Køb billet til afgørende hjemmekampe

25. februar 2020 kl. 14:16 af Rasmus Estrup

 

Næste uge bliver spændende med to hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Onsdag 4. marts indledes ugens kampprogram med Sydbank Pokalkvartfinalen mod FC København kl. 18.30. Du kan købe billet til kampen her. 

Sæsonkortholdere har til denne kamp mulighed for gratis at tage en ven med på Aalborg Portland Park. Læs mere om det her.

Ved pokalkvartfinalen bliver pokalmesterholdet fra 1970 hyldet, da der i år er 50 års jubilæum for klubbens anden pokaltriumf.

Børnenes dag mod Lyngby Boldklub

Med to sejre i forårets to første opgør er næste hjemmekamp i 3F Superligaen mod Lyngby Boldklub 8. marts kl. 14.00 særdeles vigtig for at få en plads i Top-6. Derfor har Hele Nordjyllands Hold brug for så meget støtte som muligt. Billetsalget til kampen er i fuld gang og du kan købe dine billetter til AaB-Lyngby Boldklub her.

Til kampen er der særligt fokus på de yngste AaB-fans. Unge AaB-fans skal blandt andet hjælpe med navneopråbet af spillerne, en ung AaB-fan får lov til at give spillerne en peptalk inden opvarmningen og billeder af spillerne på storskærmen vil være tegninger lavet af AaB-fans.

Derudover er der masser af aktiviteter i Theodors Familiezone, hvor man blandt andet kan skrive og få printet sin egen lille AaB-bog, man kan lave tegninger og skrive breve til Theodors postkasse og man kan vinde præmier i Theodors lykkehjul. 

Læs mere om mulighederne til AaB-Lyngby Boldklub her. 

Billetsalg til AaB-AGF er åbent

Forårets sidste grundspilskamp i 3F Superligaen spilles søndag 22. marts kl. 14.00 på Aalborg Portland Park mod AGF. Billetsalget til den kamp er åbnet, og du kan sikre din en plads til opgøret her.

Du kan desuden sikre dig billet til alle tre kampe med et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn. Læs mere og tegn abonnement her. 

AaB TV: Stem på månedens mål i februar

25. februar 2020 kl. 11:32 af Rasmus Estrup

Februars to 3F Superligakampe bød på hele fem AaB-scoringer efter 2-0-udesejren over Silkeborg I.F. og 3-2-triumfen på eget græs mod Brøndby I.F. 

Derfor er der fem kandidater til månedens mål i februar: 

1: Kasper Kusk til 1-0 mod Silkeborg I.F. 16. februar
2: Kasper Kusk til 2-0 mod Silkeborg I.F. 16. februar
3: Tom van Weert til 1-0 mod Brøndby I.F. 23. februar
4: Tom van Weert til 2-0 mod Brøndby I.F. 23. februar
5: Lucas Andersen til 3-2 mod Brøndby I.F. 23. februar

Målene kan du se i videoen øverst eller via linket nedenfor, hvor du også kan stemme på din favorit. 

Afgiver du din stemme, deltager samtidig i lodtrækningen om en signeret fodbold fra Select og Football Manager 2020. 

Månedens mål offentliggøres fredag, og vinderen får direkte besked på mail fra AaB. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til København!

25. februar 2020 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

Efter to sejre over Silkeborg I.F. og Brøndby I.F. venter næste opgave i 3F Superligaen på søndag, når AaB møder FC København kl. 18.00 i Telia Parken. 

Til seneste udekamp i Silkeborg var opbakningen fra de medrejsende AaB-fans forbilledlig, og det skal den også være på søndag, hvor næste vigtige opgave for en plads i Top-6 står for døren.

På søndag flyttes AaB-fansene ned bag det ene mål i stedet for at få plads i det sædvanlige udebaneafsnit. Det sker, fordi der forventes flere end 400 AaB-fans til søndagens udekamp. 

Skal du med til København, kan du købe billet her.

Navn: Telia Parken
Kapacitet: 38.065
Placering udebaneafsnit: DFDS Tribunen

Billetpriser i forsalg
Børn u/5: Gratis
Børn u/15: 70,-
Voksen: 135,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag
Børn u/5: Gratis
Børn u/15: 110,-
Voksen: 175,-


Transport til og fra Telia Parken

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer også bus til kampen. Læs mere her.

Kør selv:

Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

Jacobsen og Dahl i U/16-storsejr over USA

25. februar 2020 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

Mandag var AaB Talent igen repræsenteret af to spillere på det danske U/16-landshold, der besejrede USA med 6-1 i den sidste af tre kampe ved UEFA Development-turneringen i England. 

Marius Jacobsen (nr. 14) var med fra start for danskerne og spillede 75 minutter inden han umiddelbart efter Danmarks scoring til 6-1 blev udskiftet. Ved samme lejlighed blev Gustav Dahl sendt på banen til det sidste kvarter. 

Mandagens sejr kom i kølvandet på to nederlag til England og Spanien, hvor begge spillere fra AaB Talent også fik spilletid. 

Dermed har Gustav Dahl nu ni U/16-landskampe under bæltet, og Marius Jacobsen har seks optrædener bag sig. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Brøndby I.F. 3-2

24. februar 2020 kl. 07:14 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se sammendrag af AaB's målrige triumf over Brøndby I.F. på 3-2 søndag aften på Aalborg Portland Park. 

7.896 tilskuere overværede den underholdende affære, der bød på flere stor chancer i en målløs første halvleg. Gæsterne havde blandt andet to friløbere, mens Jores Okore og Jakob Ahlmann var tæt på scoringer for hjemmeholdet. 

Efter pausen bragte Tom van Weert AaB på sejrskurs med to hovedstødscoringer. Ved første mål blev Lucas Andersens indlæg til bagerste stolpe køligt headet ind, mens hollænderen var resolut fremme ved forreste stang på et indlæg fra Jakob Ahlmann ved målet til 2-0. 

Brøndby I.F. svarede dog lynhurtigt igen og fik med to scoringer af henholdsvis Samuel Mraz og Anthony Jung udlignet til 2-2 i løbet af seks minutter. 

AaB tog dog sejren til sidst, da Lucas Andersen eksekverede et straffespark, som Kristoffer Pallesen tilkæmpede sig med et kvarter igen. 

3-2-sejren betyder, at AaB ligger på sjettepladsen med 34 point, hvilket er samme pointantal som FC Nordsjælland, der har en bedre målscore og et point færre end Brøndby I.F. på fjerdepladsen.  

Tags på denne nyhed