AaB Shoppen er åben onsdag

14. december 2021 kl. 11:20 af Rasmus Estrup

Julen nærmer sig, og har du endnu ikke købt en julegave til en ægte AaB-fans, så kig forbi AaB Shoppen ved hovedindgangen til Aalborg Portland Park i morgen. 

AaB Shoppen har frem til jul åbent hver onsdag, og derfor er der også åbent i morgen mellem kl. 12.00 og 17.30, så du enten kan få købt dine AaB-julegaver eller dine egne AaB-juleting. 

Vi sælger foruden spillertøj, træningstøj og øvrigt merchandise nemlig også AaB's julesweater, julekugler og nissehuer i AaB Shoppen. 

Du kan også altid besøge AaB Shoppen på www.aabshoppen.dk, hvor du også er en masse gode julegaveidéer. 

Tags på denne nyhed

AaB-trøjer i Zambia

13. december 2021 kl. 15:12 af Brian Andersen

To mindre landsbyer mødtes i nationalparken Luangwa National Park til den årlige cupturnering, hvor ”AaB” således var godt repræsenteret.

Primært støtter AaB eksempelvis via Hele Nordjyllands Håndsrækning velgørende formål i Region Nordjylland – i enkelte tilfælde som dette et formål i Zambia.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Akademiets efterår i 2021

12. december 2021 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

Resultatmæssigt har efteråret ikke været som ønsket for AaB's U/19 Ligahold og U/17 Ligahold, der til gengæld har rykket sig spillemæssigt og strukturelt. 

Blandt andet er det til dette efterår - i samarbejde med spillernes skoler og uddannelsesinstitutioner - blevet muligt for spillerne at være på AaB's træningsanlæg på Hornevej hver tirsdag og torsdag formiddag. 

Hør mere om, havd det giver af mulighederne for spillerne i dette indslag fra AaB TV. 

I indslaget er der interviews med U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen, U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen, U/19 Ligaanfører Christoffer Ravn og U/17 Ligaanfører Jacob Busk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Aflever en indpakket gave

11. december 2021 kl. 09:35 af Rasmus Estrup

Hvem kan hurtigst aflevere en indpakket gave?

Det skal Casper Gedsted og Louka Prip dyste med Frederik Børsting og Magnus Christensen om i den første af tre juleudfordringer for de to tomandsgrupper. 

Se hvem der klarer sig bedst i videoen øverst. 

Køb julegaver på AaB Shoppen

10. december 2021 kl. 10:22 af Rasmus Estrup

Har du stadig ikke købt alle dine julegaver, så frygt ikke. AaB Shoppen er fuld af gode julegaveidéer til ægte AaB-fans. 

Der er blandt andet spillertøj, træningstøj, halstørklæder, håndklæder, huer, vinterjakker, kopper, AaB-tyren og meget, meget mere. 

Hop ind på www.aabshoppen.dk og find den perfekte julegave til en rigtig AaB-fan. 

Tags på denne nyhed
'