AaB TV: Sæsonens to tidligere mål mod AC Horsens

25. april 2021 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

AaB spiller i dag på udebane mod AC Horsens kl. 14.00 på Casa Arena i Horsens.

Inden kampen kan du i dette tilbageblik se de to mål, som Tom van Weert og Mathias Ross tidligere i denne sæson har scoret mod dagens modstander. 

Til eftermiddagens opgør i Horsens er der ingen adgang for udefans. I stedet kan kampen følges på TV3 Sport med optakt fra kl. 13.30. 

Tags på denne nyhed

Ferriera tilbage for AaB

24. april 2021 kl. 16:25 af Brian Andersen

AaB har hentet 14 point i sine syv seneste kampe i 3F Superligaen, men har til gengæld revanche til gode mod AC Horsens efter nederlaget 3. marts.

Efter lørdagens træningspas har cheftræner Martí Cifuentes udtaget følgende 19 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 6 Pedro Ferriera, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Martin Samuelsen, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 30 Rufo, 31 Daniel Granli og 35 Marcus Hannesbo.

Blot Oscar Hiljemark er skadet hos AaB.

Bemærk at kun hjemmeholdets fans har adgang til kampen, der i morgen kan følges i Liga på P3 og på TV3 Sport fra kl. 13.30 med kickoff en halv time senere.

Tags på denne nyhed

AaB søger e-handels praktikant

24. april 2021 kl. 09:37 af Martin Stigaard Skammelsen

I en periode fra medio august og efteråret ud søger AaB en digital markedsføringspraktikant, der først og fremmest skal arbejde med e-handel og markedsføring af merchandise på AaB’s digital platforme.

I rollen som e-handels praktikant i AaB vil man få følgende fokusområder i praktikperioden:

 • Optimering af e-handel af merchandise på AaB’s webshop via digitale koncepter og kampagner
 • Planlægning og eksekvering af kampagner og aktiviteter på web, sociale medier og nyhedsbreve
 • Eksekvering indebærer bl.a. grafisk opsætning af indhold, opslag på sociale medier, udsendelse af nyhedsbreve m.m.
 • Opfølgning og måling af aktiviteter ift. KPI’er

Personprofil

 • Som praktikant skal du gerne kunne generere kreative ideer, både grafisk- og markedsføringsmæssigt, samt tænke koncepter ind i de forskellige platforme, ud fra vores målgrupper.
 • Praktikanten skal gerne have et godt grafisk øje og forstå hvad der fungerer visuelt, for at markedsføringstiltag effektueres bedst muligt. Erfaring med grafisk arbejde eller billedredigering forventes ikke, men det formodes at du kan arbejde i et program som Photoshop eller InDesign.
 • Erfaring med og interesse for webshops er et stort plus
 • Praktikanten skal gerne have en forståelse og interesse for at bruge platforme som Facebook, Instagram og e-mail markedsføring kommercielt.
 • Som person skal praktikanten gerne kunne arbejde selvstændigt og i grupper, samt have et godt overblik og en god arbejdsstruktur.

I AaB har vi et arbejdsmiljø med passionerede mennesker, der arbejder til opgaverne er løst, også udenfor normal arbejdstid.

Det forventes ikke at du ved alt om AaB og fodbold, men det vil være en fordel at have en interesse for fodbold og et kendskab til klubben ift. til udarbejdelse af markedsføring.

Er ovenstående lige noget for dig, så send en os en ansøgning via skemaet nederst på denne side

Sæsonkortholdere kan nu få billet til AaB-Lyngby

23. april 2021 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

På fredag må der endnu en gang være 3.758 tilskuere på Aalborg Portland Park, når AaB kl. 18.05 tager imod Lyngby Boldklub. 

Fra nu og frem til mandag kl. 11.30 har AaB’s knap 2.900 sæsonkortholdere atter førsteret på at afhente en gratis billet på www.billet.aabsport.dk. Også selvom sæsonkortholdere ikke har betalt for deres abonnement i april. Her kan du se en video af, hvordan du som sæsonkortholder får fat i en billet. 

Alle sæsonkortholdere er desuden blevet kontaktet via e-mail angående fremgangsmåden. 

Billetsalg åbner for alle mandag kl. 12.00

Fra kl. 12.00 på mandag vil alle resterende pladser blive sat til salg på billet.aabsport.dk. Sæsonkortholdere kan fortsat afhente en gratis billet online efter dette tidspunkt, dog uden forkøbsret. 

Sektionerne på Vesttribunen, Complea Tribunen og 3F Tribunen er som udgangspunkt forbeholdt sæsonkortholdere, mens A. Enggaard Tribunen er forbeholdt AaB’s samarbejdspartnere. 

Find al information om retningslinjer osv. til kamp her. 

Afsnit uden faste sæder

Da Aalborg Portland Park er i gang med at få nye, røde sæder på Complea Tribunen og 3F Tribunen, vil nogle af pladserne på disse tribuner ikke være med et fast sæde. I stedet vil der være en pude, man kan sidde på. 

Det drejer sig specifikt om alle pladser på 3F Tribunen, de øvre sektioner på Complea Tribunen og sektion D Nedre, E Nedre og F Nedre på Complea Tribunen samt dele af sektion G Nedre på Complea Tribunen. 

På Vesttribunen, A. Enggaard Tribunen og sektionerne A Nedre, B Nedre og C Nedre på Complea Tribunen vil der være faste sæder.  

Husk mundbind, ID og gyldigt coronapas til kampen

Til kampe i 3F Superligaen er der krav om brug af mundbind, når man træder ind på Aalborg Portland Parks matrikel. Mundbindet skal bæres indtil man sidder på sin plads. Rejser man sig igen, skal mundbindet igen bæres, indtil man igen har forladt Aalborg Portland Parks matrikel. 

Ved indgangen vil der også være krav om fremvisning af gyldigt coronapas for at opnå adgang til tribunerne. Husk derfor at medbringe denne dokumentation. Medbring også eget ID, eksempelvis sit pas, kørekort, sundhedskort eller et andet offentligt udstedt identifikationskort. 

Et gyldigt coronapas kræver, at man som tilskuer senest 72 timer før ankomst til Aalborg Portland Park skal have gennemført en negativ corona-test, være færdig-vaccineret eller tidligere smittet. Tag gerne en test i god tid, så du er sikker på at få svar, inden du skal ind på Aalborg Portland Park. 

Ved dokumentation for nedenstående er følgende grupper er undtaget coronapas: 

- Børn under 15 år.

- Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

- Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

Information til sæsonkortholdere

For sæsonkortholdere er det ikke muligt at benytte den normale plads, der står anvist på ens sæsonkort, da der fortsat er særlige regler og krav til afviklingen af kampe på Aalborg Portland Park, herunder at alle tilskuere skal holde mindst en meters afstand til hinanden.

Husk derfor at medbringe din billet til kampen, ikke dit sæsonkort, da dette ikke vil være gyldigt.

Sæsonkortholdere kan afhente deres billet i billetsystemet ved at følge nedenstående trin:

 • Gå ind på billet.aabsport.dk og log in på din profil
 • Vælg kampen AaB-Lyngby Boldklub
 • Vælg din plads - der er frit valg mellem alle åbne tribuneafsnit
 • Vælg derefter om billetten skal være voksen, barn eller pensionist
 • Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner
 • Download din billet og medbring den til kampen torsdag

Særlige regler for publikums adfærd

Der vil til kampen være særlige regler for adfærd der skal følges – læs disse her. 

En af retningslinjerne til kampen angår forskudte ankomst- og afgangstider. Disse varierer fra sektion til sektion. Få et overblik over dem nedenfor. 

Ingen adgang for gæstende holds tilskuere

Det er ikke muligt for fans af det gæstende hold at overvære kampe på Aalborg Portland Park i indeværende sæson. Såfremt dette sker vil man omgående blive bortvist.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans ikke må støtte AaB til udekampe i 3F Superligaen i øjeblikket. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AC Horsens og AaB

23. april 2021 kl. 12:02 af Brian Andersen

- at 33 gange tidligere har AaB mødt AC Horsens i 3F Superligaen, og at her har AaB vundet 13 kampe, spillet 14 gange uafgjort og tabt seks gange. Målscoren er 52-31 i AaB’s favør.

- at AaB har mødt AC Horsens 18 gange på udebanebane i 3F Superligaen. Seks opgør er endt med AaB-sejr, mens de resterende 12 opgør er delt på otte uafgjorte og fire nederlag.

- at AaB og AC Horsens også tørnede sammen i spillerunde 27 tilbage i 2007/2008-sæsonen; dengang vandt AaB med 1-0 takket være det mål Simon Bræmer scorede i det 29. minut.

- at AaB tidligere har mødt AC Horsens fire gange i 3F Superligaen i april måned; her er AaB ubesejret og har hentet ti ud af 12 mulige point.

- at den 25. april 1982 vandt AaB med 3-1 på udebane over Horsens fS, der er moderklubben til AC Horsens.

- at AaB har scoret først i 19 af de 33 tidligere Superligakampe mod AC Horsens med 12 sejre, fem uafgjorte og to nederlag som resultat. Omvendt har AC Horsens scoret først i otte tilfælde, hvilket for AaB har resulteret i en sejr, tre uafgjorte og fire nederlag.

- at AC Horsens er uden sejr i deres seneste tre hjemmekampe i 3F Superligaen. Deres seneste hjemmesejr var dog mod AaB 3. marts 2021, hvor det sluttede 2-1 efter en AaB-scoring af Mathias Ross.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Mathias Ross (1 mål) også Kasper Kusk (4 mål), Tom van Weert (3), Lucas Andersen (2) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod AC Horsens.

- at AaB med seks stk. har tre gange så mange clean sheets som AC Horsens i denne 3F Superligasæson.

- at søndagens dommer er Michael Tykgaard, der tidligere har dømt 33 3F Superligakampe med deltagelse af AaB, hvilket er resulteret i 11 sejre, ni uafgjorte og 13 nederlag for AaB.

- at Michael Tykgaard har dømt AaB mod AC Horsens to gange før i 3F Superligaen. Tilbage i 2010 vandt AC Horsens 3-2 mens AaB vandt 4-0 i 2019.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

'