Fanzonen åbner kl. 15.00 på søndag - kom i god tid!

25. november 2021 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 17
Spilledato: Søndag 28. november 2021
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 16.30
Fanzonen åbner kl. 15.00
Dommer: Jakob Kehlet

Færre end 700 billetter tilbage til AaB-fans - køb online nu

Søndagens kamp mod FC København er tæt på at være udsolgt, og der er således færre end 700 ledige pladser tilbage til AaB-fans. Derudover er der også fortsat ledige billetter til FC Københavns fanafsnit, hvor det kræver et medlemsskab af FCK Away at komme ind. 

Vil du være sikker på at få billet, så køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Husk coronapas - fremskudt checkpoint ved fanzonen

Husk at det igen er et krav, at alle tilskuere har et gyldigt coronapas. Anvender man ikke Coronpas-app’en, skal der også medbringes ID.

Et gyldigt coronapas kræver, at man har fået første vaccinestik for 14 dage siden, er tidligere smittet inden for det seneste halve år, har gennemført en negativ PCR-test inden for de seneste 96 timer eller en negativ kviktest inden for de seneste 72 timer før ankomsten til Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper undtaget coronapas: 

 • Børn under 15 år
 • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test.
 • Personer, der som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en Covid-19-test.

For tilskuere på Complea Tribunen og Vesttribunen vil coronapas blive tjekket ved et fremskudt checkpoint, inden man kommer til fanzonen. 

Tilskuere på A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen får tjekket coronapas ved indgangen. 

Følg disse trin, inden du skal vise coronapas: 

- Geninstaller dit digitale coronapas ved brug af NEMid eller MITid
- Skru op for lysstyrken på din telefon
- Hav coronapasset klar, når du ankommer til checkpoint eller indgangen

Fanzonen åbner kl. 15.00

På søndag vil der være to store telte i fanzonen, så man kan sidde i læ og lade op til kampen. I hvert telt er der en bar fra Royal Unibrew, hvor man blandt andet kan købe juleøl og specialøl.

Derudover er det som sædvanlig muligt at købe lækker mad fra Bogø Sandwich og merchandise fra AaB Shoppens bod. 

Det vil også være muligt at prøve kræfter med en Goal Station 360 i fanzonen, og kl. 16.00 vil AaB's maskot Theodor være til stede i fanzonen, hvor han sammen med Spar Nord uddeler muleposer til de yngste fans. 

Kom i god tid

På grund af den store tilskuertilslutning til kampen opfordrer vi kraftigt til, at man kommer i rigtig god tid inden kampstart på søndag, så vi kan få alle fans ind på tribunen inden kampstart. 

Fanzonen åbner i den forbindelse allerede kl. 15.00, og kl. 16.30 åbner dørene til tribunerne på Aalborg Portland Park. 

Black Weekend-tilbud i AaB Shoppen

Til topkampen på søndag er der masser af gode Black Weekend-tilbud i AaB Shoppen i både foyeren ved hovedindgangen og i fanzonen. 

Der er blandt andet 20 procents rabat på en lang række varer. 

Derudover kan du i AaB Shoppen for eksempel også købe en AaB julesweater og nissehue samt spillertøj. 

Køb pizza på Complea Tribunen

På søndag er det igen muligt at købe pizza til kampen. Det kan ske i Bod 4 på Complea Tribunen.

Indløbsbørn fra Vadum I.F. og Aalborg Chang

AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med spillere fra AaB's partnerklubber Vadum I.F. og Aalborg Chang.

De to partnerklubber deltager også i pauseunderholdningen på Aalborg Portland Park. 

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.30

Boderne på Aalborg Portland Park på søndag halvlanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Bliv gratis medlem af AaB Shoppen+ og få særlige tilbud til Black Weekend

25. november 2021 kl. 08:53 af Martin Stigaard Skammelsen

Black Weekend er lige om hjørnet, og allerede kl. 20.00 i aften får medlemmer af AaB Shoppens fordelsklub AaB Shoppen+ adgang til de gode tilbud fra kl. 20.00, ligesom medlemmerne frem til fredag midnat kan gøre brug af 12 helt særlige tilbud med op til 75% rabat.

Dertil kommer at medlemmerne af fordelsklubben i hele weekenden har yderligere to helt særlige tilbud med stor besparelse.

For alle ikke-medlemmer begynder Black Weekend i aften kl. 23.59 og varer helt ind til søndag kl. 23.59.

Her er der 20% rabat på alt* i hele AaB Shoppens webshop – og tilbuddene gælder naturligvis også i begge de fysiske butikker på Aalborg Portland Park til søndagens opgør mod FC København.

Er du endnu ikke medlem af AaB Shoppen+, så tilmeld dig gratis via linket herunder - så får du alle de gode tilbud og rabatter til Black Weekend.

* Rabatten gælder ikke på AaB’s klubtrøje, håndsrækningstrøje, julesweater 2021 og gavekort

Sejr og nederlag i eSuperligaen

25. november 2021 kl. 08:14 af Rasmus Estrup

AaB-AC Horsens 5-6

Denne uges kampe i eSuperligaen blev lagt ud med et opgør mod AC Horsens, og i første duel tog Daniel "Shoppen" Mogensen på hjemmebane imod Aldin. Sidstnævnte fik indenfor de første 18 minutter bragt AC Horsens foran med 2-0. 

"Shoppen" fik dog reduceret til slutresultatet 1-2 på et straffespark syv minutter før tid. 

I returopgøret spillede Oliver Høegh en yderst målrig kamp på udebane mod Niller. Igen var det AC Horsens, der startede bedst og ved pausen var foran med hele 3-0. 

Tidligt i anden halvleg satte Høegh dog comebackjagten ind, og med tre mål inden det 80. minut var der udlignet til 3-3. 

Tre minutter senere gjorde AC Horsens det dog til 4-3, og da Høegh til sidst fik udlignet til 4-4, endte det med et samlet nederlag på 6-5. Se målene her.

AaB-Randers FC 2-1

Onsdag bød på en kamp mod Randers FC, og igen lagde Daniel "Shoppen" Mogensen ud med en hjemmekamp. Denne gang mod OneWayCrazyy, og lige inden pausen scorede "Shoppen" kampens eneste mål. 

Dermed skulle Oliver Høegh på udebane forsøge at forsvare den samlede føring mod Grøn, men i tiende minut udlignede Randers FC i den samlede stilling, da Grøn sparkede 1-0-målet ind. 

Tidligt i anden halvleg kom Høegh dog også på tavlen med kampens sidste mål. Dermed endte opgøret med en samlet AaB-sejr på 2-1. Se hele kampen her.

Ugens resultater betyder, at AaB ligger på syvendepladsen i eSuperligaen med 15 point, og der er tre point op til en plads i top-4. 

I næste uge venter der tre runder. Mandag spiller AaB mod Esbjerg fB, tirsdag er modstanderen SønderjyskE og onsdag møder AaB FC København. 

Tags på denne nyhed

AaB's populære klubtrøje kan nu forudbestilles

24. november 2021 kl. 14:53 af Martin Stigaard Skammelsen

Interessen for AaB's klubtrøje fra Macron har været ekstrem stor - så stor at mange størrelser har været udsolgt i et stykke tid.

I starten af næste uge forventes den populære trøje atter på lager igen, og allerede nu kan du bestille dit eksemplar, så du enten kan forkæle dig selv eller sikre dig julegaven til venner og familie.

Tags på denne nyhed

Frigiv din plads eller send den videre til en ven

24. november 2021 kl. 13:07 af Martin Stigaard Skammelsen

Via en ny funktion i AaB's billetsystem, er det nu muligt for sæsonkortholdere nemt og hurtigt at frigive sin plads eller konvertere sæsonkortet til en billet, hvis man ikke kan komme til en kamp.

Flere sæsonkortholdere er jævnligt forhindret i at komme til en hjemmekamp på Aalborg Portland Park, og for at sikre den bedste mulige opbakning til AaB opfordres sæsonkortholdere derfor til at benytte denne nye funktion, så andre får mulighed for at bruge den plads der ikke benyttes til en specifik kamp.

Se i videoen her hvordan du gør, ellers følg instruktionerne herunder.

Klik på knappen nedenfor. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

 • Log ind på din konto i billetsystemet.
 • Nu vises en liste over kommende kampe. Vælg den kommende kamp – i dette tilfælde kampen mod FC København.
 • Her kan du se dit sæsonkort og to muligheder:
 • Frigiv min plads
 • Konverter til billet
 • Vælg den mulighed, du ønsker.
 • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet.

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod FC København. Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS.

Har du glemt dit login?

Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det. 

Du kan også finde linket til at frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet direkte på din konto i billetsystemet.

På computeren

 1. Log ind på din konto på billet.aabsport.dk.
 2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne og vælg “Min konto”.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

På mobilen

 1. Log ind på din konto på  billet.aabsport.dk
 2. Klik på “Konto” i menuen i bunden.
 3. Klik på knappen “Funktioner” og vælg “Frigiv plads / Konverter til billet”.
 4. Her vises siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere til en billet.

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan sikre et fyldt Aalborg Portland Park og den bedste opbakning til drengene på banen. .

Tags på denne nyhed