Jonas Nødbak Petersen ny U/17 Ligatræner i AaB

28. juli 2021 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Jonas Nødbak Petersen bliver ny cheftræner for AaB's U/17 Ligahold, som han hidtil har været assistent for. 

Siden 2016 har Jonas Nødbak Petersen været en del af trænerteamet på AaB Akademiet, hvor han har arbejdet med AaB's U/15 Ligahold, U/17 Ligahold og U/19 Ligahold. Derudover har han i et år været ungdomskonsulent i Frederikshavn F.I.

- Jonas er en hårdtarbejdende, nysgerrig og dygtig træner, og det er naturligt, at Jonas går fra at være assistenttræner til cheftræner for U/17 Ligaholdet. Han kender drengene og lederne omkring holdet, og han er vant til at arbejde med spillere i denne aldersgruppe. Og så er han i bund og grund et godt menneske, som vi er glade for have i spidsen for vores U/17 Ligahold, siger AaB's Akademichef, Anders Damgaard. 

31-årige Jonas Nødbak Petersen besidder DBU's A-trænerlicens.

Tags på denne nyhed

Udsolgt til AaB-AGF

28. juli 2021 kl. 11:13 af Rasmus Estrup

På grund af den store efterspørgsel på billetter til den ellers udsolgte kamp blev en pulje ubenyttede billetter fra AaB's partnere samt ca. 350 pladser med begrænset udsyn frigivet i dag kl. 10.00. 

På lidt over en time røg alle billetterne, og dermed bliver der fuldt hus, når stadion kalder nu igen. 

Det er AaB's tre partnere, Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus, der har sørget for gratis billetter til alle AaB-fans til AaB-AGF 8. august, hvor AaB's nye fanzone uden for Aalborg Portland Park også indvies. Det sker kl. 15.00. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Flere billetter frigivet til AaB-AGF

28. juli 2021 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Som følge af den store efterspørgsel på billetter til AaB-AGF, hvor AaB sammen med Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har inviteret fans gratis til kamp, er der nu blevet frigivet yderligere billetter til kampen, som kan hentes på www.stadionkaldernuigen.dkefter først-til-mølle-princippet.

Det er en pulje ubenyttede billetter fra vores partnere samt ca. 350 pladser med begrænset udsyn, der netop er blevet frigivet til den ellers udsolgte kamp.

For efter to ugers førsteret til sæsonkortholdere og de tre partnere, der havde købt alle billetter til kampen for at give dem gratis til AaB’s fans, blev de øvrige billetter frigivet i mandags, og billetterne blev revet væk på halvanden time.

Men nu får du endnu en chance for at få billet, hvis du skynder dig ind på www.stadionkaldernuigen.dk og henter billet til AaB-AGF 8. august kl. 18.00, hvor Aalborg Portland Park igen må fyldes helt op. 

Tre timer før kampstart vil AaB’s nye fanzone også blive indviet. Her vil fans få adgang til boder med lækker mad og drikkevarer, herunder specialøl og drinks. Derudover er der livemusik, live-podcast med AaB-spillere, konkurrencer, en hoppeborg og meget mere.

Sådan henter du billet

Gå til www.stadionkaldernuigen.dk

1. Tryk på ”Hent billetter
2. Login – eller opret profil på www.billet.aabsport.dk
3. Vælg op til fem billetter. Alle ledige pladser er markeret med grønt.
4. Tildel billetten til den person, som skal anvende billetten.
5. Gennemfør transaktionen.

Tags på denne nyhed

Stem på månedens mål – Prip eller Kusk?

27. juli 2021 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Alle der afgiver en stemme i konkurrencen om månedens mål i juli, er med i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret Superligabold fra Select og Mathias Ross' kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra forrige sæson.

Kandidaterne til månedens mål i juli er:
Louka Prip til 1-0 mod FC København, 18. juli
Kasper Kusk til 2-2 mod FC København, 18. juli

Se målene og stem her.

Konkurrencen, der er lavet i samarbejde med Mr. Green, løber indtil torsdag kl. 8.00, hvorefter der trækkes en vinder, som får direkte besked af AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB og 3F fortsætter partnerskab til 2024

27. juli 2021 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

AaB og 3F har forlænget platinpartnerskabet, der blandt andet omfatter, at 3F fortsat er tribunesponsor på Aalborg Portland Park frem til sommeren 2024. 

I dette interview med Allan Busk, formand for 3F Aalborg, fortæller han om samarbejdet, og hvad medlemmer af 3F kan forvente at få ud af fagforeningens samarbejde med Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed