Kun 500 AaB-pladser tilbage til topkampen

26. november 2021 kl. 17:26 af Rasmus Estrup

Der er færre end 500 ledige pladser til AaB-fans til søndagskampen mod FC København kl. 18.00 på Aalborg Portland Park. Så har du ikke billet til opgøret, er det med at få dem købt nu på www.billet.aabsport.dk

På Complea Tribunen er der færre end 10 siddepladser tilbage, mens der resterer færre end 500 ståpladser på Vesttribunen.

Derudover er der også stadig ledige pladser i FC Københavns fanafsnit på 3F Tribunen. Bemærk at der her kun er adgang for medlemmer af FCK Away. 

Husk at komme i god tid til kampen på søndag, da der er mange fans, som skal igennem indgangene og have tjekket coronapas, som der er krav om for alle tilskuere. 

Find alle praktiske informationer om AaB-FC København her. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC København…

26. november 2021 kl. 12:52 af Brian Andersen

- at flere end 12.000 billetter i skrivende stund er ude til årets sidste hjemmekamp. Således er der, fraset udebaneafsnittet, færre end 600 billetter tilbage i salg. I forsalg kan du stadig nå at sikre dig en billet her.

- at 90 gange før er AaB og FC København tørnet sammen i 3F Superligaen. Statistikken siger 20 sejre til AaB, 24 uafgjorte og 46 nederlag samt en målscore på 98-151 set med AaB’s øjne.

- at senest de to klubber mødtes endte det 18. juli 2021 2-2 i Parken med Louka Prip og Kasper Kusk som målscorere for AaB.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Kusk (3 mål) og Louka Prip (1) også Iver Fossum (3 mål), Lucas Andersen (2), Rasmus Thelander (2), Marcus Hannesbo (1) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC København.

- at 45 af de 90 tidligere indbyrdes kampe har været på hjemmebane for AaB, og at 12 gange er AaB endt i sejrherrens rolle, 13 kampe er endt uden vinder og 20 gange er københavnerne taget hjem med alle pointene. Målscoren lyder på 48-57 med AaB nævnt først.

- at AaB har tabt de seneste to 3F Superligahjemmekampe mod FC København.

- at seneste hjemmesejr mod FC København således er dateret 1. september 2019 med Kasper Kusk som kampens enlige målscorer. Seneste AaB-sejr mod FCK forekom dog 18. oktober 2020, hvor Iver Fossum scorede to gange i 2-1 gevinsten i Parken.

- at ud af de 90 tidligere indbyrdes 3F Superligakampe har AaB scoret først i 34 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, 11 uafgjorte og seks nederlag. Omvendt har FC København scoret kampens første mål i 52 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, ni uafgjorte og 40 nederlag.

- at AaB har holdt nullet seks gange i denne 3F Superligasæson og dermed er man et enkelt clean sheet efter gæsterne fra FC København.

- at AaB har spillet fire Superligakampe på datoen 28. november, og at alle fire kampe spøjst nok er endt i en pointdeling – senest i 2020 med 0-0 på udebane mod FC Midtjylland.

- at søndag aftens dommer Jakob Kehlet hele 45 gange tidligere har dømt AaB i 3F Superligaen med 18 AaB-sejre, ti uafgjorte og 17 nederlag som udfald. Seks gange tidligere har Kehlet dømt 3F Superligaopgør mellem AaB og FC København med to AaB-sejre og fire FCK-sejre som resultat.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 31 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 151.630 kr. Køb i forsalg billet til braget mod FC København her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Fanzonen åbner kl. 15.00 på søndag - kom i god tid!

25. november 2021 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 17
Spilledato: Søndag 28. november 2021
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 16.30
Fanzonen åbner kl. 15.00
Dommer: Jakob Kehlet

Færre end 700 billetter tilbage til AaB-fans - køb online nu

Søndagens kamp mod FC København er tæt på at være udsolgt, og der er således færre end 700 ledige pladser tilbage til AaB-fans. Derudover er der også fortsat ledige billetter til FC Københavns fanafsnit, hvor det kræver et medlemsskab af FCK Away at komme ind. 

Vil du være sikker på at få billet, så køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Husk coronapas - fremskudt checkpoint ved fanzonen

Husk at det igen er et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en, skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet inden for det seneste halve år, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

  • Børn under 15 år
  • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
  • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en Covid-19-test.

For tilskuere på Complea Tribunen og Vesttribunen vil coronapas blive tjekket ved et fremskudt checkpoint, inden man kommer til fanzonen. 

Tilskuere på A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen får tjekket coronapas ved indgangen. 

Følg disse trin, inden du skal vise coronapas: 

- Geninstaller dit digitale coronapas ved brug af NEMid eller MITid
- Skru op for lysstyrken på din telefon
- Hav coronapasset klar, når du ankommer til checkpoint eller indgangen

Fanzonen åbner kl. 15.00

På søndag vil der være to store telte i fanzonen, så man kan sidde i læ og lade op til kampen. I hvert telt er der en bar fra Royal Unibrew, hvor man blandt andet kan købe juleøl og specialøl.

Derudover er det som sædvanlig muligt at købe lækker mad fra Bogø Sandwich og merchandise fra AaB Shoppens bod. 

Det vil også være muligt at prøve kræfter med en Goal Station 360 i fanzonen, og kl. 16.00 vil AaB's maskot Theodor være til stede i fanzonen, hvor han sammen med Spar Nord uddeler muleposer til de yngste fans. 

Kom i god tid

På grund af den store tilskuertilslutning til kampen opfordrer vi kraftigt til, at man kommer i rigtig god tid inden kampstart på søndag, så vi kan få alle fans ind på tribunen inden kampstart. 

Fanzonen åbner i den forbindelse allerede kl. 15.00, og kl. 16.30 åbner dørene til tribunerne på Aalborg Portland Park. 

Black Weekend-tilbud i AaB Shoppen

Til topkampen på søndag er der masser af gode Black Weekend-tilbud i AaB Shoppen i både foyeren ved hovedindgangen og i fanzonen. 

Der er blandt andet 20 procents rabat på en lang række varer. 

Derudover kan du i AaB Shoppen for eksempel også købe en AaB julesweater og nissehue samt spillertøj. 

Køb pizza på Complea Tribunen

På søndag er det igen muligt at købe pizza til kampen. Det kan ske i Bod 4 på Complea Tribunen.

Indløbsbørn fra Vadum I.F. og Aalborg Chang

AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med spillere fra AaB's partnerklubber Vadum I.F. og Aalborg Chang.

De to partnerklubber deltager også i pauseunderholdningen på Aalborg Portland Park. 

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.30

Boderne på Aalborg Portland Park på søndag halvlanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Bliv gratis medlem af AaB Shoppen+ og få særlige tilbud til Black Weekend

25. november 2021 kl. 08:53 af Martin Stigaard Skammelsen

Black Weekend er lige om hjørnet, og allerede kl. 20.00 i aften får medlemmer af AaB Shoppens fordelsklub AaB Shoppen+ adgang til de gode tilbud fra kl. 20.00, ligesom medlemmerne frem til fredag midnat kan gøre brug af 12 helt særlige tilbud med op til 75% rabat.

Dertil kommer at medlemmerne af fordelsklubben i hele weekenden har yderligere to helt særlige tilbud med stor besparelse.

For alle ikke-medlemmer begynder Black Weekend i aften kl. 23.59 og varer helt ind til søndag kl. 23.59.

Her er der 20% rabat på alt* i hele AaB Shoppens webshop – og tilbuddene gælder naturligvis også i begge de fysiske butikker på Aalborg Portland Park til søndagens opgør mod FC København.

Er du endnu ikke medlem af AaB Shoppen+, så tilmeld dig gratis via linket herunder - så får du alle de gode tilbud og rabatter til Black Weekend.

* Rabatten gælder ikke på AaB’s klubtrøje, håndsrækningstrøje, julesweater 2021 og gavekort

Sejr og nederlag i eSuperligaen

25. november 2021 kl. 08:14 af Rasmus Estrup

AaB-AC Horsens 5-6

Denne uges kampe i eSuperligaen blev lagt ud med et opgør mod AC Horsens, og i første duel tog Daniel "Shoppen" Mogensen på hjemmebane imod Aldin. Sidstnævnte fik indenfor de første 18 minutter bragt AC Horsens foran med 2-0. 

"Shoppen" fik dog reduceret til slutresultatet 1-2 på et straffespark syv minutter før tid. 

I returopgøret spillede Oliver Høegh en yderst målrig kamp på udebane mod Niller. Igen var det AC Horsens, der startede bedst og ved pausen var foran med hele 3-0. 

Tidligt i anden halvleg satte Høegh dog comebackjagten ind, og med tre mål inden det 80. minut var der udlignet til 3-3. 

Tre minutter senere gjorde AC Horsens det dog til 4-3, og da Høegh til sidst fik udlignet til 4-4, endte det med et samlet nederlag på 6-5. Se målene her.

AaB-Randers FC 2-1

Onsdag bød på en kamp mod Randers FC, og igen lagde Daniel "Shoppen" Mogensen ud med en hjemmekamp. Denne gang mod OneWayCrazyy, og lige inden pausen scorede "Shoppen" kampens eneste mål. 

Dermed skulle Oliver Høegh på udebane forsøge at forsvare den samlede føring mod Grøn, men i tiende minut udlignede Randers FC i den samlede stilling, da Grøn sparkede 1-0-målet ind. 

Tidligt i anden halvleg kom Høegh dog også på tavlen med kampens sidste mål. Dermed endte opgøret med en samlet AaB-sejr på 2-1. Se hele kampen her.

Ugens resultater betyder, at AaB ligger på syvendepladsen i eSuperligaen med 15 point, og der er tre point op til en plads i top-4. 

I næste uge venter der tre runder. Mandag spiller AaB mod Esbjerg fB, tirsdag er modstanderen SønderjyskE og onsdag møder AaB FC København. 

Tags på denne nyhed