Ny information til sæsonkortholdere

16. april 2020 kl. 08:39 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB appellerer til fortsat støtte fra de mange sæsonkortabonnenter og faste sæsonkortholdere, så vi sammen kan komme bedst muligt igennem en svær tid.

Tilhører man en af de to grupper, skal man nu tage stilling til hvad der skal ske med ens sæsonkortabonnement eller sæsonkort fremadrettet. Samtidig vil vi informere om muligheden for refusion for det beløb man har betalt for meget. Klik på et af de to links herunder for at afgive dit valg. 

Vi håber inderligt på fortsat støtte, så vi sammen kan ses til flere store oplevelser på Aalborg Portland Park fra september måned.

Venlig hilsen,

AaB - Hele Nordjyllands Hold

Tags på denne nyhed

Spar 50 procent på udebanesættet

14. april 2020 kl. 18:13 af Martin Stigaard Skammelsen

Lige nu kan du gøre et forårskup med AaB's flotte udebanetrøje fra hummel.

Køb trøje og shorts med 50 procents rabat i webshoppen, så du kan vise din støtte og blive klædt på til foråret. 

Tilbuddet gælder kun i april eller så længe lager haves.

Tags på denne nyhed

Gensyn med pokalfinalen 2014

9. april 2020 kl. 11:46 af Martin Stigaard Skammelsen

Her genudsendes finaleopgøret mod FC København, hvor AaB som bekendt sejrede 4-2 og dermed sikrede sig The Double.

Opgøret blev udvalgt efter afstemning blandt AaB's fans og vil også blive gjort tilgængeligt på Viaplay.

Så sæt kryds i kalenderen og glæd dig allerede nu til et gensyn med et de store højdepunkter i AaB's historie.

Information til sæsonkortholdere – vi beder om jeres opbakning

8. april 2020 kl. 16:51 af Martin Stigaard Skammelsen

Mandag aften meldte regeringen ud, at det grundet corona-pandemien ikke vil være muligt at gennemføre arrangementer med større forsamlinger af tilskuere før september måned.

Dette inkluderer derfor også vores hjemmekampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, en beslutning vi naturligvis er ærgerlige over, men fuldt ud respekterer og bakker op om.

Samtidig har beslutningen stor betydning for alle sæsonkortholdere, idet der modsat vores første forventning, ikke vil være mulighed for at overvære resten af sæsonens kampe.

Herunder kan du læse hvilke muligheder du har som henholdsvis sæsonkortabonnent og fast sæsonkortholder.

Vi håber inderligt på støtte og opbakning fra alle vores sæsonkortholdere og abonnenter, og glæder os allerede nu til at se jer alle igen på Aalborg Portland Park til september.

 

Venlig hilsen,

AaB

 

Information til sæsonkortabonnenter

Har du sæsonkortabonnement, hvor du månedligt betaler et fast beløb for din plads på Aalborg Portland Park har du to muligheder at vælge i mellem.

1) Gør du ingenting fortsætter dit sæsonkortabonnement uforandret, hvilket naturligvis er den løsning vi appellerer til at du vælger, da vi har brug for din opbakning i en svær tid.

Til gengæld vil vi gerne takke for opbakningen ved at give dig værdikuponer til 5 øl/sodavand og 5 franske hotdogs (værdi 350 kr.) til brug i efteråret på Aalborg Portland Park.

2) Vi vil efter påske fremsende en rabatkode til dig, som du kan indløse online i vores billetsystem. Ved indløsning af rabatkoden bliver der ikke trukket betaling fra din konto i de kommende fire måneder, dvs. du betaler først for din plads igen til september, hvor vi forventer atter at kunne afvikle kampe med tilskuere.

Straks efter påske modtager man som sæsonkortabonnent en e-mail med nærmere information om hvordan man træffer sit valg.

 

Information til faste sæsonkortholdere

Har du et traditionelt sæsonkort, hvor du en gang årligt betaler for dit kort, kan vi informere om at denne mulighed ophører med udgangen af denne sæson, hvorefter AaB udelukkende vil køre med sæsonkortabonnement.

Vi vil derfor tilbyde faste sæsonkortholdere følgende to muligheder at vælge i mellem.

1) Dit sæsonkort udløber til sommer uden kompensation, en løsning vi appellerer til at du vælger, da vi har brug for din opbakning i en svær tid.

2) Du kan efter udløbet tegne et sæsonkortabonnement og fastholde din nuværende plads på Aalborg Portland Park.

Du overgår fra den nye sæson til et sæsonkortabonnement. Her får du de første fire måneder af dit nye abonnement gratis, svarende til de fire måneders kampe du er gået glip af i dette forår. De fire gratis måneder begynder i september måned i år. Det betyder således, at din første månedlige betaling vil være i januar 2021.

Straks efter påske modtager man som sæsonkortholder en e-mail med nærmere information om hvordan man træffer sit valg.

 

Tags på denne nyhed

Ny plan for fodboldgenstart

7. april 2020 kl. 15:44 af Brian Andersen

Divisionsforeningens ambition har hele tiden været at få afgjort sæsonen på banen med afvikling af samtlige kampe. Den plan ser efter myndighedernes seneste udmelding fortsat ud til at kunne realiseres, selvom det desværre bliver uden tilskuere.

De tre scenarier, der nu arbejdes med, er alle med en opstartsperiode med plads til fysisk genopbygning og holdtræning inden spillerne sendes i kamp. Scenarie 1 er med start 17. maj med afvikling af runde 25 – og med den udsatte kamp AGF-Randers FC to dage tidligere. De to alternative startdatoer er 24. maj og 31. maj. I alle tre scenarier er det planen, at sæsonen – inklusive Sydbank Pokalen – afsluttes inden udgangen af juli måned. Sæsonen 2020/2021 sættes i gang i begyndelsen af september med fans på lægterne, som regeringens udmelding er nu.

- Myndighederne har lavet en plan for langsom genåbning af Danmark, og den plan indretter vi selvfølgelig den professionelle klubfodbold efter. Mange klubber har haft hjemsendt ansatte – både spillere og øvrigt personale. En del klubber er allerede begyndt med træning i mindre grupper. Det kommer gradvist til at blive forøget, og så kan vi forsvarligt begynde at afvikle kampe igen i anden halvdel af maj måned, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen, der fortsætter:

- Ligesom mange andre private virksomheder er klubberne hårdt ramt af lukningen. Der er stor opbakning og ros til myndighedernes ageren – både nedlukningen og nu planen for genåbning. Det glæder vi os alle til at være en del af – og vi er meget opmærksomme på at gøre det på en forsvarlig måde med stor fokus på at overholde de retningslinjer, der er lavet, siger Claus Thomsen.

Tags på denne nyhed