Se AaB i eSuperliga Finals i aften

23. juni 2020 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

Fredag aften kvalificerede AaB sig for første gang til eSuperliga Finals med en playoff-sejr over Esbjerg fB. eSuperliga Finals skydes i gang i aften kl. 17.00, men AaB skal dog først i aktion kl. 21.00 mod Brøndby I.F.

- Det er fantastisk, at vi har indfriet vores mål for sæsonen ved at komme i Finals. Endelig er vi der, hvor, vi føler, vi hører til, og nu går vi benhårdt efter guldet, siger AaB’s spillende eSuperligatræner Jacob Kragelund.

På vej til guldet skal AaB først igennem en kvartfinale i aften mod Brøndby I.F. Klubben fra Vestegnen var den første vinder af eSuperliga Finals, og i denne sæson sluttede Brøndby-mandskabet på førstepladsen i eSuperligaens grundspil.

Men Jacob Kragelund tror på, at AaB kan spille sig videre til semifinalerne, der - ligesom finalen - spilles på torsdag.

- Selvom vi ikke er forhåndsfavoritter, går vi efter at vinde. Vi kommer ind til Finals med stort momentum som ubesejret igennem de seneste seks runder. Vi har stor tiltro til vores egne evner, og vi har vist i grundspillet, at vi kan besejre nogle af ligaens bedste hold. Det så vi blandt andet på grundspillets sidste dag, hvor vi slog både FC København og Lyngby Boldklub, forklarer Jacob Kragelund.

Som spillende træner har Jacob Kragelund i denne sæson valgt at rotere meget på holdet. Så mens Mads Skibsted har spillet 13 ud af 14 grundspilskampe samt playoffkampen i fredags, har Oliver Ledet, Daniel “Shoppen” Mogensen og Jacob Kragelund fordelt de øvrige kampe ligeligt i mellem sig.

Trods den store udskiftning lykkedes det AaB at snuppe en femteplads i grundspillet, inde kvalifikationen til eSuperliga Finals blev sikret med playoffsejren i fredags. 

- Det har givet os et ekstra aspekt og en taktisk fordel at kunne veksle mellem holdsammensætningerne, fordi hele truppen har stået superskarpt hele sæsonen. Vi fik en fantastisk start på sæsonen med tre sejre i træk, inden vi løb ind i en hård periode midt på sæsonen. Men efterfølgende har vi fået tilpasset os, og vi afsluttede grundspillet som et af de stærkeste mandskaber overhovedet, siger Jacob Kragelund.

Han og Mads Skibsted, der er eSuperligaens yngste spiller, bliver de to AaB-spillere, der i aften skal forsøge at spille sig videre til torsdag med en sejr over Brøndby I.F. Kampen spilles kl. 21.00, men eSuperliga Finals kan allerede følges fra kl. 17.00 på TV3 Max og Viaplay.

Tags på denne nyhed

Ahlmann i karantæne mod AGF

22. juni 2020 kl. 16:28 af Brian Andersen

Således er den stærke venstreforsvarer ude af dysten på fredag i Aarhus mod AGF.

Jakob Ahlmann, der som ungdomsspiller skiftede til AaB fra partnerklubben Brønderslev I.F., er noteret for 213 officielle kampe og fire scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

60.000 kroner til "AaB er det hele værd"

22. juni 2020 kl. 14:31 af Martin Stigaard Skammelsen

I forbindelse med lørdagens opgør i 3F Superligaen mod FC Nordsjælland, kunne formand for AaB Support Club Rasmus Fihl overrække 60.000 kroner til AaB's fanprojekt "AaB er det hele værd".

Siden lanceringen af projektet i starten af maj har AaB Support Club og Vesttribunen produceret og solgt den populære støttetrøje som en samlet fanscene. Trøjen sælges for 175 kr. og alle indtægterne fra salget går til punkt C i indsamlingen: Fyld Aalborg Portland Park. 

I alt er der solgt 386 trøjer per dags dato, hvilket har givet et overskud på 60.000 kroner, der nu er givet videre. 

- Vi synes, det er imponerende, at vi er endt med at kunne overrække 60.000 kr. til AaB’s indsamling "AaB er det hele værd” gennem trøjesalget. Det er flot, at så mange har bakket op om denne T-shirt, og vi har været nødt til at bestille nye trøjer af flere omgange, fordi nogle størrelser blev revet væk med det samme, lyder det fra Rasmus Fihl.

- Det er allerfedest at gå til fodbold, når der er rigtig mange mennesker på stadion, så derfor har vi (ASC og Vesttribunen, red.) valgt at midlerne skulle gå specifikt til den del af projektet. Vi er rigtig glade for, at vi kan få lov til at fylde Aalborg Portland Park og dele disse billetter ud til nogle personer, der måske ikke har så mange penge mellem hænderne og som måske ikke har haft mulighed for at komme på stadion særlig ofte. Dem vil vi gerne give gode oplevelser, lyder det videre fra AaB Support Clubs formand. 

Det flotte stykke frivillige arbejde hos AaB's fans er heller ikke gået ubemærket hen hos administrerende direktør i AaB Thomas Bælum.  

- Det er enormt stærkt, at AaB Support Club og Vesttribunen gennem salget af en fælles T-shirt har kunnet samle 60.000 kroner ind til projekt “AaB er det hele værd”. Det er vi meget taknemmelige for. Gennem hele forløbet med projektet  har vi fået kæmpestor opbakning, og det er vi simplethen så stolte og beærede over. Ikke mindst nu hvor indsamlingen har rundet den halve million, som går til en stærkere fanscene i fremtiden, udtaler Thomas Bælum.

Man kan fortsat nå at støtte projekt "AaB er det hele værd", der afsluttes 1. juli. Blandt andet afvikles i øjeblikket en auktion over signerede og kampbrugte spillertrøjer fra 2019, hvorfra overskuddet også går til projektet.

Pr. 22. juli er der således indsamlet i alt 533. 750 kroner.  

Tags på denne nyhed

AaB søger e-handels praktikant

21. juni 2020 kl. 13:32 af Martin Stigaard Skammelsen

I en periode fra medio august og efteråret ud søger AaB en digital markedsføringspraktikant, der først og fremmest skal arbejde med e-handel og markedsføring af merchandise på AaB’s digital platforme.

I rollen som e-handels praktikant i AaB vil man få følgende fokusområder i praktikperioden:

  • Optimering af e-handel af merchandise på AaB’s webshop via digitale koncepter og kampagner
  • Planlægning og eksekvering af kampagner og aktiviteter på web, sociale medier og nyhedsbreve
  • Eksekvering indebærer bl.a. grafisk opsætning af indhold, opslag på sociale medier, udsendelse af nyhedsbreve m.m.
  • Opfølgning og måling af aktiviteter ift. KPI’er

Personprofil

  • Som praktikant skal du gerne kunne generere kreative ideer, både grafisk- og markedsføringsmæssigt, samt tænke koncepter ind i de forskellige platforme, ud fra vores målgrupper.
  • Praktikanten skal gerne have et godt grafisk øje og forstå hvad der fungerer visuelt, for at markedsføringstiltag effektueres bedst muligt. Erfaring med grafisk arbejde eller billedredigering forventes ikke, men det formodes at du kan arbejde i et program som Photoshop eller InDesign.
  • Erfaring med og interesse for webshops er et stort plus
  • Praktikanten skal gerne have en forståelse og interesse for at bruge platforme som Facebook, Instagram og e-mail markedsføring kommercielt.
  • Som person skal praktikanten gerne kunne arbejde selvstændigt og i grupper, samt have et godt overblik og en god arbejdsstruktur.

I AaB har vi et arbejdsmiljø med passionerede mennesker, der arbejder til opgaverne er løst, også udenfor normal arbejdstid.

Det forventes ikke at du ved alt om AaB og fodbold, men det vil være en fordel at have en interesse for fodbold og et kendskab til klubben ift. til udarbejdelse af markedsføring.

Er ovenstående lige noget for dig, så send en os en ansøgning via skemaet nederst på denne side

Følg AaB på TikTok

21. juni 2020 kl. 09:32 af Martin Stigaard Skammelsen

Dermed er der nu endnu en mulighed for at følge AaB på de sociale medier, udover Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat.

Den officielle TikTok konto finder du her:

Flere af spillerne i AaB’s trup er også på TikTok – følg bl.a. Patrick Olsen og Lucas Andersen