Sæsonkortholdere kan nu få billet til AaB-Lyngby

23. april 2021 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

På fredag må der endnu en gang være 3.758 tilskuere på Aalborg Portland Park, når AaB kl. 18.05 tager imod Lyngby Boldklub. 

Fra nu og frem til mandag kl. 11.30 har AaB’s knap 2.900 sæsonkortholdere atter førsteret på at afhente en gratis billet på www.billet.aabsport.dk. Også selvom sæsonkortholdere ikke har betalt for deres abonnement i april. Her kan du se en video af, hvordan du som sæsonkortholder får fat i en billet. 

Alle sæsonkortholdere er desuden blevet kontaktet via e-mail angående fremgangsmåden. 

Billetsalg åbner for alle mandag kl. 12.00

Fra kl. 12.00 på mandag vil alle resterende pladser blive sat til salg på billet.aabsport.dk. Sæsonkortholdere kan fortsat afhente en gratis billet online efter dette tidspunkt, dog uden forkøbsret. 

Sektionerne på Vesttribunen, Complea Tribunen og 3F Tribunen er som udgangspunkt forbeholdt sæsonkortholdere, mens A. Enggaard Tribunen er forbeholdt AaB’s samarbejdspartnere. 

Find al information om retningslinjer osv. til kamp her. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder.  

Husk mundbind, ID og gyldigt coronapas til kampen

Til kampe i 3F Superligaen er der krav om brug af mundbind, når man træder ind på Aalborg Portland Parks matrikel. Mundbindet skal bæres indtil man sidder på sin plads. Rejser man sig igen, skal mundbindet igen bæres, indtil man igen har forladt Aalborg Portland Parks matrikel. 

Ved indgangen vil der også være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation. Medbring også eget ID, eksempelvis sit pas, kørekort, sundhedskort eller et andet offentligt udstedt identifikationskort. 

Et gyldigt coronapas kræver, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til Aalborg Portland Park skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet. Tag gerne en test i god tid, så du er sikker på at få svar, inden du skal ind på Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper er undtaget coronapas: 

- Børn under 15 år.

- Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

- Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

Information til sæsonkortholdere

For sæsonkortholdere er det ikke muligt at benytte den normale plads, der står anvist på ens sæsonkort, da der fortsat er særlige regler og krav til afviklingen af kampe på Aalborg Portland Park, herunder at alle tilskuere skal holde mindst en meters afstand til hinanden.

Husk derfor at medbringe din billet til kampen, ikke dit sæsonkort, da dette ikke vil være gyldigt.

Sæsonkortholdere kan afhente deres billet i billetsystemet ved at følge nedenstående trin:

  • Gå ind på billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg kampen AaB-Lyngby Boldklub
  • Vælg din plads - der er frit valg mellem alle åbne tribuneafsnit
  • Vælg derefter om billetten skal være voksen, barn eller pensionist
  • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner
  • Download din billet og medbring den til kampen torsdag

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse her. 

En af retningslinjerne til kampen angår forskudte ankomst- og afgangstider. Disse varierer fra sektion til sektion. Få et overblik over dem nedenfor. 

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Det er ikke muligt for fans af det gæstende hold at overvære kampe på Aalborg Portland Park i indeværende sæson. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen i øjeblikket. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AC Horsens og AaB

23. april 2021 kl. 12:02 af Brian Andersen

- at 33 gange tidligere har AaB mødt AC Horsens i 3F Superligaen, og at her har AaB vundet 13 kampe, spillet 14 gange uafgjort og tabt seks gange. Målscoren er 52-31 i AaB’s favør.

- at AaB har mødt AC Horsens 18 gange på udebanebane i 3F Superligaen. Seks opgør er endt med AaB-sejr, mens de resterende 12 opgør er delt på otte uafgjorte og fire nederlag.

- at AaB og AC Horsens også tørnede sammen i spillerunde 27 tilbage i 2007/2008-sæsonen; dengang vandt AaB med 1-0 takket være det mål Simon Bræmer scorede i det 29. minut.

- at AaB tidligere har mødt AC Horsens fire gange i 3F Superligaen i april måned; her er AaB ubesejret og har hentet ti ud af 12 mulige point.

- at den 25. april 1982 vandt AaB med 3-1 på udebane over Horsens fS, der er moderklubben til AC Horsens.

- at AaB har scoret først i 19 af de 33 tidligere Superligakampe mod AC Horsens med 12 sejre, fem uafgjorte og to nederlag som resultat. Omvendt har AC Horsens scoret først i otte tilfælde, hvilket for AaB har resulteret i en sejr, tre uafgjorte og fire nederlag.

- at AC Horsens er uden sejr i deres seneste tre hjemmekampe i 3F Superligaen. Deres seneste hjemmesejr var dog mod AaB 3. marts 2021, hvor det sluttede 2-1 efter en AaB-scoring af Mathias Ross.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Mathias Ross (1 mål) også Kasper Kusk (4 mål), Tom van Weert (3), Lucas Andersen (2) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod AC Horsens.

- at AaB med seks stk. har tre gange så mange clean sheets som AC Horsens i denne 3F Superligasæson.

- at søndagens dommer er Michael Tykgaard, der tidligere har dømt 33 3F Superligakampe med deltagelse af AaB, hvilket er resulteret i 11 sejre, ni uafgjorte og 13 nederlag for AaB.

- at Michael Tykgaard har dømt AaB mod AC Horsens to gange før i 3F Superligaen. Tilbage i 2010 vandt AC Horsens 3-2 mens AaB vandt 4-0 i 2019.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

AaB søger nye medarbejdere til event team

23. april 2021 kl. 11:20 af Rasmus Estrup

AaB søger studiemedarbejdere til vores AaB Event Team bestående af 5-6 personer.

Teamets primære opgave er at løse praktiske og administrative opgaver i forbindelse med AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være fokuseret omkring AaB’s hjemmekampe.

Læs mere om arbejdsopgaverne og kvalifikationer her. 

Studiejobbet er lønnet og med tiltrædelse snarest muligt. 

Er du interesseret, så send din ansøgning samt cv til kommerciel direktør Jesper Elkjær på je@aab-as.dk. 
 
Der vil blive afholdt samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, så snart de rigtige kandidater er fundet. 

Se U/19 Ligakamp mod FCK på nordjyske.dk

23. april 2021 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Når U/19 Ligaholdet i morgen kl. 13.00 spiller hjemme på AaB's anlæg på Hornevej mod FC København, kan opgøret følges via livestream på nordjyske.dk. 

Nordjyske har tidligere streamet flere af 3F Superligaholdets testkampe, og i morgen er det første gang, at AaB's U/19 Ligahold streames på mediets hjemmeside. Kampen kan følges af abonnenter på nordjyske.dk. 

Inden lørdagskampen ligger AaB på syvendepladsen i U/19 Ligaen med 24 point, mens FC København indtager tredjepladsen med seks point flere. 

Tags på denne nyhed

AaB på fjerdepladsen i eSuperligaen

22. april 2021 kl. 12:41 af Rasmus Estrup

AaB-FC Helsingør 3-5

Tirsdag var AaB oppe imod FC Helsingør, og det var FC Helsingørs Zaka, der kom bedst fra start mod AaB-kaptajn Daniel "Shoppen" Mogensen. Zaka kom således foran med 2-0 i første halvleg, inden 'Shoppen' med to tidlige mål i anden halvleg bragte balance i stillingen. 

Herefter svarede Zaka straks tilbage med en scoring til 3-2, inden 'Shoppen' også øjeblikkeligt fandt sit modsvar frem med målet til 3-3. 

I anden duel stod Mads Skibsted overfor TeamHajj, og FC Helsingør-spilleren kom også i denne kamp bedst fra start med en 1-0-scoring efter en halv time. På grund af reglen om udebanemål tvang det MAds SKibsted til at score to gange, men det lykkedes ikke, og kort inden slutfløjt afgjorde TeamHajj kampen med endnu en scoring. 

Målene fra kampene kan ses her. 

AaB-AGF 2-1

Onsdag kom Mads Skibsted og Daniel 'Shoppen' Mogensen igen på sejrskurs mod AGF, der er et af sæsonens tophold. 

Efter en halv times tid af det første opgør mellem 'Shoppen' og Rom kombinerede 'Shoppen' sig igennem til en nordjysk 1-0-føring. Og 1-0 blev også resultatet af den første duel. 

Det resultat skulle Mads Skibsted forsvare over for Jenner, og efter en halv time bragte Mads Skibsted sig foran 1-0. Lige inden pausen lykkedes det AGF at udligne til 1-1, men herfra holdt Skibsted stand, og dermed vandt AaB 2-1 samlet set. Se målene fra kampene her. 

Efter denne uges to kampe ligger AaB på fjerdepladsen med 15 point efter otte runder. AaB's næste eSuperligakamp spilles på tirsdag kl. 17.00 mod Hobro I.K. Den kamp kan ses på TV3 Max og Viaplay. 

Tags på denne nyhed