Oliver Ross udtaget til U/16 Future-landshold

3. september 2019 kl. 08:53 af Rasmus Estrup

11. september mødes 40 talenter til en træningssamling med det danske U/16 Future-landshold. Med i truppen er Oliver Ross fra AaB Talent. 

U/16 Future-landsholdet er for de unge spillere, som måske ikke er vokset lige så meget fysisk som sine jævnaldrene. Med en træningssamling som denne bliver de derfor matchet med jævnaldrende spillere af samme fysiske størrelse. 

Det er første gang, at Oliver Ross, der i øvrigt er Superligaspiller Mathias Ross' lillebror, er med i U/16 Future-landsholdstruppen. 

Tags på denne nyhed

AaB nedjusterer forventningerne til årets resultat

3. september 2019 kl. 08:45 af Brian Andersen

I resultatforventningerne er ligeledes indeholdt yderligere strategiske investeringer i både kommerciel udvikling og faciliteter.

- Nedjusteringen er ikke tilfredsstillende, men desværre har vi i indeværende transfervindue ikke modtaget bud, der efter vores mening har matchet markedsværdien på vores spillere, hvorfor vi ikke har opnået de forventede transferindtægter, fortæller AaB’s administererende direktør Thomas Bælum.

- Spillersalg vil altid være en del af vores strategi, og vi følger ufortrødent vores målsætninger for Nordkraften og udvikling af AaB som helhed, konstaterer Thomas Bælum.

Transfervinduet lukkede for hovedparten af de europæiske ligaers vedkommende ved midnat til i dag og åbner igen 1. januar 2020.

AaB er efter otte spillerunder og søndagens sejr over FC København placeret på en tredjeplads i 3F Superligaen.

Tags på denne nyhed

Blåbjerg udlejes til Vendsyssel F.F.

2. september 2019 kl. 16:15 af Brian Andersen

Jakob Blåbjerg, der allerede som U/13-spiller kom til AaB fra partnerklubben Vejgaard Boldspilklub, har ligeledes kontraktudløb i AaB 30. juni 2020.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Jakob er en dygtig forsvarsspiller og en fantastisk personlighed, men da han i et stykke tid har haft svært ved at opnå spilletid på vores førstehold, så har det givet mening for begge parter at finde en anden løsning.

- Blåbjerg har nået en alder, hvor han skal spille fast, og derfor er vi glade for, at en aftale er faldet på plads med Vendsyssel F.F., hvor vi er overbeviste om, at Jakob bliver en gevinst, og han har den fordel, at han kan både kan dække positionerne i midterforsvaret og i venstre forsvarsside, konstaterer Allan Gaarde.

- Med sin professionalisme og sine menneskelige egenskaber har der ikke været en bedre repræsentant for AaB end Jakob, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, slutter Allan Gaarde.

Jakob Blåbjerg har spillet 57 ungdomslandskampe for Danmark.

- AaB har i 11 år været min klub, og derfor er det selvfølgelig også en svær beslutning at tage afsked med noget, man holder så meget af, og jeg vil i den forbindelse gerne takke alle, som jeg på den ene eller den anden måde har været i kontakt med i AaB, siger Jakob Blåbjerg.

- Alt i alt har jeg haft en god og lærerig tid på Hornevej, men lige nu giver det mening for alle parter, at jeg prøver noget andet.

- Vejen til spilletid på førsteholdet har i nogle måneder været lang for mig, og derfor glæder jeg mig til at repræsentere Vendsyssel F.F., hvor jeg forhåbentlig kan bidrage kontinuerligt, lyder det fra Jakob Blåbjerg, der dermed gør ligeledes udlejede Wessam Abou Ali selskab i Hjørring.  

Jakob Blåbjerg opnåede 134 officielle kampe og scorede seks gange i AaB-trøjen.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Horsens!

20. august 2019 kl. 10:55 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: CASA Arena
Kapacitet: 10.495
Kapacitet udebaneafsnit: 1.000
Placering udebaneafsnit: Nordtribunen

Billetpriser: 
Udebaneafsnit: 100,- 
Køb din billet her.

Transport til og fra Horsens

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer tur. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse:
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Hvis du kører til Horsens i bil, så skal du benytte vores separate parkeringsareal på den nordlige side af CASA Arena Horsens med indkørsel på toppen af bakken på Langmarksvej - følg skiltet "Forum Backstage" og benyt den bageste parkeringsplads. Bilister fra motorvejen skal køre fra ved Horsens V-afkørslen og forsætte ad vejen mod Horsens - der er skiltning til CASA Arena Horsens.
Adressen til parkeringen er: Strandlyst, 8700 Horsens. GPS: 55.872762, 9.857083.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Brøndby!

13. august 2019 kl. 14:06 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1400
Placering udebaneafsnit: J. Jensen-tribunen

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 20,- + gebyr
Voksen: 110,- + gebyr
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag: 
u/16 år: 50,- 
Voksen: 140,-

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer tur. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Læs mere om udebaneafsnittet på Brøndby Stadion her. 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed