Vind to pladser i partybus til udekamp i Randers

28. april 2022 kl. 17:54 af Rasmus Estrup

Mr. Green giver dig nu også muligheden for at vinde en helt særlig udebanetur til AaB’s udekamp mod Randers FC onsdag 11. maj kl. 18.00. 

Mr. Green afholder nemlig igen en konkurrence, hvor du kan vinde to pladser i en partybus til kampen. Partybussen kører dig og dine medfans direkte fra Aalborg Portland Park til Cepheus Park Randers og retur igen. Både til og fra Randers er der fri øl, vand og sodavand på hele turen.  

Inde på tribunen får I alle en gratis stadionplatte. Derudover får I alle et AaB-halstørklæde og en ATTENFEMOGFIRS-cap, så I kan pryde AaB’s udebaneafsnit med rød-hvide farver.  

Billetter til AaB’s udebaneafsnit til kampen er selvfølgelig en del af præmien. 

Tilmeld dig konkurrencen ved at kommentere opslaget om partybussen på AaB's Facebookside.  

Vi trækker lod blandt alle kommentarerne på onsdag 4. maj kl. 12.00, og vinderne får direkte besked. 

Tags på denne nyhed

Flere siddepladser frigivet til de næste hjemmekampe

28. april 2022 kl. 13:41 af Rasmus Estrup

AaB har blot to hjemmekamp tilbage i Mesterskabsspillet, og allerede nu er der stor interesse for billetterne til de to hjemmekampe mod henholdsvis FC Midtjylland og Brøndby I.F. 

Flere end 7.400 fans har allerede billet til opgøret mod FC Midtjylland, mens flere end 8.400 har billet til kampen mod Brøndby I.F. ugen efter. 

Derfor er der netop blevet frigivet ca. 370 siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen til begge kampe. Det drejer sig om pladserne på Række 1 og Række 20. 

AaB's næste hjemmekamp mod FC Midtjylland spilles søndag 8. maj kl. 18.00, mens opgøret mod Brøndby I.F. spilles søndag 15. maj kl. 18.00. Du kan købe billetter til kampene her.  

Bemærk at salg af billetter til udebaneafsnittet til AaB-Brøndby I.F. efter ønske fra gæsterne varetages af Brøndby I.F. Læs mere om det her. 

Vi desuden gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at sympatisere med udeholdet på andre afsnit end udeafsnittet.

Nye plakater fra AaB X BurnOn

28. april 2022 kl. 10:35 af Rasmus Estrup

Der er nye plakater i AaB Shoppen. 

Den lokale grafittikunstner BurnOn, der blandt andet har stået for grafittimalerierne af Lynge Jakobsen og Cimbrertyren ved indgangene til Complea Tribunen, har produceret to håndtegnede AaB-illustrationer, som du nu kan købe som plakater. 

Det har været sjovt at arbejde med AaB som et kunstnerisk projekt, og jeg har forsøgt at arbejde mere ind i kunstens verden end i klassiske fodbold-tematikker. På den måde kan motiverne forhåbentligt være medvirkende til at komme ind hjemmet hos nogle, der ikke normalt vil have fodboldmotiver på væggene, udtaler BurnOn om samarbejdet og fortsætter:

- Det har været mere end bare et ‘almindeligt’ malerjob for mig, og jeg er beæret over at få muligheden for at arbejde sammen med AaB. Selvom jeg ikke nødvendigvis er til alle AaB’s kampe, føler jeg en stærk forbindelse til klubben, som nordjyde og som aalborgenser. Klubben er en del af byens identitet.

Plakaterne "Tyren" og "Kerub" er produceret i målene 50x70 cm og koster 299 kr. pr. stk. Begge motiver fås i både et rødt og et sort design.

Køb plakaterne på AaB Shoppen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i april

27. april 2022 kl. 09:01 af Rasmus Estrup

Fem gange kom AaB på tavlen i april, og dermed er der fem kandidater til månedens mål i april 2022.

Kandidaterne er: 

1: Louka Prip til 1-0 mod Randers FC, 8. april 2022
2: Louka Prip til 2-0 mod Randers FC, 8. april 2022
3: Milan Makaric til 3-0 mod Randers FC, 8. april 2022
4: Louka Prip til 1-0 mod Brøndby I.F., 14. april
5: Rasmus Thelander til 1-1 mod Silkeborg I.F., 24. april

Se alle målene i videoen øverst, og afgiv din stemme her. 

Alle der stemmer i konkurrencen, deltager samtidig i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret 3F Superligafodbold fra Select samt FIFA 22 AaB-edition til PlayStation 4. 

Afstemningen løber frem til fredag morgen kl. 8.00, hvorefter vinderen offentliggøres og kontaktes direkte af AaB. 

Stem her.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Silkeborg!

26. april 2022 kl. 16:15 af Rasmus Estrup

Mandag 2. maj klokken 19.00 gælder det Silkeborg I.F. på udebane. Lad os sammen jagte en plads i Europa og fortsætte den flotte støtte på udebane, der har været sæsonen igennem.

Stadion: JYSK Park
Kapacitet: 10.000
Placering udebaneafsnit: 17-Tribunen (sektion E1 og E2)

Info om billetter:
Prisen er 80 kr. uanset om det er stå- eller siddeplads. Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller have billet klar på din smartphone. Billet kan også købes i billetboden ved udebaneafsnittet før kampen, såfremt der ikke er udsolgt, her pålægges dog gebyr på 20 kr.

Køb billet her.

NB: Der tages imod Dankort i både billet- og madboder

Gratis stadionplatter til 500 AaB-fans
Vores samarbejdespartner Mr. Green har til kampen bestilt stadionplatter til de 500 første AaB-fans, der kommer ind i udebaneafsnittet i Silkeborg. Så kom i god tid til kampen og nyd en stadionplatte på Mr. Greens regning.  

Adgang for kørestolsbrugere:
Kørestolsbrugere har gratis adgang til JYSK park inklusive en ledsager. Kørestole kan køres direkte ind på nederste tribuneafsnit på alle tribuner, Den Røde Tribune, Mascot Tribunen og 17-tribunen (udebaneafsnit), hvor der vil være reserverede pladser. Henvendelse i billetboden for nærmere anvisning af plads.

Silkeborg I.F. gør opmærksom på at personer der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end udebaneafsnittet, gennem påklædning, adfærd el. lign. vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Transport til og fra Silkeborg

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bustur: https://aabsupportclub.dk/produkt/silkeborg-if-aab-2-maj-2022/

Deadline for tilmelding til busturen er torsdag 28. april kl. 20.00. 

Kør selv:
Adresse:
Ansvej 108, 8600 Silkeborg

Se oversigt over rutevejledning i både bil og med offentlig transport her: https://www.silkeborgif.com/jysk-park/

Parkering:
Det anbefales at medrejsende AaB-fans parkerer ved Marienlundsvej ved Ferskvandscentret, som ligger umiddelbart bag Mascot Park.

Tifo og andre fanremedier:
Silkeborg IF ønsker at fremme den gode stemning og den gode fankultur. For at sikre den bedst mulige oplevelse på JYSK park må udeholdets fans medbringe følgende uden forudgående sikkerhedsgodkendelse.

  • Flag op til 3 x 3 meter inkl. flagstang på 4 meter
  • Bannere op til 1,5 x 10 meter
  • Op til 3 trommer inkl. trommestikker
  • Op til 3 megafoner
  • Mosaik i alle størrelser
  • Tape, strips, snor osv. til ophængning af banner
  • Creperuller og konfettirør kan ikke godkendes

Dette er et uddrag af 3F Superligaens fælles tifo-regler – her finder du det samlede regelsæt

Såfremt udeholdets fans ønsker et banner bredt ud under spillerindløb før kampen, kan dette anbringes hen over tilskuerne i ståafsnittet (E1) og koordineres med sikkerhedschefen forud for kampen.

Banneret må maksimalt måle 7 meter i højden og 35 meter i bredden. Materialet skal være brandhæmmende.

AaB takker jer alle for den flotte støtte på udebane og ønsker alle en god kamp.

Tags på denne nyhed
'