Information til sæsonkortholdere – vi beder om jeres opbakning

8. april 2020 kl. 16:51 af Martin Stigaard Skammelsen

Mandag aften meldte regeringen ud, at det grundet corona-pandemien ikke vil være muligt at gennemføre arrangementer med større forsamlinger af tilskuere før september måned.

Dette inkluderer derfor også vores hjemmekampe i 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, en beslutning vi naturligvis er ærgerlige over, men fuldt ud respekterer og bakker op om.

Samtidig har beslutningen stor betydning for alle sæsonkortholdere, idet der modsat vores første forventning, ikke vil være mulighed for at overvære resten af sæsonens kampe.

Herunder kan du læse hvilke muligheder du har som henholdsvis sæsonkortabonnent og fast sæsonkortholder.

Vi håber inderligt på støtte og opbakning fra alle vores sæsonkortholdere og abonnenter, og glæder os allerede nu til at se jer alle igen på Aalborg Portland Park til september.

 

Venlig hilsen,

AaB

 

Information til sæsonkortabonnenter

Har du sæsonkortabonnement, hvor du månedligt betaler et fast beløb for din plads på Aalborg Portland Park har du to muligheder at vælge i mellem.

1) Gør du ingenting fortsætter dit sæsonkortabonnement uforandret, hvilket naturligvis er den løsning vi appellerer til at du vælger, da vi har brug for din opbakning i en svær tid.

Til gengæld vil vi gerne takke for opbakningen ved at give dig værdikuponer til 5 øl/sodavand og 5 franske hotdogs (værdi 350 kr.) til brug i efteråret på Aalborg Portland Park.

2) Vi vil efter påske fremsende en rabatkode til dig, som du kan indløse online i vores billetsystem. Ved indløsning af rabatkoden bliver der ikke trukket betaling fra din konto i de kommende fire måneder, dvs. du betaler først for din plads igen til september, hvor vi forventer atter at kunne afvikle kampe med tilskuere.

Straks efter påske modtager man som sæsonkortabonnent en e-mail med nærmere information om hvordan man træffer sit valg.

 

Information til faste sæsonkortholdere

Har du et traditionelt sæsonkort, hvor du en gang årligt betaler for dit kort, kan vi informere om at denne mulighed ophører med udgangen af denne sæson, hvorefter AaB udelukkende vil køre med sæsonkortabonnement.

Vi vil derfor tilbyde faste sæsonkortholdere følgende to muligheder at vælge i mellem.

1) Dit sæsonkort udløber til sommer uden kompensation, en løsning vi appellerer til at du vælger, da vi har brug for din opbakning i en svær tid.

2) Du kan efter udløbet tegne et sæsonkortabonnement og fastholde din nuværende plads på Aalborg Portland Park.

Du overgår fra den nye sæson til et sæsonkortabonnement. Her får du de første fire måneder af dit nye abonnement gratis, svarende til de fire måneders kampe du er gået glip af i dette forår. De fire gratis måneder begynder i september måned i år. Det betyder således, at din første månedlige betaling vil være i januar 2021.

Straks efter påske modtager man som sæsonkortholder en e-mail med nærmere information om hvordan man træffer sit valg.

 

Tags på denne nyhed

Ny plan for fodboldgenstart

7. april 2020 kl. 15:44 af Brian Andersen

Divisionsforeningens ambition har hele tiden været at få afgjort sæsonen på banen med afvikling af samtlige kampe. Den plan ser efter myndighedernes seneste udmelding fortsat ud til at kunne realiseres, selvom det desværre bliver uden tilskuere.

De tre scenarier, der nu arbejdes med, er alle med en opstartsperiode med plads til fysisk genopbygning og holdtræning inden spillerne sendes i kamp. Scenarie 1 er med start 17. maj med afvikling af runde 25 – og med den udsatte kamp AGF-Randers FC to dage tidligere. De to alternative startdatoer er 24. maj og 31. maj. I alle tre scenarier er det planen, at sæsonen – inklusive Sydbank Pokalen – afsluttes inden udgangen af juli måned. Sæsonen 2020/2021 sættes i gang i begyndelsen af september med fans på lægterne, som regeringens udmelding er nu.

- Myndighederne har lavet en plan for langsom genåbning af Danmark, og den plan indretter vi selvfølgelig den professionelle klubfodbold efter. Mange klubber har haft hjemsendt ansatte – både spillere og øvrigt personale. En del klubber er allerede begyndt med træning i mindre grupper. Det kommer gradvist til at blive forøget, og så kan vi forsvarligt begynde at afvikle kampe igen i anden halvdel af maj måned, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen, der fortsætter:

- Ligesom mange andre private virksomheder er klubberne hårdt ramt af lukningen. Der er stor opbakning og ros til myndighedernes ageren – både nedlukningen og nu planen for genåbning. Det glæder vi os alle til at være en del af – og vi er meget opmærksomme på at gøre det på en forsvarlig måde med stor fokus på at overholde de retningslinjer, der er lavet, siger Claus Thomsen.

Tags på denne nyhed

Pokalfinalen 2014 vinder afstemning

7. april 2020 kl. 13:11 af Martin Stigaard Skammelsen

Mandag eftermiddag havde godt 480 personer kommenteret på Facebook-opslaget på AaB’s officielle Facebook-side, hvor man med en kommentar kunne afgive en stemme på en af de tre nominerede opgør.

Med ca. 250 stemmer blev det pokalfinalen 2014 der løb med en klar sejr, efterfulgt af 3-2 sejren på udebane over FC Midtjylland i foråret 2014, mens 4-3 sejren over FC København på hjemmebane i foråret 1999 måtte tage til takke med tredjepladsen.

Genudsendelsen af pokalfinalen 2014 vil ske på TV3 Sport, ligesom kampen vil blive gjort tilgængelig på Viaplay.

Nærmere information om præcis hvornår kampen genudsendes følger her på aabsport.dk så snart dette er fastlagt.

Tags på denne nyhed

Aalborg Boldspilklub A/S udskyder igen ordinær generalforsamling

6. april 2020 kl. 10:36 af Brian Andersen

Som børsnoteret selskab skulle generalforsamlingen i princippet være holdt senest 30. april, men qua omstændighederne i samfundet er der givet dispensation for tidsfristen, hvis man som selskab opfylder specifikke krav, hvilket er tilfældet for AaB A/S.

Selve tidspunktet – kl. 10.00 – er fastholdt med begrundelse i, at AaB 26. maj forhåbentlig er i gang med et komprimeret kampprogram i 3F Superligaen. Dags dato er det ikke muligt at vide, hvornår der spilles hjemme- og udekampe og på hvilken ugedag. Med afholdelse af generalforsamling om formiddagen vil denne ikke kollidere med setuppet i forbindelse med en eventuel hjemmekamp på Aalborg Portland Park.  

Hvis situationen omkring coronavirus ikke forbedres, kan det betyde, at generalforsamlingen bliver gennemført i en alternativ udgave. Dette vil i givet fald blive meddelt, når aktionærerne primo maj varsles om generalforsamlingen.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S

Tags på denne nyhed

Afstemning om klassisk kamp i gang

4. april 2020 kl. 11:39 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter en lille uges tid med mulighed for at nominere kampe via AaB's officielle Facebook-side, stod det således klart at især tre opgør, blandt mange gode historiske kampe, har en særlig plads i hjertet hos de mange AaB-fans.

De tre kampe der kan stemmes om er:

- AaB-FC København 4-3, foråret 1999
- FC Midtjylland-AaB 2-3, foråret 2014
- AaB-FC København 4-2, Pokalfinalen 2014

Mandag optælles stemmerne blandt de tre kampe, og den vindende kampe vil efterfølgende blive vist på enten TV3 Sport eller Canal 9.

Klik ind på AaB's officielle Facebook-side for at afgive din stemme med det samme.