Meld dig til den store ”Hvem skal sendes til Viborg?” rafleturnering

19. oktober 2021 kl. 11:21 af Martin Stigaard Skammelsen

Turneringen vil blive afholdt i et opstillet telt i fanzonen fra kl. 17.00-18.30 på mandag, og i alt er der plads til 100 deltagere i turneringen. Prisen for deltagelse er kun 50 kroner og inkluderer en fadøl.

Turneringen afvikles med en indledende runde, hvor 20 grupper af fem spillere dyster mod hinanden. De 20 gruppevindere inddeles herefter i fire grupper af fem spillere, inden de fire gruppevindere fra anden runde mødes i finalen.

Der er flotte præmier til alle, der når finalen, og har man indløst en billet, kan man, frem til at fanzonen lukker, opholde sig i teltet ved de opstillede borde - også efter man blive elimineret fra turneringen.

Tilmeld dig med det samme lige her og vis, at du er Nordjyllands skarpeste Tænkeboks-spiller.

Vel mødt i fanzonen før kampen mod Viborg.

Reglerne for turneringen

Højeste slag starter, derefter starter seneste taber altid.

1-2-3-4 = 5 ens

1-2-3 = 4 ens

1-2 = 3 ens

1 = 2 ens

I tilfælde af at flere spillere hver har én terning tilbage, hvor øjnene viser 1 er seksere højeste melding.

Spillerne behøver ikke at døbe terningerne.

Man må kun løfte bægeret én gang for at kigge sine terninger, og det skal være i første runde.

Ser man terningerne mere end en gang, har man tabt runden og de andre smider en terning.

Glemmer man at fralægge en terning, efter at spillet er genoptaget, spilles der videre med de terninger, spilleren har.

Når man har tabt en runde, vender man sin slagmåtte. Taber man to runder, er man ude af spillet.

To Akademispillere på U/17 Future-landsholdet

19. oktober 2021 kl. 09:26 af Rasmus Estrup

Efter en træningssamling med U/17 Future-landsholdet tidligere på efteråret er to spillere fra AaB Akademiet blevet udtaget til en forestående miniturnering i Sverige.

Mads Bomholt og Filip Jeppesen er således med i truppen til miniturneringen i Sverige, hvor Danmarks U/17 Future-landshold 29. oktober møder Belgien og 31. oktober spiller mod Sverige.

U/17 Future-landsholdet er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang.

AaB TV: AGF-AaB 1-0

19. oktober 2021 kl. 07:07 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 1-0 på udebane til AGF, der scorede kort inden pausefløjtet.

AaB var ellers tæt på at komme foran efter 11 minutter, da Milan Makaric ramte stolpen på et indlæg fra Aleksandar Trajkovski.

Ellers bød første halvleg ikke på store muligheder - bortset fra lige inden pausefløjtet, hvor Frederik Brandhof efter en assist fra Patrick Mortensen sparkede AGF foran 1-0.

Efter pausen havde Tim Prica et drøn af et hug, som gik lige forbi målhjørnet, inden AGF's Jon Thorsteinsson i modsatte ende scorede, men fik sit mål underkendt efter et VAR-tjek.

Mod slutningen kastede AaB alt frem for en udligning, men det blev ved et stolpeskud fra Kasper Kusk fra en meget spids vinkel, og dermed endte opgøret 1-0 til AGF.

Se sammendrag af kampen i videoen øverst.

AaB tabte knebent i Aarhus

18. oktober 2021 kl. 21:12 af Rasmus Estrup

Med en AGF-scoring kort før pausen tabte AaB mandag aften 1-0 på udebane. Trods nederlaget ligger AaB stadig på tredjepladsen i 3F Superligaen med 21 point.

AaB, der var iklædt sin nye håndsrækningsdragt, kom frem til opgørets første par afslutninger i løbet af de første syv minutter, men begge forsøg sad uden for rammen.

Efter otte minutter jublede hjemmeholdets fans, da læderet røg i nettet bag Jacob Rinne, men der blev korrekt dømt for offside i situationen.

AaB's Milan Makaric var i 12. minut af kampen uhyre tæt på et føringsmål, da Aleksandar Trajkovski med et indlæg til forreste stolpe fandt den serbiske angriber, som dirigerede bolden på stolpen. Returen sprang ud til Iver Fossum, som straks sigtede mod mål, men med tåspidsen fik Anthony D'Alberto afrettet nordmandens forsøg til et hjørnespark.

Herefter blev kampen meget duelpræget med masser af nærkampe på midten af banen og med et par advarsler til begge mandskaber, og AGF fik et overtag i spillet.

I begyndelsen af første halvlegs tillægstid afsluttede Patrick Mortensen langt forbi på en stor mulighed efter et hjørnespark, men fem minutter inde i tillægstiden til første halvleg lykkedes det hjemmeholdet at komme i front.

Patrick Mortensen tog kuglen til sig i AaB-feltet og gav læderet videre til Frederik Brandhof, som sparkede bolden ind i nettet til en 1-0-føring til hjemmeholdet.

Fra anden halvlegs start kom Louka Prip og Anders Hagelskjær på banen i stedet for Jakob Ahlmann og Mathias Ross, og et kvarter senere fulgte Tim Prica, da Milan Makaric måtte udgå med en skade.

AaB var i første del af anden halvleg meget på bolden, men nordjyderne havde meget svært ved at bryde igennem AGF's defensiv. Efter 61 minutter fandt Malthe Højholt vej igennem AGF-feltet, men midtbanespilleren blev stoppet i afslutningsmomentet.

Minuttet senere faldt bolden ned til Tim Prica på kanten af feltet, og den indskiftede svensker trykkede resolut og kompetent af, men bolden fortsatte lige forbi målhjørnet.

Efter 64 minutter sparkede Jon Thorsteinsson bolden i nettet efter et indlæg, men efter et VAR-tjek, blev målet underkendt for hånd på bolden, og dermed var stillingen fortsat 1-0.

Med 20 minutter igen havde AGF's målscorer Frederik Brandhof en afslutning, der blev blokeret til et hjørnespark. Dette fik AaB afværget, og de næste par minutter lagde AaB et længere pres på AGF-feltet, inden Pedro Ferreira langt udefra sparkede langt over.

Patrick Mortensen havde kort efter en stor chance, da han var helt fri efter et kantfrispark, men AGF-angriberen forsøgte sig med en brystafslutning, som sad lige i handskerne på Jacob Rinne, og 12 minutter før tid blev Kasper Kusk sendt i aktion i Kristoffer Pallesens sted.

Med seks minutter tilbage på uret fik indskiftede Patrick Olsen en mulighed for hjemmeholdet, men den tidligere AaB-spiller sparkede forbi fra kanten af feltet.

Mod slutningen sendte AaB også Frederik Børsting på banen, og nordjyderne forsøgte at lægge et stort pres på AGF-feltet for at udligne.

Kasper Kusk havde blandt andet et hug på stolpen fra en spids vinkel, men udligningen udeblev.

AaB ligger efter dagens kamp på tredjepladsen i 3F Superligaen med 21 point. Næste kamp spilles mandag 25. oktober på hjemmebane mod Viborg F.F. Køb billet til kampen her.

Matchfacts - 3F Superliga, grundspil, 12. spillerunde

AGF-AaB 1-0 (1-0)
45. min 1-0 Frederik Brandhof
Advarsler AGF: Jon Thorsteinsson (4), Nicolai Poulsen (24), Frederik Brandhof (90)
Advarsler AaB: Mathias Ross (21), Daniel Granli (26), Pedro Ferreira (76)
19.143 tilskuere på Ceres Park

AGF (4-3-3): Jesper Hansen, Anthony D'Alberto, Yann Bisseck, Sebastian Hausner, Eric Kahl (81: Oliver Lund), Albert Grønbæk (81: Patrick Olsen), Nicolai Poulsen, Frederik Brandhof, Mustapha Bundu (89: Gift Links), Patrick Mortensen, Jon Thorsteinsson (81: Frederik Tingager).

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross (46: Anders Hagelskjær), Rasmus Thelander, Daniel Granli (89: Frederik Børsting), Kristoffer Pallesen (78: Kasper Kusk), Malthe Højholt, Pedro Ferreira, Iver Fossum, Jakob Ahlmann (46: Louka Prip), Aleksandar Trajkovski, Milan Makaric (60: Tim Prica).

Dommer: Jakob Sundberg