om en aftale, eller at forhandlingerne afbrydes. 

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed

Onsdag er sidste chance for køb af julegaver

19. december 2022 kl. 08:06 af Rasmus Estrup

På AaB Shoppen kan du finde de perfekte julegaver til en AaB-fan, men sidste chance for at købe dine julegaver på www.aabshoppen.dk er onsdag 21. december kl. 12.00, hvis du vil være sikker på at modtage gaverne inden juleaften. 

Herefter kan du naturligvis stadig handle på www.aabshoppen.dk, men dine varer vil i så fald bare ikke være fremme inden juleaften. 

Misser du tidsfristen på www.aabshoppen.dk, har du dog en sidste mulighed. AaB Fanshop på Aalborg Portland Park er nemlig åben onsdag 21. december fra kl. 14.00 til kl. 17.30. 

Besøg AaB Shoppen her. 

Tags på denne nyhed

Konkurrence: 4. søndag i advent

18. december 2022 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

I dag er det 4. søndag i advent, og dermed til til fjerde og sidste del af AaB's adventskonkurrence med præmier fra Arbejdernes Landsbank. 

Deltager du i dagens adventskonkurrence, kan du vinde et gavekort på seks måneders sæsonkortabonnement til Aalborg Portland Park. 

Som du kan se i videoen øverst, går adventskonkurrencen ud på, om du kan gætte, hvilken AaB-spiller Marco Ramkilde, Anosike Ementa, Younes Bakiz og Oliver Ross taler om i videoen. 

For at deltage i konkurrencen skal du skrive i kommentarsporet til videoen på Facebook, hvilken spiller du mener, der er tale om. 

Mandag morgen trækkes der lod blandt alle, der har skrevet det rigtige svar i kommentarsporet. 

Tags på denne nyhed

Kundeservice holder julelukket fra 22. december

17. december 2022 kl. 18:00 af Rasmus Estrup

I næste uge er AaB's kundeservice på kontoret på Hornevej og telefon 96 35 59 00 som vanligt åben mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 13.00 til kl. 15.00. 

Årets sidste åbningsdag er imidlertid onsdag 21. december, da kontoret på Hornevej holder julelukket fra 22. december til og med 1. januar. Det samme gælder kundeservice på telefon og mail. 

Fra 2. januar er AaB's kundeservice som sædvanligt åbent mandag til torsdag fra kl. 13.00 til kl. 15.00 og fredag fra kl. 10.00 til kl. 12.00. 

Tags på denne nyhed
'