Vind unikke børne-oplevelser til AaB-Lyngby

7. februar 2020 kl. 08:29 af Martin Stigaard Skammelsen

Når AaB søndag den 8. marts tager imod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park i 3F Superligaen, så er der særligt fokus på de mindste AaB-fans, der denne dag får en unik mulighed for at komme helt tæt på spillerne før og efter kampen, samt være en del af hele rammen omkring opgøret. 

Der er flere forskellige muligheder for at deltage – læs herunder og lad os høre fra dig hvis dit barn er interesseret.

Giv en peptalk til spillertruppen inden kampen

Inden AaB-truppen løber på banen til opvarmning, skal de have en vaskeægte peptalk, og den skal leveres af en passioneret AaB-fan i alderen 8-12 år.

Er det noget for dit barn, så send os en kort video hvor din dreng/pige viser hvordan en peptalk skal gives. Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest torsdag den 27. februar med ”Peptalk” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder én heldig vinder, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

Råb spillernes navne op før kampen

Lige inden det går løs på grønsværen skal dagens startopstilling naturligvis råbes op i samarbejde med publikum. Her har vi denne dag brug for en AaB-fan i alderen 8-12 år, der er klar til sammen med stadionspeaker Lars Bech at hjælpe med at få spillernes navne råbt op.

Er det noget for dit barn, så send os en kort video hvor din dreng/pige viser hvordan startopstillingen bør præsenteres på bedste vis. Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest torsdag den 27. februar med ”Navneopråb” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder én heldig vinder, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

Interview AaB’s spillere i ugen op til kampen

I dagene op til kampen, har vi brug for to junior-reportere, der på træningsanlægget på Hornevej kan hjælpe AaB TV med at stille spørgsmål om den kommende kamp til AaB’s-profiler.

Er du en spørgelysten AaB-fan i alderen 8-12 år, der har lyst til at prøve kræfter med ovenstående, så send os en video hvor du interviewer din far, din mor, en kammerat eller en helt fjerde person – ganske som du vil gøre det i dagene op til kampen.

Send din video til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest torsdag den 27. februar med ”Junior-reporter” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder to dygtige deltagere, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

Få din tegning på storskærmen

Når AaB’s spillere råbes op til kampstart vil vi på storskærmen ikke vise det normale billede af spilleren, men i stedet vise en tegning fra en af de mange børn der også holder med AaB.

Skal dit barn have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere, tag derefter et billede af tegningerne og indsend dem til os via e-mail til aab@aab-as.dk med ”Tegning” i emnefeltet.

Bemærk at tegningerne skal laves, så de ligner fotos som på denne side (https://aabsport.dk/holdet/spillertruppen/) i halv figur.

Vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen, og for hver spiller i truppen finder vi én tegning der bliver udvalgt til visning på storskærmen. For hver tegning der udvælges, kvitterer vi med to billetter til kampen.

AaB glæder sig til at modtage rigtig mange tegninger og videoer fra AaB-børn i hele Nordjylland!

Tags på denne nyhed

Faninfo om forårets første kamp i Silkeborg

6. februar 2020 kl. 12:16 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: JYSK Park
Kapacitet: 10.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1.457
Placering udebaneafsnit: 17 Tribune
Indgang udebaneafsnit: E1 og E2. Dørene åbnes kl. 12.30.

Billetpriser i forsalg
Børn u/16: 30,-
Voksen: 80,-
Pensionist: 80,- 
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag
Børn u/16: 50,-
Voksen: 100,-


Transport til og fra Nature Energy Park

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bus til kampen, hvor alle AaB Support Club-medlemmer gratis kan deltage. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer også bus til kampen samt fælles opvarmning inden opgøret. Læs mere her.

Kør selv:
Ansvej 104, 8600 Silkeborg

Få flere informationer om udebaneafsnittet her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-SC Freiburg 1-1

5. februar 2020 kl. 20:21 af Rasmus Estrup

AaB spillede onsdag eftermiddag 1-1 mod SC Freiburgs U/23-mandskab i en testkamp, der var inddelt i fire perioder af hver 30 minutter. Det gav mulighed for 60 minutters spilletid til alle, mens Jakob Ahlmann og Kristoffer Pallesen begge spillede 90 minutter. 

Trods flere gode AaB-muligheder i starten, var det SC Freiburg, der kom først på måltavlen ved Marvin Pieringer efter 39 minutters spil. 

Den tyske 1-0-føring holdt indtil fem minutter før tid, hvor Kristoffer Pallesen flot flugtede udligningen i mål til 1-1. 

I dette indslag kan du se et sammendrag af kampen samt få reaktioner fra assistenttræner Lasse Stensgaard og anfører Lucas Andersen. 

Tags på denne nyhed

Remis i AaB-test mod SC Freiburg

5. februar 2020 kl. 19:56 af Brian Andersen

En hård vind på Estadio Municipal de La Linea nær Gibraltar gjorde betingelserne vanskelige, men alligevel blev de fire gange 30 minutter mod et absolut ikke ueffent Freiburg-mandskab af givtig karakter.    

I en ellers jævnbyrdig indledning havde Kasper Kusk kampens første to muligheder, og efterhånden fik AaB også overtaget rent spillemæssigt.

Dette gav efterfølgende tilbud til Iver Fossum og Lucas Andersen, men ligesom det var tilfældet med Kasper Kusk, så manglede præcisionen.

SC Freiburgs første chance opstod til gengæld først i det 27. minut, hvor Marvin Pieringer headede over mål.

AaB indledte anden halvleg aggressivt, og der opstod en dobbelt mulighed til Kasper Kusk og Iver Fossum, før tyskerne stik mod spil og chancer tog føringen, da Marvin Pieringer umarkeret kunne heade i mål ved den bageste stolpe.

Forsøg fra Patrick Olsen og Mathias Ross var ikke nok til at rette op på stillingen, inden AaB i pausen mellem anden og tredje halvleg skiftede ti mand.

I dystens tredje halvleg havde AaB stadig nogenlunde greb om udviklingen, uden at det dog udmøntede sig for alvor, og i stedet havde SC Freiburg i 82. minut en stor mulighed for at fordoble føringen, men afslutningen fik forbi mål.

I slutningen af tredje halvleg forsøgte Søren Tengstedt sig for AaB, hvilket i fjerde halvleg også gjorde sig gældende for Malthe Højholt og Jeppe Pedersen.

Det unge tyske mandskab havde i denne periode sværere og sværere ved at stå imod, og den fortjente udligning kom fire minutter før tid – i det 116. minut – hvor Kristoffer Pallesen efter et hjørnespark nydeligt fra kanten af straffesparksfeltet helflugtede en nedfaldsbold netmaskerne.

Mere blev det ikke til i den vindblæste affære, og i morgen tidlig sætter AaB kursen mod Aalborg.

Sidste testkamp inden forårspremieren i 3F Superligaen afvikles på søndag i Vrå mod Vendsyssel F.F.

Matchfatcs – testkamp på Estadio Municipal de La Linea  
SC Freiburg (U/23)-AaB  1-1 (0-0) (1-0) (0-0) (0-1)
39. min 1-0 Marvin Pieringer, 116. min 1-1 Kristoffer Pallesen.

AaB (4-3-3): Jacob Rinne (60: Andreas Hansen), Kristoffer Pallesen (60: Patrick Kristensen), Rasmus Thelander (60: Jores Okore), Mathias Ross (60: Anders Bærtelsen), Jakob Ahlmann (90: Kristoffer Pallesen), Magnus Christensen (60: Malthe Højholt), Iver Fossum (60: Robert Kakeeto), Patrick Olsen (60: Jeppe Pedersen), Frederik Børsting (60: Tom van Weert), Kasper Kusk (60: Søren Tengstedt), Lucas Andersen (60: Oliver Klitten).

AaB TV: Mød analytiker Jim Holm Larsen

4. februar 2020 kl. 18:04 af Rasmus Estrup

I dette indslag fra AaB TV giver analytiker Jim Holm Larsen et indblik i, hvordan AaB anvender data og videoanalyse.

Det anvendes både i modstanderanalyser, hvor der for eksempel kan kigges på de helt små detaljer i spillet i forhold til løbemønstre, omstillinger, afslutninger, dødbolde og opbygningspillet.

Derudover bliver der også til hver træning evalueret på egne spilsystemer og tendenser, og umiddelbart efter en træning er afsluttet, har trænere og spillere mulighed for at gennemgå sekvenserne og evaluere øvelserne.

Til hver kamp sidder Jim Holm Larsen i samarbejde med assistenttræner Lasse Stensgaard også og finder spillemønstre og videobilleder, som præsenteres for spillerne i pausen, så de er helt opdaterede, når de løber på banen til anden halvleg.