AaB mod AGF i pokalsemifinalen

5. marts 2020 kl. 23:03 af Brian Andersen

I den anden semifinale skal SønderjyskE og AC Horsens mødes i Haderslev.

Semifinalen mod AGF spilles enten 22. eller 23. april.

Tags på denne nyhed

Støt AaB igen på søndag mod Lyngby Boldklub

5. marts 2020 kl. 19:32 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 24
Spilledato: Søndag 8. marts 2020
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner kl. 13.00
Dommer: Mikkel Redder

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på søndag på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 13.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Vesttribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Vesttribunen og Complea Tribunen. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.  

Børnenes dag

AaB's unge fans spiller forskellige hovedroller i optakten til kampen på søndag mod Lyngby Boldklub. 

Således er spillerbillederne på storskærmen ved annonceringen af startopstillingen udskiftet med tegninger, som AaB's fans har lavet af hver enkelt spiller. 

Ved navneopråbet af startopstillingen får stadionspeaker Lars Bech hjælp af fra en ung AaB-fan.

Skriv og print din egen AaB-bog i Theodors Familiezone

I Theodors Familiezone på Complea Tribunen er det på søndag muligt at skrive sin egen AaB-bog og få den printet ud med det samme gennem læringsværktøjet Skriv og Læs. Janus Madsen, der er skaber af Skriv og Læs, vil på søndag være til stede i området og hjælpe alle interesserede med at skabe sin helt egen AaB-bog. 

Som altid er der i Theodors Familiezone også mulighed for at vinde præmier på Theodors Lykkehjul, låne venneflag fra Theodors Venner og blive ansigtsmalet. 

Man kan også tegne en tegning eller skrive et brev til Theodors postkasse, hvorved man deltager i lodtrækningen om billetter til en kommende AaB-kamp. 

Du finder Theodors Familiezone i blok A og blok B på Complea Tribunen.

Køb Peter Larsen Kaffe i boderne

Peter Larsen Kaffe er blevet leverandør af kaffen på Aalborg Portland Park. Dermed kan AaB's fans nu få glæde af en friskmalet, økologisk fairtradekaffe. Prisen for en kop kaffe på hele 36 cl er 25 kr., og den kan købes i boderne på Aalborg Portland Park. 

Aalborg Portland Park er delvist kontantløst

Fra dette forår er størstedelen af boderne på Aalborg Portland Park kontantløse. Brugen af kontanter er dog ikke helt fjernet på Aalborg Portland Park, i det der på hver af de fire tribuner fortsat er en enkelt bod med mulighed for at betale med kontanter, ligesom det samme er tilfældet i sportscaféen på A. Enggaard Tribunen og i merchandiseboden foran Complea Tribunen. 

Konkret er kontant betaling fortsat muligt i den østligste bod på A. Enggaard Tribunen, den syd-vestlige bod på Vesttribunen, boden ved Theodors familieafsnit på nedre del af Complea Tribunen, samt begge boder på 3F Tribunen i afsnittene for henholdsvis neutrale tilskuere og gæstende fans.

Se en oversigt over, hvilke boder, der er kontantløse her. 

Varm op i fanområdet bag Complea Tribunen fra kl. 12.00

Fra to timer før kampstart er der gang i grillen og livemusikken i området bag Complea Tribunen. Øl i fanområdet før kampen koster kun 35 kr., og desuden sælges der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store grill.  

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagskampen er #AaBLBK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Complea Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Vesttribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB-Lyngby forventes gennemført som planlagt

5. marts 2020 kl. 15:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Divisionsforeningen har torsdag eftermiddag meldt ud, at coronavirus nu også har ramt 3F Superligaen. Der er dog ikke meldinger om smitte hos spillere eller hos andre personer i og omkring trupperne.

I dag blev det meldt ud, at den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller Thomas Kahlenberg har pådraget sig coronavirusen. Han var i søndags til stede ved kampen mellem Brøndby I.F. og Lyngby Boldklub.

Styrelsen for Patientsikkerhed er i gang med en opsporing af de personer Thomas Kahlenberg var i kontakt med i forbindelse med kampen – og allerede nu er flere personer omkring både Brøndby og Lyngbys organisation blevet sendt i karantæne.

AaB møder søndag kl. 14.00 Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park i 3F Superligaen. 

- Vi følger naturligvis situationen og anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne, men som tingene ser ud lige nu, er vores udgangspunkt naturligvis, at søndagens opgør mod Lyngby gennemføres helt som planlagt, ganske som Divisionsforeningen har meldt ud for alle øvrige kampe i 3F Superligaen, udtaler administrerende direktør Thomas Bælum.

Tags på denne nyhed

Veloverstået møde med partnerklubberne

5. marts 2020 kl. 11:41 af Rasmus Estrup

Arrangementet blev holdt i Aalborg Frejas klubhus, og på dagsordenen var en overordnet evaluering af Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde (FNF), der er et talentsamarbejde mellem AaB, Hobro I.K. og Hjørring I.F. omkring såkaldte topcentre for 10-12-årige talenter i Nordjylland. 

AaB's talentchef Anders Damgaard var efter mødet yderst tilfreds med feedbacken og diskussionerne. 

- Vi havde en rigtig god og konstruktiv dialog, og helt overordnet var der positiv feedback til vores FNF-samarbejde, hvor især talent- og teknikskolerne fik stor ros, siger Anders Damgaard. 

Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde blev sat i søen i efteråret 2017 og træningerne blev påbegyndt i foråret 2018. Der er på nuværende tidspunkt 117 partnerklubber under Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde.

I løbet af 2020 vil DBU melde ud, om fodboldforbundets topcenterprojekt, som Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde er den del af, enten skal fortsættes eller ophøre.