22. oktober 2021 kl. 11:51 af Rasmus Estrup

Dørene åbner: Kl. 18.00
Fanzonen åbner kl. 16.30
Dommer: Michael Tykgaard

7.500 billetter ude - køb både online og på Aalborg Portland Park

Flere end 7.500 AaB-fans har sikret sig billet til kampen mod Viborg F.F. på mandag. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk nu eller i billethusene på Aalborg Portland Park på mandag fra kl. 18.00.

Har du på søndag spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen.

Ingen Covid-19-restriktioner

Der er ikke længere Covid-19-restriktioner til kampe i 3F Superligaen.

Fysiske sæsonkort virker igen

Alle sæsonkort er igen gældende, da de tidligere Covid-19-retningslinjer er ophørt. Det betyder samtidig, at der igen kan være fuld kapacitet på Aalborg Portland Park.

Tænkeboksturnering er aflyst

På grund af et lavt deltagerantal til den planlagte tænkeboksturering i fanzonen, er tænkeboksturneringen aflyst, og de få tilmeldte deltagere har fået refunderet deres penge.

AaB’s fanzone uden for Complea Tribunen åbner kl. 16.30 på mandag.

Fra scenen vil en DJ styre musikken, og i fanzonen er der hoppeborg for de mindste og to sparkestationer, man kan prøve kræfter med.

Ca. kl. 17.45 vil der være interview med Mathias Ross på scenen.

Som sædvanlig er der mulighed for at købe AaB-merchandise, lækker mad fra Bogø Sandwich, sodavand og specialøl fra Royal Unibrew.

Køb AaB’s nye håndsrækningstrøje i AaB Shoppen

I AaB Shoppen - både i fanzonen og i foyeren ved hovedindgangen - er det inden kampen muligt at købe AaB-merchandise.

Du kan blandt andet købe AaB's nye velgørenhedstrøje, hvorigennem AaB, Spar Nord og Macron i fællesskab donerer 100 kr. pr. Solgt trøje til et velgørende formål i Nordjylland. Modtageren af donationen fra salget af den lyserøde trøje er Idræt For Sindet Hjørring.

Du kan også købe trøjen online på AaB Shoppen.

Køb pizza på Complea Tribunen

Igen på mandag er det muligt at købe pizza til kampen. Det kan ske i Bod 4 på Complea Tribunen.

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 18.00

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart.

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBVFF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

AaB TV: Juniortræning for AaB Support Club

21. oktober 2021 kl. 09:05 af Rasmus Estrup

AaB's 3F Superligahold tog i går ca. 20 juniormedlemmer af AaB's Support Club med i træningen, så de unge fans kunne få en særlig oplevelse i efterårsferien.

Se indslaget fra AaB TV i videoen øverst.

De 15 juniormedlemmer var de heldige vindere af en lodtrækning, som AaB Support Club arrangerede.

Ross i karantæne mod Viborg F.F.

20. oktober 2021 kl. 15:52 af Rasmus Estrup

I 21. minut af mandagskampen mod AGF modtog Mathias Ross sæsonens fjerde advarsel.

Dermed nåede den unge forsvarsspiller op på 20 karantænepoint, og han er således i karantæne, når AaB på mandag spiller sin næste hjemmekamp mod Viborg F.F.

Flere end 7.000 AaB-fans har billet til mandagskampen på Aalborg Portland Park, og du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk.

Efter mandagskampen er Mathias Ross igen til disposition for Martí Cifuentes - både i den kommende Sydbank Pokalkamp mod FC Midtjylland og den efterfølgende 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland.

Målrig pointdeling i U/15 Ligaen

20. oktober 2021 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

AaB's U/15 Ligahold spillede i går en målrig kamp på hjemmebane mod Vejle Boldklub, da de to hold tørnede sammen i en 3-3-duel.

Efter blot to minutter sendte Malthe Kjølby AaB foran efter en dødbold fra Valdemar Damgaard, og ti minutter senere blev den nordjyske føring udbygget til 2-0 på endnu en dødbold, da Marcus Emil Sørensen udnyttede oplægget fra Malthe Kjølby.

19 minutter inde i kampen reducerede Vejle Boldklub på et langskud, og da gæsterne i både det 30. og 31. minut igen lykkedes med at få bolden i nettet, var Vejle Boldklub pludselig foran 3-2.

Kort inden pausen udlignede AaB til 3-3 på det tredje dødboldsmål, da Malthe Kjølby scorede sit andet mål i kampen efter endnu en assist fra Valdemar Damgaard.

I anden halvleg stod AaB godt defensivt, men de offensive muligheder i modsatte ende blev ikke udnyttet, og dermed endte opgøret 3-3.

- Det var en fed kamp med knald på, og det er udviklende for vores spillere. Overordnet havde vi også et godt defensivt udtryk - især i anden halvleg - og vores presspil fungerede godt, siger U/15 Ligatræner Theis Larsen.

- På bolden var vi ikke dygtige nok, for vi spillede for meget bagud og fik ikke skabt nok. Men vi kom dog frem til to kæmpe chancer i anden halvleg, så vi burde have taget sejren, siger Theis Larsen.

AaB's U/15 Ligahold har nu syv point efter syv kampe og ligger på 12. pladsen inden næste kamp, der spilles hjemme mod OB 30. oktober.

Flere end 7.000 har billet til mandagskampen

19. oktober 2021 kl. 15:11 af Rasmus Estrup

AaB har ikke tabt på Aalborg Portland Park siden juli, og til de seneste to hjemmekampe har der været flere end 8.000 tilskuere på tribunerne. På mandag har du igen muligheden for at opleve den gode stemning på Aalborg Portland Park, når AaB på mandag tager i mod Viborg F.F. i 3F Superligaen.

På nuværende tidspunkt har flere end 7.000 AaB-fans billetter til kampen, og du kan selv købe billet her.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00, og fanzonen åbner allerede kl. 16.30.

Det er også muligt at tilmelde sig en tænkeboks-rafleturnering, der foregår i fanzonen fra kl. 17.00 til 18.30. Læs mere og tilmeld dig rafleturneringen her.