AaB TV: De to seneste hjemmekampe mod AGF

4. oktober 2020 kl. 09:04 af Rasmus Estrup

Inden eftermiddagens jyske klassiker på Aalborg Portland Park kan du i denne video få et gensyn med AaB's fire scoringer fra østjydernes seneste to besøg i Aalborg. 

Se blandt andet de tre mål fra 3-2-sejren i Sydbank Pokalens semifinale, hvor Iver Fossum nettede to gange og Lucas Andersen scorede en enkelt gang, og se Frederik Børstings sejrsmål fra 1-0-sejren i Mesterskabsspillet. 

Dagens kamp spilles kl. 16.00 og kan følges på Canal 9. 

Tags på denne nyhed

Truppen udtaget til den jyske klassiker

3. oktober 2020 kl. 20:34 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 16.00 fløjter Jørgen Daugbjerg Burchardt op til den jyske klassiker mellem AaB og AGF på Aalborg Portland Park. 

Til opgøret har cheftræner Jacob Friis udtaget 19 spillere, hvoraf 10 har spillet ungdomsfodbold i klubben. Truppen til kampen ser således ud: 

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Jores Okore, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 19 Timothé Nkada, 22 Andreas Hansen, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting og 32 Kasper Pedersen. 

Daniel Granli, Rasmus Thelander og Robert Kakeeto er ukampdygtige.

På grund restriktioner i forbindelse med Covid-19 vil søndagskampen blot blive overværet af 280 tilskuere på Aalborg Portland Park. 

Derudover kan opgøret følges på Canal 9, som viser optakt fra kl. 15.00. 

Lige inden kickoff vil der blive overrakt blomster til Lucas Andersen, som i sidste runde spillede sin kamp nummer 100 i AaB-dragten. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Støt op om AaB's aktieemission

3. oktober 2020 kl. 09:23 af Rasmus Estrup

Aktionærer i AaB A/S kan frem til 9. oktober firedoble deres aktier i AaB, og ligeledes er der åbnet op ofr nye aktionærer.

Bestyrelsen i Aalborg Boldspilklub A/S fik 10. december 2019 på en ekstraordinær generalforsamling bemyndigelse til at udvide aktiekapitalen. Forslaget blev vedtaget med overvældende flertal, hvor flere end 95 procent stemte for forslaget, og AaB A/S gennemfører nu en emission med fortegningsret for AaB’s eksisterende aktionærer.

Muligheden for tegning af aktier begyndte mandag 28. september og foregår indtil fredag 9. oktober kl. 17.00.

Kapitaludvidelsen kommer, efter at AaB siden 2018 har arbejdet hårdt på at skabe et solidt fundament baseret på strategien Nordkraften, hvor AaB som Nordjyllands eneste aktuelle Superligaklub i endnu højere grad vil favne og dyrke de bedste nordjyske talenter, skabe de bedste fodboldoplevelser på Aalborg Portland Park samt ikke mindst igen vinde pokaler og titler.

Provenuet fra udbuddet skal dels styrke AaB’s generelle kapitalberedskab og dels anvendes til investering i Superligatruppen, i talentudvikling og i fortsat udvikling af kommercielle aktiviteter.

I dette indslag fra AaB TV kan du blive klogere på tankerne bag kapitaludvidelsen, og du kan læse prospekt og vejledning til aktiehandel her. 

Tags på denne nyhed

Ny udsmykning på Aalborg Portland Park

2. oktober 2020 kl. 16:02 af Rasmus Estrup

Det går fremad med udsmykningsprojektet på Aalborg Portland Park. I sidste weekend deltog en flok AaB-fans fra AaB Support Club og AaB Tifo Kaos i udsmykningen. 

Blandt andet er alle gelændere på Aalborg Portland Park blevet malet røde, og indgangspartier på Complea Tribunen er blevet malet med graffiti. 

Først blev en rød og hvid tyr graffitimalet på den ene side af indgangspartiet, og senest er der blevet malet et portræt op af den tidligere sportsdirektør og nuværende bestyrelsesmedlem Lynge Jakobsen. 

At kunne være med til at udsmykke stadion har i mange år været en drøm for os fans, og at det nu kan lade sig gøre, er et produkt af den positive dialog, der er mellem klub og fans i øjeblikket. At AaB har givet os kunstnerisk frihed til at udsmykke indgangene, betyder meget og forpligter os til at levere noget, som vækker glæde hos alle tilskuere samt bidrager til vores vision om at skabe et sted, som får folk op af sofaen og ud til kampene, siger stifter af Vesttribunen, Michael Meelsen. 

- Motiverne er valgt ud fra et ønske om at indfange og hylde ånden i AaB og Aalborg, og vi skylder en stor tak til den lokale kunstner, Burn On, hvis kunstneriske talent nu kan komme generationer af stadiongængere til glæde og gavn. Ligeledes skal de mange frivillige fans, der har knoklet den sidste tid, også skal have en stor tak for deres bidrag til en forbedring af stadionoplevelsen, fortsætter Michael Meelsen. 

Udsmykningsprojektet på Aalborg Portland Park blev i foråret støttet af mange sæsonkortholdere, som valgte at donere deres tilgodehavende i forbindelse med nedlukningen af 3F Superligaen til udsmykning af Aalborg Portland Park. Siden valgte mange fans at købe støttepakker via projekt ”AaB er det hele værd”, der også havde samme formål.

I forbindelse med kompensationen til sæsonkortholdere, der på grund af de nuværende restriktioner ikke kunne se AaB-AC Horsens og søndagens kamp mellem AaB og AGF, modtog AaB adskillige henvendelser fra fans, der ikke ønskede kompensation. I den forbindelse er der blevet oprettet et støtteprojekt, hvor man kan indbetale 85 kr., som går ubeskåret til udsmykningsprojektet. 

Du kan støtte udsmykningsprojektet her. 

 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AGF…?

2. oktober 2020 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

- det er 3F Superligakamp nummer 87 mellem AaB og AGF. Statistikken siger 38 sejre til AaB, 20 uafgjorte og 28 nederlag samt en målscore på 135-122 set fra et nordjysk perspektiv.

- AaB har vundet de tre seneste indbyrdes opgør mod AGF med henholdsvis 1-0, 4-1 og 3-2. Sidstnævnte var i Sydbank Pokalen, mens de to øvrige kampe var i 3F Superligaens Mesterskabsspil.

- AaB har holdt buret rent i seks af de seneste ni 3F Superligakampe.

- AaB med en sejr på søndag vil have vundet tre 3F Superligakampe i træk mod AGF. Den bedrift skete senest mellem august 2016 og april 2017. Klubrekorden i 3F Superligasejre i træk over AGF lyder på fire sejre i træk - og fandt sted fra april 2003 til april 2004.

- AGF har lukket minimum et mål ind i deres seneste fem udekampe i 3F Superligaen.

- der har været 16 udvisninger i 3F Superligakampe mellem AaB og AGF. Syv af de røde kort er tildelt AaB, mens ni er gået til AGF. Det seneste røde kort faldt i det seneste indbyrdes møde, hvor AGF’s Nicolai Poulsen måtte forlade banen før tid.

- AaB og AGF begge har fået tilkendt 102 straffespark i 3F Superligaens historie. AaB har overhånden fra 11-meter-pletten med 82 straffesparksscoringer, mens AGF har scoret på 76 af sine forsøg.

- Lucas Andersen (2), Kasper Pedersen (2), Kasper Kusk (2), Frederik Børsting (1), Iver Fossum (1), Tom van Weert (1), Rasmus Thelander (1), Kristoffer Pallesen (1) og Magnus Christensen (1) tidligere har scoret i 3F Superligakampe mod AGF.

- AGF’s Sebastian Hausner har karantæne på søndag, mens ingen AaB-spillere er i karantæne.

- AaB 12 gange tidligere har spillet en DM-kamp på datoen 4. oktober. Senest var i 205, hvor AaB vandt 5-0 på hjemmebane over SønderjyskE.

- AaB og AGF er tørnet sammen en gang tidligere i 3F Superligaen på datoen 4. oktober. Det var i 2002, hvor AGF vandt med 2-1. Michael Silberbauer bragte AaB foran, inden Morten Pulsen og Alex Nørlund fik vendt opgøret.

- søndagens dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt to gange tidligere har dømt AaB mod AGF i 3F Superligaen, og begge gange er det endt med AaB-sejre på 2-1.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed
'