Støt AaB til fjerde sejr i træk på søndag

31. oktober 2019 kl. 12:40 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 15
Spilledato: Søndag 3. november 2019
Kick-off: Kl. 16.00
Dørene åbner kl. 15.00
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på søndag på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 15.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Complea Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Kom til halstørklædedag på Aalborg Portland Park

På søndag fejrer AaB sammen med AaB Support Club og Vesttribunen halstørklædedag til opgøret mod FC Midtjylland. Alle fans opfordres derfor til at medbringe et AaB-halstørklæde, så vi kan få prydet tribunerne på Aalborg Portland Park på smukkeste vis. 

To halstørklæder for 150 kr.

Har du ikke et AaB-halstørklæde, kan du smutte omkring AaB Fanshop eller AaB Souvenirbod inden kickoff. På søndag er halstørklæder nemlig på tilbud, så du kan købe to halstørklæder for 150 kr. 

Med i tilbuddet er tre helt nyt halstørklæder, heriblandt et Theodor-halstørklæde til børnene.

AaB Fanshop og AaB Souvenirbod åbner kl. 14.00 på søndag. 

Opvarmning i fanområdet fra kl. 14.00

Der er som sædvanlig mulighed for at varme op til kampen ved AaB Tyren foran Complea Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Øl i fanområdet før kampen koster kun 35 kr., og desuden sælges der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store grill.  

Theodors Familiezone rykkes ud i fanområdet

Theodors Familiezone rykkes til søndagskampen ud i fanområdet, så fans fra alle tribuner har mulighed for at lave tegninger og skrive breve til Theodors Postkasse og prøve lykken i Theodors Lykkehjul, hvor der er lækre præmier på højkant. 

Det er også muligt at få ansigtsmaling i fanområdet uden for Complea Tribunen. 

Få Theodors autograf i fanområdet

Theodor vil på søndag også besøge fanområdet uden for Complea Tribunen fra kl. 14.10 og 14.30. Her uddeler han masser af high fives og skriver autografer til de børn, der kunne være interesseret. 

Vielse i pausen

I pausen af søndagens kamp bliver AaB-fasene Anders Jensen og Helene Strand viet i midtercirklen af Søren Kusk. Læs mere om vielsen og idéen bag her. 

Pausekonkurrence fra 3F

Efter vielsen skal ægteparret deltage i 3F's pausekonkurrence, hvor de skal forsøge at ramme plet ved det ene mål. 

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagskampen er #AaBFCM – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Complea Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB-fans vies i pausen af AaB-FC Midtjylland

31. oktober 2019 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

Når AaB på søndag møder FC Midtjylland på Aalborg Portland Park, er det for første gang for Anders Jensen og Helene Strand ikke resultatet af kampen, der fylder mest i deres bevidsthed.

Parret fra Flauenskjold bliver nemlig selv hovedpersoner i pausen, hvor de to skal giftes midt på grønsværen.

- Vi var enige om, at vi hverken skulle have et kirkebryllup eller en vielse på rådhuset. Det skulle være noget specielt for os. Så vi kiggede på, hvad vi havde tilfælles, og hvor vi sammen har haft nogle store oplevelser. Derfor lå det lige til højrebenet, at vi skulle giftes på stadion, siger Anders Jensen, som skynder sig at pointere, at idéen var Helenes påfund.

- Ja, det var faktisk mig, der først foreslog det, men vi tænkte, at det nok ville blive svært at realisere sådan en skør idé. Men jeg tog kontakt til Martin (Stigaard Skammelsen, AaB’s oplevelseschef, red.), som med det samme var med på idéen, og det var skidefedt, supplerer Helene Strand.

Anders Jensen og Helene Strand blev kærester i november 2008, og i foråret 2009 inviterede Anders sin kommende hustru med til Helenes første fodboldkamp på et Superligastadion.

- Han fik lokket mig med herud, og så blev jeg fast inventar herude, for jeg blev fuldstændig grebet af stemningen og sammenholdet blandt fansene. Så i 10 år er vi kommet fast på stadion, siger Helene Strand.

 - Vi har vel haft sæsonkort i otte af de seneste ti sæsoner. De første mange år stod vi på Spar Nord Tribunen, men siden vi blev forældre i 2015 har vi haft pladser på Weber Tribunen. Først i blok C og på det seneste på Øvre D. Men på søndag bliver det første gang at vores drenge, Matti og Noah, på tre år og fire år skal med på stadion, siger Anders Jensen.

Selve vielsen skal den tidligere AaB-spiller og -assistenttræner Søren Kusk forestå.

- Det skal jo være en, der har bemyndigelse til det, og det har Søren Kusk, som jo sidder i byrådet i Aalborg. Det er fantastisk, at han har lyst til det, siger Anders Jensen.

Parret har selv inviteret omkring 20 gæster med til søndagskampen, og derudover vil flere af deres kollegaer og venner også være til stede på tribunen for at følge med, når Helene Strand i en rød kjole og hvide sko siger ja til Anders Jensen, der vil være iklædt en hvid skjorte og en rød vest.

- Vi er vildt spændte på, hvordan det kommer til at gå. Det bliver den største oplevelse i vores liv, siger Anders Jensen.

- Ja, det bliver lidt større, end vi lige havde regnet med, da vi fik idéen. Det er allerede nu helt surrealistisk, og vi glæder os helt vildt. Det er så fedt, at AaB giver os muligheden for det her, siger Helene Strand.

- På en eller anden møde føles det naturligt, at vi skal dele så stor en oplevelse med resten af fansene på Aalborg Portland Park. Herude har vi nemlig delt så mange store følelser med alle på stadion, og på søndag bliver forhåbentlig endnu en stor dag. Både for os og for holdet, siger Anders Jensen.

AaB-FC Midtjylland fløjtes i gang kl. 16.00 på søndag, og du kan købe billetter til opgøret her.

Tags på denne nyhed

Ross og Kaufmann udtaget til U/19-landsholdet

31. oktober 2019 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

Det danske U/19-landshold står foran tre EM-kvalifikationskampe i den kommende landskampsperiode, og med i truppen er AaB's Mathias Ross og Mikkel Kaufmann. 

13. november spiller Danmark mod Finland, tre dage senere gælder det en kamp mod Færøerne, og 19. november er Frankrig modstanderen. 

Inden de tre forestående EM-kvalifikationskampe har Mathias Ross 24 ungdomslandskampe bag sig, heraf 13 kampe for U/19-landsholdet.

Mikkel Kaufmann har spillet 19 kampe i nationaldragten, og 11 af disse har været for U/19-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Pokalkamp mod HB Køge udsat til senere dato

30. oktober 2019 kl. 18:35 af Rasmus Estrup

På grund af lukningen af Storebæltsbroen kan Sydbank Pokalkampen mod HB Køge ikke spilles i dag. AaB's materialebil har nemlig været strandet på Fyn og har ikke mulighed for at nå frem til Capelli Sport Stadion i Køge tids nok til, at en kamp kan afvikles i aften. 

Kampen udskydes derfor til en endnu ikke fastsat dato. 

Et nyt kamptidspunkt offentliggøres, så snart det fastsættes. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Superliga mod eSuperliga i FIFA 20

30. oktober 2019 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

I dette indslag fra AaB TV kan du se, hvordan det gik, da to fra AaB’s Superligahold var oppe imod to spillere fra AaB’s eSuperligahold i Play Station-spillet FIFA 20. 

For eSuperligamandskabet var anfører Jacob Kraglund flankeret af Mads Skibsted, der debuterede i eSuperligaen i søndags, hvor han spillede 1-1 mod FC Midtjyllands Keller. 

Oliver Klitten og Søren Tengstedt repræsenterede AaB’s 3F Superligatrup. Oliver Klitten har tidligere fået en andenplads i en større FIFA-turnering, mens Søren Tengstedt har været i Top 100 i FUT Champions. 

AaB’s næste eSuperligakamp spilles på søndag kl. 22.00 mod OB i en kamp, der kan følges på Dplay. På mandag kl. 22.00 kan AaB’s eSuperligakamp mod Hobro I.K. ses på Canal 9.