Ahlmann: Trænerne presser os maksimalt

2. september 2020 kl. 09:52 af Rasmus Estrup

Fra kanten af det ene målfelt pisker Jakob Ahlmann efter Frederik Børsting, der med ti meters forspring kommer til afslutning i modsatte ende. Så snart afslutningen er sendt afsted, vender Jakob Ahlmann rundt, og så går turen i samme tempo den modsatte vej med Ahlmann forrest og Børsting i hælene.

Med den ene spurt efter den anden får AaB-spillerne for alvor testet konditionen på træningsbanen på Hornevej. For alle spillere skal stå knivskarpt til sæsonpremieren mod Lyngby Boldklub om halvanden uges tid.

- Vi går til den og klør på. Trænerne presser os maksimalt i disse uger. Jeg har efterhånden været her i mange år, men jeg tror ikke, jeg har været med til ret mange sommeropstarter, hvor vi har givet den så meget gas, som vi gør nu. Så det håber jeg, vi kan tage med ind i sæsonen, så vi ser skarpe ud, når vi starter, forklarer Jakob Ahlmann, da han igen har fået pusten.

Ud over hårde træningspas har opstarten budt på tre testkampe. Først blev det til to nederlag på 2-1 mod Esbjerg fB og Silkeborg I.F., inden Randers FC i lørdags blev slået med 4-3.

- Vi står bedre og bedre. På grund af den hårde træning har vores udtryk i kampene ikke været så godt, som vi havde ønsket. Men det er en del af det i opstarten, og jeg synes, det begynder at se bedre ud nu. Folk er mere friske, og i seneste kamp så vi bedre ud.

- Der var mange af de mønstre, vi træner på hver dag, som lykkedes rigtig fint mod Randers FC, og vi kunne også have lavet endnu flere mål. Vi skal selvfølgelig blive bedre til at lukke af, men får vi gjort det, og kan vi fastholde de gode offensive takter, kan det blive rigtig spændende i den nye sæson. Så vi har en god følelse efter seneste kamp, og nu kan vi forhåbentlig finpudse det sidste på fredag, siger Jakob Ahlmann.

AaB’s sidste testkamp spilles fredag kl. 15.00 mod OB. På grund af Covid-19 er der ingen adgang for tilskuere, men kampen livestreames på nordjyske.dk, og der vil være livetweets på AaB’s officielle Twitterkonto.

Sæsonpremieren mod Lyngby Boldklub spilles søndag 13. september kl. 14.00 og kan følges på Eurosport 2.

Tags på denne nyhed

Højholt indkaldt til U/19-landsholdet

1. september 2020 kl. 10:01 af Rasmus Estrup

Mathias Ross får nu selskab af AaB-kollega Malthe Højholt på U/19-landsholdet. Den unge midtbanespiller er nemlig blevet efterudtaget til Danmarks U/19-landshold. 

Det danske U/19-landshold samles i dag og skal i de kommende dage spille to venskabskampe mod Tyskland. Den første spilles 3. september i Norderstadt, mens anden kamp spilles søndag 6. september i Steinburg. 

Malthe Højholt har seks u-landskampe bag sig, men han har endnu til gode at optræde for U/19-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fotomodeller for en stund

1. september 2020 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Kom med AaB-truppen bag kulissen til fotosession forud for den nye sæson. 

Få også reaktioner fra Robert Kakeeto og Andreas Hansen, der sætter ord på holdkammeraternes præstationer og blandt andet fremhæver Tim Prica, Mathias Ross og målmandstræner Poul Buus. 

Velspillende remis mod AGF i U/19 Ligaen

31. august 2020 kl. 14:49 af Rasmus Estrup

Fra første fløjt var tempoet skruet i vejret, og AaB tog hurtigt fat om opgøret, hvilket blandt andet gav en stor mulighed til Oliver Overgaard efter et kvarter, hvor AGF-målmanden desværre kom i vejen.

Midt i første halvleg lykkedes det så de nordjyske gæster at score, da en velspillende Jeppe Pedersen med en præcis dybdebold fandt Zifarlino Nsoni, der bragte AaB fortjent foran 1-0.

Efter scoringen blev AGF’s spil bedre, og ti minutter efter AaB-scoringen var der udlignet.

I anden halvleg var det igen AaB, der efter en hektisk indledning styrede spillet, men først mod slutningen lykkedes det Marcus Hannesbo at sparke bolden i nettet - desværre blev der vinket for offside. Trods den store AaB dominans var det til allersidst Theo Sander i AaB-målet, der måtte agere redningsmand, da han med en stærk fodparade sikrede det ene point.

- Vi er ærgerlige over ikke at vinde en kamp, hvor vi var det bedste hold. Vi var gode til at sætte vores spil op og skabe overtalssituationer, og samtidig fik vi stresset dem og skabt høje erobringer, mens AGF var farligst i deres omstillinger. Alt i alt er vi meget tilfredse med præstationen, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

AaB ligger nu på niendepladsen i U/19 Ligaen med fem point efter fire kampe. Næste U/19 Ligakamp spilles 12. september på udebane mod Vejle Boldklub.

Tags på denne nyhed

Mr. Green afløser Danske Spil i AaB

31. august 2020 kl. 14:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter et mangeårigt samarbejde med Danske Spil, bliver det fremover Mr. Green der bliver officiel bettingpartner i AaB og samtidig træder ind som hovedpartner i klubben.

Aftalen betyder blandt andet at Mr. Green fremover vil have sit logo på ryggen af AaB-spillernes kamptrøjer, et syn der første gang vil kunne ses, når AaB løber på banen på udebane mod Lyngby Boldklub den 13. september i premiererunden i 3F Superligaen. Ligeledes vil Mr. Green også være synlige på AaB’s hjemmebane Aalborg Portland Park, samt flere andre steder

- Vi har haft et positivt og godt samarbejde med Danske Spil gennem mange år, men da Mr. Green kom på banen med et attraktivt og spændende tilbud, valgte vi at gå i en ny retning, da vi tror på, at vi hver især kan gavne og udvikle hinanden, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Det er en rigtig stor aftale, som vi med rette kan være stolte af at have indgået og vi glæder os til at få gang i samarbejdet, lyder det videre fra Thomas Bælum.

Hos Mr. Greens CEO Patrick Jonker, er der også stor tilfredshed med det nye samarbejde.

- AaB er en topklub med et særdeles stærkt brand og en unik forankring i hele Region Nordjylland. Det gør os både glade, og en lille smule ydmyg at blive en del af det stærke fællesskab. Dette er bestemt også en stor aftale for Mr Green, og vi glæder os til at præsentere os selv nærmere for AaBs mange fans, udtaler Patrick Jonker.

- Det er vigtigt for os, at vores partnere har et stærkt værdisæt, ligesom Mr Green, og det er vi glade for at have fundet i AaB. AaB er en yderst professionel klub der ligesom Mr Green har store ambitioner, og efter sidste sæson er vi sikre på, at AaB går en meget spændende tid i møde. Vi håber at kunne gøre fodboldoplevelsen endnu mere interessant til og omkring kampene, fortsætter Patrick Jonker.

Samarbejdet mellem AaB og Mr. Green kører i første omgang til sommeren 2022.

Tags på denne nyhed