AaB TV: Otte mål på fem dage mod Silkeborg I.F.

24. april 2022 kl. 07:08 af Rasmus Estrup

Flere end 11.000 fans har billet til AaB-Silkeborg I.F. i dag, og da AaB møder Silkeborg I.F. både i dag og næste mandag, kan du i dagens tilbageblik få et gensyn med to sejre inden for fem dage på 3-0 og 5-0 i foråret 2017. 

3-0-sejren blev sikret af et hattrick af Jakub Sylvestr, mens 5-0-sejren kom i hus gennem fire mål af Rasmus Thellufsen og en scoring af Edison Flores. 

Dagens opgør spilles kl. 14.00 på Aalborg Portland Park, og du kan købe billet til kampen her. 

Fanzonen åbner allerede kl. 11.30, og der vil være masser af aktiviteter for børn og unge, ligesom Mathias Ross og Pedro Ferreira fra kl. 12.00 til 12.30 skriver autografer i fanzonen. 

Billethusene og dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 12.00. 

Tags på denne nyhed

Thórarinsson tilbage i truppen mod Silkeborg I.F.

23. april 2022 kl. 12:35 af Rasmus Estrup

Flere end 10.800 fans har allerede billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mellem AaB og Silkeborg I.F. i 3F Superligaens Mesterskabsspil.

Søndagens modstander kommer ind til kampen med sejre over Randers FC, FC København og Brøndby I.F. i de tre seneste kampe.

Inden opgøret i morgen ligger AaB på tredjepladsen i Mesterskabsspillet med fire point flere end Silkeborg I.F. på fjerdepladsen.

AaB’s cheftræner Lars Friis har efter lørdagens træningspas udtaget en trup med 18 spillere, inklusive Gudmundur Thórarinsson, der er med i truppen for første gang siden sin debut på udebane mod OB 14. marts.

Truppen består af følgende 18 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Daniel Granli, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted, 36 Gudmundur Thórarinsson, 38 Oliver Ross, 39 Kasper Høgh og 40 Theo Sander.

Mathias Ross har karantæne, mens Magnus Christensen, Pedro Ferreira og Rufo er ukampdygtige.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2022 går ubeskåret til Carpe Diem i Aalestrup, som efter årets fem første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 84.604 kr. Køb billetter til kampen her.

Kampstart i morgen er kl. 14.00, og fanzonen åbner allerede kl. 11.30. Kl. 12.00 åbner både billethusene og indgangene til Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

Vind to pladser i eksklusiv partybus til udebanekamp

22. april 2022 kl. 14:05 af Rasmus Estrup

Mr. Green giver dig nu muligheden for at vinde en ekstraordinær udebanetur til AaB’s næste udekamp, der spilles mandag 2. maj kl. 19.00 mod Silkeborg I.F. 

Mr. Green afholder nemlig en konkurrence, hvor du kan vinde to pladser i en partybus til kampen. Partybussen kører dig og dine medfans direkte fra Aalborg Portland Park til Jysk Park og retur igen. Både til og fra Silkeborg er der fri øl, vand og sodavand på hele turen.  

Inde på tribunen får I alle en gratis stadionplatte. Derudover får I alle et AaB-halstørklæde og en ATTENFEMOGFIRS-cap, så I kan pryde AaB’s udebaneafsnit med rød-hvide farver.  

Billetter til AaB’s udebaneafsnit til kampen er selvfølgelig en del af præmien. 

Partybussen kører fra fanzonen ved Complea Tribunen kl. 15.00 mandag 2. maj, og forventet hjemkomst er mellem kl. 23.00 og 00.00.  

Tilmeld dig konkurrencen ved at kommentere opslaget om partybussen på AaB's Facebookside.  

Vi trækker lod blandt alle kommentarerne på onsdag kl. 12.00 og vinderne får direkte besked. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Silkeborg I.F…

22. april 2022 kl. 11:00 af Brian Andersen

- at AaB har mødt Silkeborg I.F. 76 gange i 3F Superligaen, hvilket er resulteret i 27 sejre til AaB, 25 uafgjorte og 24 nederlag.

- at 40 af de 76 kampe har været på hjemmebane. 18 gange har AaB vundet, 12 er sluttet uafgjort og ti gange er Silkeborg I.F. endt i vinderens rolle. Målscoren lyder på 58-45.

- at AaB 27. februar 2022 tabte med hele 4-1 ved Silkeborg I.F.’s seneste besøg i Aalborg, men at AaB ellers i nyere tid har haft ganske godt styr på silkeborgenserne på hjemmebane med seks sejre og to uafgjorte i de seneste ti indbyrdes opgør på Aalborg Portland Park.

- at AaB’s seneste to hjemmekampe i 3F Superligaen i april måned mod Silkeborg I.F. er vundet med henholdsvis 3-1 og 1-0.

- at i de 76 3F Superligakampe mellem AaB og Silkeborg I.F. har AaB scoret først i 35 tilfælde, hvilket har resulteret i 21 sejre, 11 uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har Silkeborg I.F. scoret kampens første mål i 31 tilfælde, hvilket har givet AaB seks sejre, fire uafgjorte og 21 nederlag.

- at 14 gange i indeværende 3F Superligasæson er AaB kommet foran 1-0. De 14 opgør er endt med ti AaB-sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag.

- at AaB senest var i aktion på hjemmebane på datoen 24. april, da det i 2008 blev 3-0 over Randers FC efter scoringer af Michael Jakobsen, Jeppe Curth og Simon Bræmer.

- at AaB med 11 stk. er nummer to på listen over flest clean sheets i denne sæson. Silkeborg I.F. har holdt buret rent syv gange.

- at fra den nuværende AaB-trup har blot Kasper Kusk (2 mål) og Kasper Høgh (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Silkeborg I.F.

- at Silkeborg I.F. styres af AaB’s tidligere mestertræner Kent Nielsen, ligesom truppen indeholder forhenværende AaB-navne som Nicklas Helenius (164 kampe og 52 mål for AaB), Søren Tengstedt (15/2) og målmand Nicolai Larsen (235/0).

- at det er dommer Sandi Putros, der søndag skal lede slagets gang; 15 gange tidligere har Putros dømt AaB i 3F Superligaen med otte AaB-sejre, fire uafgjorte og tre nederlag til følge.

- at to gange tidligere har Sandi Putros dømt AaB mod Silkeborg I.F. i Superligaen. I februar 2017 vandt AaB med 3-0 (hattrick af Jakub Sylvestr), mens det i august 2021 sluttede målløst.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2022 går ubeskåret til Carpe Diem i Aalestrup, som efter årets fem første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 84.604 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod Silkeborg I.F. her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Færre end 100 siddepladser tilbage til søndag

22. april 2022 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

Der er fortsat godt gang i billetsalget til søndagskampen på Aalborg Portland Park mellem AaB og Silkeborg I.F., og nu er der færre end 100 siddepladser tilbage. Pladserne fordeler sig på Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen, da 3F Tribunen i forvejen er udsolgt til kampen. 

Foruden de førnævnte siddepladser er det også stadig muligt at købe billetter til Vesttribunen, ligesom udebanefans også kan købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. 

Køb billetter til kampen her. 

På søndag er der fokus på AaB's 118 partnerklubber, og derfor vil der i fanzonen være masser af spændende aktiviteter for børn og unge allerede fra kl. 11.30. 

Et par AaB-spillere kigger således forbi fanzonen fra kl. 12.00 til kl. 12.30 og skriver autografer. I samme tidsrum uddeler Spar Nord AaB-goodiebags med en fan-t-shirt efter først-til-mølle-princippet, og derudover er det frem til kl. 13.00 muligt at benytte sig af en Goal Station-pannabane, AaB's hoppeborg og en sparkestation. 

Så køb billet til søndagskampen, der fløjtes i gang kl. 14.00, og kig forbi fanzonen inden kampen. 

Bemærk i øvrigt, at det på søndag er muligt for tilskuere på Vesttribunen at benytte boder og toiletfaciliteter i fanzonen under kampen. 

Tags på denne nyhed
'