Oliver Ross udtaget til U/16 Future-landshold

3. september 2019 kl. 08:53 af Rasmus Estrup

11. september mødes 40 talenter til en træningssamling med det danske U/16 Future-landshold. Med i truppen er Oliver Ross fra AaB Talent. 

U/16 Future-landsholdet er for de unge spillere, som måske ikke er vokset lige så meget fysisk som sine jævnaldrene. Med en træningssamling som denne bliver de derfor matchet med jævnaldrende spillere af samme fysiske størrelse. 

Det er første gang, at Oliver Ross, der i øvrigt er Superligaspiller Mathias Ross' lillebror, er med i U/16 Future-landsholdstruppen. 

Tags på denne nyhed

AaB nedjusterer forventningerne til årets resultat

3. september 2019 kl. 08:45 af Brian Andersen

I resultatforventningerne er ligeledes indeholdt yderligere strategiske investeringer i både kommerciel udvikling og faciliteter.

- Nedjusteringen er ikke tilfredsstillende, men desværre har vi i indeværende transfervindue ikke modtaget bud, der efter vores mening har matchet markedsværdien på vores spillere, hvorfor vi ikke har opnået de forventede transferindtægter, fortæller AaB’s administererende direktør Thomas Bælum.

- Spillersalg vil altid være en del af vores strategi, og vi følger ufortrødent vores målsætninger for Nordkraften og udvikling af AaB som helhed, konstaterer Thomas Bælum.

Transfervinduet lukkede for hovedparten af de europæiske ligaers vedkommende ved midnat til i dag og åbner igen 1. januar 2020.

AaB er efter otte spillerunder og søndagens sejr over FC København placeret på en tredjeplads i 3F Superligaen.

Tags på denne nyhed

Blåbjerg udlejes til Vendsyssel F.F.

2. september 2019 kl. 16:15 af Brian Andersen

Jakob Blåbjerg, der allerede som U/13-spiller kom til AaB fra partnerklubben Vejgaard Boldspilklub, har ligeledes kontraktudløb i AaB 30. juni 2020.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Jakob er en dygtig forsvarsspiller og en fantastisk personlighed, men da han i et stykke tid har haft svært ved at opnå spilletid på vores førstehold, så har det givet mening for begge parter at finde en anden løsning.

- Blåbjerg har nået en alder, hvor han skal spille fast, og derfor er vi glade for, at en aftale er faldet på plads med Vendsyssel F.F., hvor vi er overbeviste om, at Jakob bliver en gevinst, og han har den fordel, at han kan både kan dække positionerne i midterforsvaret og i venstre forsvarsside, konstaterer Allan Gaarde.

- Med sin professionalisme og sine menneskelige egenskaber har der ikke været en bedre repræsentant for AaB end Jakob, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, slutter Allan Gaarde.

Jakob Blåbjerg har spillet 57 ungdomslandskampe for Danmark.

- AaB har i 11 år været min klub, og derfor er det selvfølgelig også en svær beslutning at tage afsked med noget, man holder så meget af, og jeg vil i den forbindelse gerne takke alle, som jeg på den ene eller den anden måde har været i kontakt med i AaB, siger Jakob Blåbjerg.

- Alt i alt har jeg haft en god og lærerig tid på Hornevej, men lige nu giver det mening for alle parter, at jeg prøver noget andet.

- Vejen til spilletid på førsteholdet har i nogle måneder været lang for mig, og derfor glæder jeg mig til at repræsentere Vendsyssel F.F., hvor jeg forhåbentlig kan bidrage kontinuerligt, lyder det fra Jakob Blåbjerg, der dermed gør ligeledes udlejede Wessam Abou Ali selskab i Hjørring.  

Jakob Blåbjerg opnåede 134 officielle kampe og scorede seks gange i AaB-trøjen.

Tags på denne nyhed

Tæt nederlag i U/19 Ligaen til FC Midtjylland

2. september 2019 kl. 10:20 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-FC Midtjylland 1-2

I lørdags tabte AaB's U/19-ligahold 2-1 på hjemmebane til FC Midtjylland. 

Gæsterne var mest dominerende fra opgørets begyndelse og kom foran efter 12 minutter på en omstilling, der endte med et flot langskud, som sad helt oppe i fjerneste målhjørne. 

Som halvlegen skred frem kom AaB bedre og bedre ind i opgøret, og det samme gjorde sig gældende i anden halvleg, hvor AaB var i bolddominans. Det udmøntede sig i en scoring af Jonatan Flindt 20 minutter før tid efter et god AaB-gennembrud, som gav en fri skudchance til Jonatan Flindt. 

10 minutter før tid scorede FC Midtjylland sejrsmålet efter en dødbold, der blev slået mod bagerste område og headet på tværs til en helt fri FC Midtjylland-spiller, som sendte bolden i mål. 

- Vi er tilfredse med, at vi langt hen ad vejen holder FC Midtjylland fra store chancer, og samtidig er vi også tilfredse med vores opbygningsspil og gennembrudsspil, bortset fra de sidste sekvenser foran mål, siger U/!9-ligatræner David Olsen.

- Alt i alt var det en meget lige kamp, hvor vi egentlig får skabt flest chancer, så vi skulle i hvert fald have haft et point fra opgøret, siger David Olsen.  

Med nederlaget har AaB seks point efter de fire første kampe i U/19 Ligaen, hvor holdet ligger på femtepladsen. Næste kamp i U/19 Ligaen spilles 14. september på udebane mod FC København

U/17 Ligaen: AaB-FC Midtjylland 0-4

Også i U/17 Ligaen måtte AaB på hjemmebane se sig slået af FC Midtjylland. 

Opgøret var kun 15 minutter gammelt, da udeholdet kom på tavlen første gang efter at have vundet bolden højt på AaB's banehalvdel. 

To minutter senere blev FC Midtjyllands føring fordoblet efter flot opspil og et stærkt langskudsmål. 

AaB havde kampen igennem svært ved at få spillet til at fungere, og fem minutter efter pausen blev det 3-0 til FC Midtjylland på deres tredje langskudsmål i kampen. En kamp der blev lukket to minutter senere på en foræring fra AaB-holdet, som sikkert blev udnyttet af udeholdet. 

- Vores positionering var egentlig som aftalt, men eksekveringen var under niveau. Vi begår for mange simple fejl, og så får vi svært ved at vinde sådan en kamp, når vi møder et hold, der så effektivt udnytter fejlene, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby. 

- Omvendt skal spillerne roses for ikke at kaste håndklædet i ringen, men fighte lige til det sidste, siger Nikolaj Hørby. 

I U/17 Ligaen er AaB uden point efter de to første runder. En ny mulighed for at komme på pointtavlen får holdet på lørdag kl. 15.15, når Silkeborg I.F. gæster Hornevej. 

U/15 Ligaen: AaB-FC Midtjylland 2-2

AaB's U/15-ligahold kunne som det eneste af de tre mandskaber snuppe point fra FC Midtjylland i lørdags, da kampen endte 2-2. 

FC Midtjylland kom ellers foran efter 35 minutter, men lige efter pausen udlignede AaB's Jonas Møller Kühn, da et højt pres resulterede i en erobring og en scoring. 

En håndfuld minutter senere var det AaB's tur til at tage føringen, da Kasper Davidsen sparkede kuglen direkte i mål på et frispark på kanten af feltet. 

FC Midtjylland svarer kort efter igen med det udlignende mål til 2-2 på et langskud fra 25-30 meter. 

Mod slutningen var AaB-holdet presset i bund, men nordjyderne holdt stand og kunne tage det ene point. Dermed har AaB et point efter de to første runder af U/15 Ligaen. Næste opgave venter på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Silkeborg I.F. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-FC København 1-0

2. september 2019 kl. 07:05 af Rasmus Estrup

Se AaB TV's fyldige sammendrag af AaB's sejr på 1-0 over FC København foran 11.645 tilskuere på Aalborg Portland Park. En sejr der blev sikret af Kasper Kusks sejrsmål efter 17 minutter. 

Med i sammendraget er blandt andet også stolpeskuddene fra Lucas Andersens og Mikkel Kaufmann. 

Efter sejren ligger AaB på tredjepladsen i 3F Superligaen, hvor AaB på grund af en landskampspausen først skal i aktion igen søndag 15. september kl. 12.00 på udebane mod AGF.

Inden da spiller AaB på udebane mod Nørresundby FB i Sydbank Pokalen 11. september kl. 17.15. 

Men allerede på onsdag spiller AaB en testkamp på udebane mod FC St. Pauli. 

Tags på denne nyhed