Aalborg Boldspilklub A/S udskyder igen ordinær generalforsamling

6. april 2020 kl. 10:36 af Brian Andersen

Som børsnoteret selskab skulle generalforsamlingen i princippet være holdt senest 30. april, men qua omstændighederne i samfundet er der givet dispensation for tidsfristen, hvis man som selskab opfylder specifikke krav, hvilket er tilfældet for AaB A/S.

Selve tidspunktet – kl. 10.00 – er fastholdt med begrundelse i, at AaB 26. maj forhåbentlig er i gang med et komprimeret kampprogram i 3F Superligaen. Dags dato er det ikke muligt at vide, hvornår der spilles hjemme- og udekampe og på hvilken ugedag. Med afholdelse af generalforsamling om formiddagen vil denne ikke kollidere med setuppet i forbindelse med en eventuel hjemmekamp på Aalborg Portland Park.  

Hvis situationen omkring coronavirus ikke forbedres, kan det betyde, at generalforsamlingen bliver gennemført i en alternativ udgave. Dette vil i givet fald blive meddelt, når aktionærerne primo maj varsles om generalforsamlingen.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S

Tags på denne nyhed

Afstemning om klassisk kamp i gang

4. april 2020 kl. 11:39 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter en lille uges tid med mulighed for at nominere kampe via AaB's officielle Facebook-side, stod det således klart at især tre opgør, blandt mange gode historiske kampe, har en særlig plads i hjertet hos de mange AaB-fans.

De tre kampe der kan stemmes om er:

- AaB-FC København 4-3, foråret 1999
- FC Midtjylland-AaB 2-3, foråret 2014
- AaB-FC København 4-2, Pokalfinalen 2014

Mandag optælles stemmerne blandt de tre kampe, og den vindende kampe vil efterfølgende blive vist på enten TV3 Sport eller Canal 9.

Klik ind på AaB's officielle Facebook-side for at afgive din stemme med det samme.  

Glæd en ven med en gave fra AaB Shoppen

3. april 2020 kl. 12:37 af Martin Stigaard Skammelsen

I denne særlige tid har AaB Shoppen fortsat åben, og du kan finde en række populære produkter såsom spillertrøjer til børn og voksne, AaB Tyren, plakater, krus og meget meget mere på webshoppens hylder.

Kig forbi i dag og bestil en påskegave til dig selv eller en god ven.

AaB sender Superligatruppen hjem

1. april 2020 kl. 12:05 af Brian Andersen

20. marts sendte AaB A/S hovedparten af sine ansatte hjem. Hjemsendelsen gælder som udgangspunkt så længe, regeringen har påbudt en skærpet færden og opmærksomhed for at undgå spredning af pandemien Covid-19 – i daglig tale coronavirus.

Og efter i tre uger via guidelines fra fysisk træner Ashley Tootle at have trænet selvstændigt eller to og to er spillertruppen nu også sendt hjem på ubestemt tid.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum forklarer:

- Vi respekterer Divisionsforeningens udmelding i sidste uge, men vi har fra vores side vurderet, at det hverken giver mening nok rent sportsligt eller ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv at lade vores spillere træne i de ganske vist tilladte grupper af otte spillere, hvorfor vi i stedet indtil videre har valgt at sende dem hjem.

- Vores vigtigste udfordring lige nu er sammen med den øvrige befolkning at få bremset smitten, så vi alle hurtigst muligt kan vende tilbage til hverdagen og for vores vedkommende komme i gang med at spille fodbold igen, konstaterer Thomas Bælum.

- Vi ved, at spillerne har en god grundform, og at de også vil holde den ved lige i de kommende uger, men vi har selvfølgelig ikke længere krav på det. Det er op til den enkelte at være disciplineret omkring den del, og det har vi fuld tiltro til, siger Thomas Bælum.

Spillerne vil i perioden, med støtte fra regeringens trepartsordning, få udbetalt fuld løn og kan kaldes tilbage med dags varsel, når situationen omkring coronavirus og anvisningerne fra myndighederne ændrer sig til det bedre.

Ordningen omfatter udover Superligatruppen også fortsat størstedelen af trænerstaben omkring både Superligatruppen og AaB Talent. Ligeledes gælder ordningen langt hovedparten af de administrative medarbejdere i AaB.

Tags på denne nyhed

Inge André Olsen er tiltrådt som sportschef

1. april 2020 kl. 08:27 af Brian Andersen

Overgangen fra marts til april har betydet, at den 42-årige nordmand efter ni år nu ikke længere er sportschef i Stabæk Fotball, men i stedet fremover repræsenterer AaB i en tilsvarende rolle.

Umiddelbart før jul kunne AaB offentliggøre valget af Inge André Olsen som kommende sportschef, og på det tidspunkt kunne ingen forudsige den globale krise i forbindelse med spredning af coronavirus.

Alligevel er Inge André Olsen fuldt fokuseret på sine nye opgaver i AaB:

- Jeg har glædet mig rigtig meget til denne dag, men jeg havde selvfølgelig ikke forestillet mig, at jeg ikke kunne være i Aalborg på min første arbejdsdag for klubben. Det er en meget speciel situation.

- Jeg ser frem til at møde spillere, stab og øvrige ansatte i klubben, men det vigtigste lige nu er, at vi alle passer godt på hinanden og følger de anvisninger, der kommer fra myndighederne, så så mange som muligt kommer sunde og raske igennem forløbet, lyder det fra Inge André Olsen til aabsport.dk.

- Og så skal tiden ellers bruges på planlægning, så vi i AaB er optimalt forberedt, når vi forhåbentlig om ikke så mange uger kan være i gang igen, siger Inge André Olsen, der selv har været i karantæne fra 9. til 23. marts umiddelbart efter Stabæks træningslejr i Spanien.

Foreløbig er det planen, at Inge André Olsen ankommer til Aalborg 14. april, men datoen afhænger af de retningslinjer, der løbende bliver udstukket fra både den danske og norske regering.

Tags på denne nyhed