Køb sæsonkort og få tre kampe i første måned

16. april 2022 kl. 08:03 af Rasmus Estrup

Tegn et sæsonkortabonnement til Aalborg Portland Park og få din egen faste plads til alle AaB's hjemmekampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen.

Køber du et sæsonkortabonnement nu, får du adgang til AaB's tre sidste hjemmekampe i Mesterskabsspillet i første måned.

Det drejer sig om AaB-Silkeborg I.F. søndag 24. april kl. 14.00, AaB-FC Midtjylland søndag 8. maj kl. 18.00 og AaB-Brøndby I.F. søndag 15. maj kl. 18.00.

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om månedens for børn. Læs mere om fordelene ved et sæsonkortabonnement her.

Billetsalg åbent til AaB-Brøndby I.F.

15. april 2022 kl. 12:12

Sidste hjemmekamp i Mesterskabsspillet spilles søndag 15. maj kl. 18.00, hvor Brøndby I.F. gæster Aalborg Portland Park og du kan nu sikre dig billet til opgøret.

Information til gæstende fans
Efter ønske fra Brøndby I.F. varetages salget af billetter til udeafsnittet af Brøndby I.F., hvilket du kan læse mere om her.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at sympatisere med udeholdet på andre afsnit end udeafsnittet.

AaB TV: Brøndby I.F-AaB 0-1

15. april 2022 kl. 07:37 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 1-0 på udebane mod Brøndby I.F. i 3F Superligaens Mesterskabsspil.

Selvom Brøndby I.F. var meget på bolden, og blandt andet kom frem til et par fine muligheder til Marko Divkovic, så var det AaB, der efter 32 minutter kunne bringe sig foran på en straffesparksscoring af Louka Prip. Selve straffesparket blev begået af Mads Hermansen på Kasper Kusk, der blev spillet i dybden af Malthe Højholt.

Efter pausen fortsatte Brøndby I.F. med at være meget i boldbesiddelse, men det blev ikke for alvor farligt, og dermed lykkedes Jacob Rinne med at holde buret rent for 11. gang. i sæsonen.

AaB er efter torsdagens sejr på tredjepladsen i 3F Superligaen med 44 point, hvilket er fire point flere end Brøndby I.F. på fjerdepladsen og fire point færre end FC Midtjylland på andenpladsen.

Netop FC Midtjylland er modstanderen på mandag, hvor Hele Nordjyllands Hold gæster MCH Arena kl. 18.00.

Næste hjemmekamp spilles søndag 24. april mod Silkeborg I.F. Køb billetter til kampen her.

Straffesparksscoring sikrer AaB-sejr i Brøndby

14. april 2022 kl. 19:54 af Rasmus Estrup

De mange medrejsende AaB-fans kunne torsdag aften se Hele Nordjyllands Hold vinde 1-0 på udebane over Brøndby I.F. Sejrsmålet blev scoret på et straffespark i første halvleg af Louka Prip, der med sin 12. sæsontræffer sikrede AaB den femte udesejr i træk for første gang siden 2001.

Hjemmeholdet, der fik en afslutning fra Marko Divkovic blokeret efter blot 20 sekunder, lagde et tryk på AaB-feltet i opgørets første halve time, og Jacob Rinne måtte seks minutter inde i kampen levere en god redning ved stolperoden, da Marko Divkovic flugtede et indlæg fra Andreas Bruus mod nærmeste opstander.

Brøndby I.F.'s pres førte til flere farlige hjørnespark og afslutningsmuligheder. Blandt andet måtte Jakob Ahlmann blokere en afslutning fra Anis Slimane, Mathias Ross måtte heade læderet væk nær stolpen og så havde Joe Bell et overskud på kanten af feltet.

I opgørets 20. minut nåede Marko Divkovic frem til en ny chance, da han headede Simon Hedlunds hårde og præcise indlæg til forreste område over målet. Minuttet senere var Simon Hedlund selv i afslutterrollen fra en spids vinkel, men Jacob Rinne fik hænderne på skuddet.

Inden kampen havde rundet 30 minutter havde Simon Hedlund også haft to langskud, der begge var uden præcision, men efter 31 minutter var AaB farlige for første gang, da Malthe Højholt fandt Kasper Kusk med en stikning. Kasper Kusk trak forbi målmand Mads Hermansen, der nedlagde AaB-kantspilleren, og dommer Mikkel Redder pegede på pletten. Straffespark.

Straffesparket tog Louka Prip sig sikkert af, da han sparkede bolden midt i målet og bragte AaB foran med 1-0 med sin 12. 3F Superligascoring i denne sæson.

Et par minutter senere fightede Jakob Ahlmann sig til en ny chance til Kasper Kusk, der var fri i Brøndby-feltet, men sparkede den fine mulighed langt over.

Brøndby I.F. kom straks efter til en god chance, da Mathias Kvistgaarden blev spillet i dybden, men Jakob Ahlmann nåede tilbage i sidste øjeblik og fik blokeret afslutningen.

Fem minutter før pausen måtte Kristoffer Pallesen udgå, og Anders Hagelskjær kom ind i stedet for den højre wingback, mens Daniel Granli overtog pladsen på netop wingbacken.

Anden halvlegs første afslutning var et langskud fra Brøndby I.F., som Andreas Bruus sendte over mål i forlængelse af et kort hjørnespark, og Christian Cappis fulgte i 53. minut med et nyt langskud, der gik forbi fjerneste stang.

Ti minutter efter pausen havde hjemmeholdet et nærgående hjørnespark, der gik lige forbi bagstolpen, og bagefter foretog cheftræner Lars Friis sig to udskiftninger, da både Lucas Andersen og Kasper Høgh kom på banen i stedet for Kasper Kusk og Milan Makaric.

Ca. 20 minutter før tid fik Brøndby I.F. en god hovedstødsmulighed, der blev misbrugt. Hjemmeholdet fastholdt dog bolden, og angrebet blev afsluttet med et ufarligt langskud fra Christian Cappis, der sad lige på Jacob Rinne.

Kort efter var et indlæg fra Blas Riveros tæt på at overliste AaB-målmanden, men overliggeren tog fra.

Selvom hjemmeholdet var meget på kuglen i de følgende minutter, havde Brøndby-mandskabet svært ved at komme frem til store muligheder overfor en stærk AaB-defensiv, der ti minutter før tid også blev suppleret af Casper Gedsted, der kom på banen i stedet for Jakob Ahlmann.

I tillægstiden var Simon Hedlund dog tæt på, men angriberen blev vinket offside, og i stedet fik Kasper Høgh en afslutningsmulighed i modsatte ende, men angriberen sparkede over.

AaB fik til sidst fightet 1-0-sejren i hus, hvilket betyder, at AaB indtager tredjepladsen i 3F Superligaen med 44 point, hvilket er fire point flere end Brøndby I.F. på fjerdepladsen og fire point færre end FC Midtjylland på andenpladsen.

Netop FC Midtjylland er AaB's næste modstander, når AaB på mandag, 2. påskedag, kl. 18.00 spiller på udebane på MCH Arena. AaB's næste hjemmekamp venter søndag 24. april kl. 14.00 mod Silkeborg I.F. Du kan købe billetter til næste hjemmekamp her.

Matchfacts - 3F Superligaen, Mesterskabsspil, 25. spillerunde

Brøndby I.F.-AaB 0-1 (0-1)
33. min 0-1 Louka Prip (str.),
Advarsler Brøndby I.F.: Sigurd Rosted (71)
Advarsler AaB: Malthe Højholt (25), Jakob Ahlmann (80)
14.192 tilskuere på Brøndby Stadion

Brøndby I.F. (4-4-2): Mads Hermansen, Andreas Bruus, Andreas Maxsø, Sigurd Rosted (82: Frederik Alves), Blas Riveros, Anis Slimane, Joe Bell, Simon Hedlund, Christian Cappis (75: Mathias Greve), Mathias Kvistgaarden (67: Andrija Pavlovic), Marko Divkovic.

AaB (3-4-2-1): Jacob Rinne, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Daniel Granli, Kristoffer Pallesen (41: Anders Hagelskjær), Malthe Højholt, Iver Fossum, Jakob Ahlmann (80: Casper Gedsted), Kasper Kusk (58: Lucas Andersen), Louka Prip, Milan Makaric (58: Kasper Høgh).

Dommer: Mikkel Redder