AaB Shoppen klar med ny webshop

28. august 2020 kl. 12:00 af Martin Stigaard Skammelsen

I dag fredag har AaB lanceret ny webshop på adressen www.aabshoppen.dk, en online shop der blandt andet er et resultat af feedback fra fans, og hvor man fremover vil finde en mere brugervenlig webshop med et bredere sortiment af merchandise.

- Vi vil altid gerne give vores fans de bedste oplevelser, og i det konkrete tilfælde her, har vi gennem en længere periode arbejdet på at kunne give en bedre online shopping-oplevelse med flere muligheder og produkter. Allerede nu er der et par nyheder på hylderne, og senere i dag glæder vi os til også at præsentere den nye andentrøje fra hummel, som kan personliggøre og kigge nærmere på i den nye trøje-generator på siden, lyder det fra AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Der kommer løbende masser af forslag og input til merchandise, og udover stor kreativitet fortæller det os også, at vores fans er meget passionerede og søger et bredere sortiment af merchandise end tidligere. Det har vi taget til efterretning og vi vil henover den kommende tid begynde at udvide udvalget og få flere nyheder på hylderne, så alle kan få opfyldt deres AaB-behov, lyder det videre fra Thomas Bælum.

Allerede nu kan du besøge den nye webshop, hvor der blandt andet er nyt AaB-sengetøj og nye plakater klar, mens du samtidig kan gøre et godt køb på halstørklæder, så du er klædt på til den kommende sæsons kampe.

Senere i dag præsenteres den nye andentrøje fra hummel, læs mere om dette her (link til nyheden om lancering i Sportmaster)

Samtidig er webshoppen ikke længere integreret i aabsport.dk hjemmesiden, om end man fortsat kan navigere frem og tilbage mellem de to sider.

 

Tags på denne nyhed

Ny andentrøje præsenteres fredag

27. august 2020 kl. 11:11 af Rasmus Estrup

Her vil AaB’s populære maskot Theodor være klar i til at præsentere den nye andentrøje i butikken og rundt omkring i Aalborg Storcenter.

Mød op og hils på den populære AaB-maskot, og er du blandt de første, der køber trøjen hos Sportmaster, får du også to billetter til AaB’s første hjemmekamp mod AC Horsens med i handlen. Køber du den nye trøje i børnestørrelse på dagen, er der oveni købet gratis tryk af navn og nummer hos Sportmaster.

Møder du Theodor i butikken eller i storcenteret, når du skal ud og se nærmere på den nye trøje, er det måske dig, der går hjem med din egen Theodor-bamse fra EXAKT.

Den nye trøje vil naturligvis også blive præsenteret her på aabsport.dk og i AaB Shoppens nye webshop.

Tags på denne nyhed

Reserveligakampe er fastlagt

27. august 2020 kl. 09:57 af Rasmus Estrup

AaB er i Reserveligaens pulje 3 i denne efterårssæson, der indledes 14. september mod AC Horsens og afsluttes 26. oktober mod Hobro I.K. Inden da spiller AaB en reserveholdstestkamp mod Vejle Boldklub 5. september.

Kampprogrammet for AaB’s reservehold ser altså således ud:

Testkamp - Lørdag 5. september kl. 14.45 - AaB-Vejle Boldklub, VAR-testkamp på Silkeborg Stadion

Runde 1 - Mandag 14. september kl. 13.00 - AC Horsens-AaB

Runde 2 - Tirsdag 22. september kl. 13.00 - AaB-Silkeborg I.F.

Runde 3 - Mandag 28. september kl. 13.00 - AaB-Randers FC

Runde 4 - Torsdag 8. oktober kl. 13.00 - AaB-Viborg F.F.

Runde 5 - Mandag 26. oktober kl. 14.00 - Hobro I.K.-AaB

Der kan forekomme ændringer, når flere runder i 3F Superligaen programsættes.

På grund af Covid-19 er der ingen adgang for tilskuere til kampene. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tre nye på Superligadebutanttavlen

26. august 2020 kl. 12:50 af Rasmus Estrup

I foråret var der 3F Superligadebut til Malthe Højholt, Jeppe Pedersen og Thomas Christiansen, der alle har været igennem AaB Talent fra U/13 og nu er en del af 3F Superligatruppen. 

Hvert halvår markeres det, når AaB-talenter debuterer i 3F Superligaen, for så kommer spillerne op på Superligadebutanttavlen i Børge Bach Huset. Det markerede sportschef Inge André Olsen tirsdag. 

Malthe Højholt, der kom til AaB fra partnerklubben Hjørring I.F., var den første af de tre til at få Superligadebut 20. juni mod FC Nordsjælland. 

23. juli fulgte Jeppe Pedersens 3F Superligadebut i hjemmekampen mod FC København, og tre dage senere blev Thomas Christiansen sendt i aktion på udebane mod FC Midtjylland. Thomas Christiansen er ligesom Malthe Højholt fra Hjørring I.F., mens Jeppe Pedersen kom til AaB fra Hirtshals Boldklub som U/13-spiller. 

Hør fra alle tre spillere i dette indslag fra AaB TV. 

AaB og Audi løfter strategisk partnerskab til nyt niveau

25. august 2020 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Siden 2009 har AaB og Audi været stolte samarbejdspartnere. Det partnerskab bliver nu forlænget frem til minimum 2022 til gavn for både AaB, Audi, AaB’s fans og klubbens øvrige samarbejdspartnere.

Fremadrettet vil AaB og Audi således indgå i et strategisk, kommercielt datasamarbejde.

- Det er meget glædeligt, at vi kan indgå dette nye, spændende datasamarbejde med en god og trofast samarbejdspartner som Audi. Faninvolveringen og Audis engagement i dette datasamarbejde er ikke tidligere set i denne størrelsesorden. Derfor er vi meget stolte over at præsentere dette partnerskab, som vi er overbeviste om vil gavne ikke alene AaB og Audi, men i særdeleshed også både vores fans og vores samarbejdspartnere, samt bane vej for nye muligheder i fremtidige partnerskaber, udtaler AaB’s salgschef Morten Brinkmann.

Morten Friis-Olsen, Head of Marketing i Audi Danmark, glæder sig ligeledes over dette unikke datasamarbejde.

- Audi har igennem flere år været stolt partner med Hele Nordjyllands Hold. Nu har vi sammen valgt at tage et stort strategisk skridt fremad med målet om at udvikle et datasamarbejde, som ikke bare er unikt for en fodboldklub i den danske Superliga, men som løfter barren for kommercielle partnerskaber til et nyt niveau.

- Jeg er glad for at AaB med denne aftale udviser modet til at tænke nyt og ikke har været afvisende overfor, at den økonomiske værdi for klubben i høj grad også er afhængig af de digitale resultater. Sammen vil vi arbejde for at skabe de bedste oplevelser og muligheder for klubbens mange trofaste tilhængere, og altid lade dette være et gensidigt afsæt for vores samarbejde, siger Morten Friis-Olsen.

Også på kampdage vil AaB’s øvrige samarbejdspartnere kunne mærke det øgede samarbejde mellem Audi og AaB. Audi bliver således loungepartner på Aalborg Portland Park med den nye Audi Business Lounge.

- Indretningen i Audi Business Lounge danner fantastiske rammer for at netværke i forbindelse med AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Der kommer barstole, højborde og loungemøbler, som vil skabe en hyggelig stemning og give vores samarbejdspartnere en endnu bedre kampoplevelse, fortæller AaB’s salgschef Morten Brinkmann.

Nils Rodh, filialchef i Audi Aalborg, ser frem til indvielsen af Audi Business Lounge til sæsonens første hjemmekamp mandag 21. september mod AC Horsens.

- Efter mange års godt samarbejde er vi rigtig glade for at kunne være med til at øge stadionoplevelsen og netværksmulighederne for AaB’s mange andre samarbejdspartnere, som vi håber vil tage godt imod de nye, flotte rammer i Audi Business Lounge, fortæller Nils Rodh.

Tags på denne nyhed