Aalborg Portland Park bliver delvist kontantløst

19. februar 2020 kl. 11:58 af Martin Stigaard Skammelsen

Ændringen sker for at skabe hurtigere ekspeditionstider og mindre kø ved boderne, og dermed en bedre oplevelse for de mange tusinde AaB-fans, der årligt besøger Aalborg Portland Park.

- Vi ved af erfaring fra de seneste sæsoner, at flere og flere personer udelukkende betaler via kort, enten fysisk eller på mobilen, så derfor har vi valgt at fjerne kontanterne fra de fleste af boderne, med henblik på en mere effektiv ekspeditionstid, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Brugen af kontanter er dog ikke helt fjernet på Aalborg Portland Park, i det der på hver af de fire tribuner fortsat vil være en enkelt bod med mulighed for at betale med kontanter, ligesom det samme vil være tilfældet i sportscaféen på A. Enggaard Tribunen og i merchandiseboden foran Complea Tribunen. 

Konkret vil kontant betaling fortsat være muligt i den østligste bod på A. Enggaard Tribunen, den syd-vestlige bod på Vesttribunen, boden ved Theodors familieafsnit på nedre del af Complea Tribunen, samt begge boder på 3F Tribunen i afsnittene for henholdsvis neutrale tilskuere og gæstende fans.

Billetter til søndagens kamp mod Brøndby I.F. kan købes her.

AaB TV: Hvem er kongen af fitnessrummet?

18. februar 2020 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

Hvem er mon kongen af fitnessrummet i Børge Bach Huset på Hornevej?

Det spørgsmål forsøger de fire følgende dommergrupper at vurdere:  Lukas Klitten og Oliver Klitten, Lucas Andersen og Patrick Olsen, Rasmus Thelander og Andreas Hansen samt Patrick Kristensen og Mathias Ross.

Med i feltet af kandidater nævnes blandt andre tre stærke midterforsvarer i form af Jores Okore, Rasmus Thelander og Kasper Pedersen, mens blandt andet også Kristoffer Pallesen og den dobbelte målscorer Kasper Kusk også drages ind i samtalen.

Hvem der løber med titlen, kan du se i ovenstående video.  

AaB og Spar Nord inviterer til fanfest og åbning af Vesttribunen søndag

18. februar 2020 kl. 09:36 af Martin Stigaard Skammelsen

Når AaB søndag aften løber på banen til årets første hjemmekamp i 3F Superligaen, vil AaB’s dedikerede fans bag det ene mål have fået et nyt tilholdssted: Vesttribunen.

AaB’s hovedsponsor Spar Nord, samt Spar Nord Fonden, besluttede i efteråret 2019 at give tribunenavnet tilbage til AaB’s fans, og her faldt valget på navnet Vesttribunen.

Ligeledes har Spar Nord og Spar Nord Fonden finansieret en markant ny udsmykning af den nye tribune, samt et hejseværk til AaB Support Clubs tifogruppe, AaB Tifo Kaos, hvilket muliggør en endnu flottere iscenesættelse og stemning omkring AaB’s kampe.

- Vi følte, at vores sponsorat ville komme endnu flere til gavn ved at give tribunens navn og udsmykning tilbage til AaB’s fans, for hvem tribunen virkelig er et hjemsted. Fansene spiller en meget stor rolle i at skabe den bedste stemning og oplevelse for alle tilskuere til AaB’s kampe, så vi glæder os meget til at se tribunen indviet søndag, udtaler direktør John Lundsgaard fra Spar Nord.

- Hos Spar Nord Fonden støtter vi op om fællesskaber, og der er ingen tvivl om, at det fællesskab, der findes på Vesttribunen blandt AaB’s fans, er et fællesskab, der er med til at skabe glæde hos såvel de involverede fans, samt alle øvrige tilskuere på Aalborg Portland Park, så vi håber, det giver grobund for mange flere store oplevelser, tilføjer Michael Slavensky Dahl, formand for Spar Nord Fonden.

En drøm er gået i opfyldelse

Hos modtagerne af den flotte gave fra Spar Nord og Spar Nord Fonden er der også stor glæde at spore.

- Lige siden fanklubben flyttede ind på den vestlige tribune på Aalborg Portland Park for 25 år siden, har det været en drøm at kunne navngive tribunen, samt at få den udsmykket på en måde, der taler direkte ind til det at være AaB-fan og den opbakning, vi gerne vil give til spillerne på banen, fortæller Rasmus Fihl, formand for AaB Support Club.

- Den drøm er nu gået i opfyldelse, og der er rigtig mange i fanmiljøet, som ser frem til at få indviet tribunen med manér søndag aften, lyder det videre fra Rasmus Fihl. 

Stor fanfest før søndagens kamp

For at markere indvielsen af Vesttribunen afholder AaB og Spar Nord inden søndagens kamp en storstilet fanfest i Aalborg Stadionhal 1, hvor man fra kl. 15.30 kan varme op til braget mod Brøndby I.F.

Her vil der være musik og drikkevarer, samt flere forskellige indslag fra scenen.

Blandt andet vil AaB-podcasten ”Rød Aalborg” afholde en live podcast med den tidligere AaB-spiller Kasper Risgård, mens AaB’s cheftræner Jacob Friis også besøger fanfesten og giver oplæg til dagens kamp.

Eftermiddagen afsluttes af den populære stand-up komiker Nicolaj Lange, der kommer og underholder de fremmødte fans med sit show.

Der er gratis adgang for alle interesserede til fanfesten, der afholdes i tidsrummet 15.30-17.45, mens kampstart på opgøret mod Brøndby I.F. er kl. 18.00.

AaB-fans får plads bag mål i Telia Parken

18. februar 2020 kl. 08:04 af Simon Vangsgaard Jensen

Idet der forventes mere end 400 AaB-fans til opgøret på udebane mod FC København 1. marts, placeres AaB-fans bag det ene mål og ikke i det normale udebaneafsnit i Telia Parken.

Du kan allerede nu sikre billet til kampen nu. Gå til billetsalg her.

Navn: Telia Parken
Kapacitet: 38.065
Placering udebaneafsnit: DFDS Tribunen

Billetpriser i forsalg
Børn u/5: Gratis
Børn u/15: 70,-
Voksen: 135,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag
Børn u/5: Gratis
Børn u/15: 110,-
Voksen: 175,-


Transport til og fra Telia Parken

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer også bus til kampen. Læs mere her.

Kør selv:

Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

Målrigt nederlag i god reserveholdskamp

17. februar 2020 kl. 15:28 af Rasmus Estrup

Forårets Reserveliga blev i dag indviet i Aarhus, da AaB’s reservehold tabte 3-2 til AGF, der stillede med førsteholdet, da århusianernes 3F Superligakamp i går blev udsat.

AaB spillede en god første halvleg under de vanskelige vejrforhold, og 16 minutter inde i kampen kom AaB foran 1-0, da gæstespiller Aramis Kouzine dukkede op ved forreste stang og sendte et indlæg fra U/19-ligaspiller Marcus Hannesbo i mål.

Kort efter udlignede AGF godt hjulpet af vinden på et direkte hjørnespark til 1-1.

Efter lidt over en halv times spil kom AaB atter i front, da Oliver Klitten brød igennem på kanten og spillede Frederik Børsting fri til scoring foran mål.

Anden halvleg blev en mere rodet affære, og efter 62 minutters spil bragte AGF balance på scoringstavlen på en omstilling.

10 minutter før tid scorede hjemmeholdet opgørets sidste mål på et indlæg, og dermed tabte AaB 3-2 trods et par forsøg på træværket mod slutningen.

- Vi spiller tæt på fremragende i første halvleg mod et stærkt AGF-hold. Vi var gode til at finde de rette positioner, det lykkedes os at bryde deres spil højt og vi formåede at spille rundt om dem i offensiven, siger assistenttræner Allan K. Jepsen.

- Anden halvleg var knap så køn og mere rodet, men her kan vi glæde os over, at mange spillere fik 90 minutter i benene for første gang i lang tid, påpeger Allan K. Jepsen, der sammen med assistenttrænerkollega Lasse Stensgaard havde valgt følgende startopstilling:

Andreas Hansen
Daniel Mortensen (U/19 Liga), Jores Okore, Anders Bærtelsen, Marcus Hannesbo (U/19 Liga)
Frederik Børsting, Robert Kakeeto, Jeppe Pedersen
Søren Tengstedt, Aramis Kouzine (gæstespiller), Oliver Klitten

Ved pausen blev U/19-ligaspiller Thomas Albert Christiansen skiftet ind i stedet for Daniel Mortensen. Frederik Børsting blev ti minutter senere erstattet af Oliver Overgaard (U/19 Liga) og 11 minutter før tid kom Gabriel Adriano Alves Christensen (U/19 Liga) på banen i stedet for Marcus Hannesbo.

AaB’s næste reserveholdskamp spilles mandag 9. marts kl. 13.00 mod Hobro I.K. på AaB’s træningsanlæg på Hornevej. 

Tags på denne nyhed