Sejre sender AaB på tredjeplads i eSuperligaen

22. oktober 2019 kl. 13:14 af Rasmus Estrup

Runde 3: FC Helsingør-AaB 1-3

Søndag aften debuterede AaB’s Oliver Ledet i eSuperligaen i første duel mod FC Helsingør, og der gik mindre end et kvarter, før han kom på måltavlen, da han scorede til 1-0.

En ellers fin kamp af Oliver Ledet endte 1-1, da FC Helsingørs Saka udlignede til slutresultatet 1-1 midt i første halvleg.

I anden duel sad Daniel “Shoppen” Mogensen over for MakezCR. I opgørets tiende minut bragte “Shoppen” AaB på sejrskurs med en straffesparksscoring, og tidligt i anden halvleg sikrede han en AaB-sejr med det afgørende mål til 2-0, der altså sikrede en samlet sejr på 3-1.

Runde 4: AaB-Esbjerg fB 4-1

Mandag aften var “Shoppen” oppe imod Bækkelund i første opgør, og AaB-spilleren scorede midtvejs i første halvleg til 1-0.

Kort før tid blev spillet afbrudt af en teknisk fejl, men opgøret bød ikke på flere scoringer, da kampen efter nogle minutters forsinkelse blev genoptaget, og dermed vandt AaB første kamp 1-0.

I returopgøret mødte Jacob Kragelund Esbjerg fB’s Qack, og AaB-kaptajnen viste storspil.

Efter en målløs første halvleg var Kragelund den første på måltavlen i starten af anden halvleg, og inden opgøret havde rundet 60 minutter var AaB-kaptajnen foran 2-0.

Med et kvarter tilbage blev AaB’s føring udvidet til 3-0 med et flot mål, inden Qack i tillægstiden reducerede til 3-1, hvilket betød en samlet AaB-sejr på 4-1.

De to sejre betyder, at AaB nu ligger på tredjepladsen i eSuperligaen med ni point efter fire runder. I næste weekend skal AaB søndag spille mod FC Midtjylland, mens nordjyderne mandag møder FC København.

AaB ændrer i direktionen

22. oktober 2019 kl. 10:28 af Brian Andersen

Allan Gaarde tiltrådte i AaB i juni 2013.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler:

- Allan Gaarde skal blandt andet huskes for sin medvirken til vores historiske The Double i 2014 med såvel et dansk mesterskab og en pokaltitel samt AaB’s største spillersalg nogensinde i form af Christian Bassogog i 2017, og vi har været glade for at have Allan som sportsdirektør.

- Efter drøftelser mellem bestyrelsen og direktionen omkring den fremtidige struktur i vores sportslige afdeling er vi imidlertid enige om, at revurdere vores sportslige setup. Bestyrelsen vil snarest sætte sig sammen og beslutte den fremtidige struktur, oplyser Torben Fristrup.

Allan Gaarde supplerer:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med mange unikke udfordringer og oplevelser, men tiden er kommet til at søge nye udfordringer, og jeg ønsker kun klubben alt det bedste fremover.

I første omgang fordeles Allan Gaardes opgaver imellem administrerende direktør Thomas Bælum og cheftræner Jacob Friis.

AaB’s direktion består pr. dags dato af Thomas Bælum.

AaB’s ledelse består udover Thomas Bælum af presse- og kommunikationschef Brian Andersen, salgschef Lotte Hedegaard og oplevelseschef Martin Stigaard Skammelsen.

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse: Sydbank Park, Stadionvej 7, 6100 Haderslev

Parkering: Hvis man som udebanefan kommer i bil til Sydbank Park, så er det muligt hvis pladsen tillader det, mulighed for at parkere på Gymnasiestien. Busserne har dog første prioritet. Læs mere omkring parkering her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte holdet på udebane.

Køb kampbrugte Knæk Cancer-trøjer på auktion

21. oktober 2019 kl. 10:05 af Rasmus Estrup

Du kan nu blive ejer af en af de specialdesignede Knæk Cancer-trøjer fra hummel, som AaB-spillerne bar i 3F Superligasejren på 2-0 over Hobro I.K. 5. oktober.

De kampbrugte Knæk Cancer-trøjer fra hummel er netop blevet sat på auktion på Odendo.dk, og hver en krone fra auktionen af de kampbrugte trøjer går til Knæk Cancer 2019.

Auktionen er sat i gang i dag kl. 10.00, og løber frem til fredag 25. oktober.

Stærk storsejr i U/17 Ligaen over FC Nordsjælland

21. oktober 2019 kl. 09:34 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: AaB-FC Nordsjælland 4-0

AaB tog en fornem sejr på 4-0, da FC Nordsjælland lørdag gæstede Hornevej i U/17 Ligaen.

Den indledende første halve time var ganske jævnbyrdig, men AaB kom frem til de største muligheder og havde blandt andet et træf på overliggeren, inden Jakob Gaardsøe omsatte en friløber til en nordjysk pauseføring på 1-0.

Scoringen fik AaB-mandskabet til at løfte sig, og AaB fik en suveræn start på anden halvleg, da Christian Wagner og Jakob Gaardsøe gjorde det til henholdsvis 2-0 og 3-0 i løbet af halvlegens første ti minutters tid.

Selvom AaB herefter trak sig lidt tilbage for at køre sejren hjem, blev det også til 4-0, da Gustav Dahl satte fart på i et gennembrudsløb, inden han spillede bolden til Christian Wagner, der sikkert sparkede opgørets sidste scoring i nettet til 4-0.

- Defensivt stod vi rigtig godt, og vi lykkedes med at ødelægge deres pasningsspil ved at presse dem højt, hvilket tvang dem til at slå lange bolde. Offensivt var det også os, der kom frem til de største muligheder, og når vi samtidig scorede fire mål, er det svært at finde noget at tale ned, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

- Vores topspillere toppræsterede, og det var rigtig fedt, at hele holdet ramte så stærkt et niveau mod en rigtig dygtig modstander som FC Nordsjælland, siger Nikolaj Hørby.

Efter sæsonens fire første kampe var AaB uden point i U/17 Ligaen, men gennem de seneste tre kampe har nordjyderne hentet syv point, hvilket rækker til en 10. plads i U/17 Ligaen inden næste kamp, der spilles på lørdag på udebane mod AGF kl. 13.00.

U/15 Ligaen: AaB-Farum Boldklub 2-2

I U/15 Ligaen var AaB på eget græs oppe i mod Farum Boldklub, der forinden havde vundet samtlige kampe i U/15 Ligaen, men den sejrsstime stoppede lørdag.

En halv time inde i opgøret slog AaB til på en omstilling, som Rasmus Jørgensen udnyttede til at bringe AaB foran 1-0, og inden pausen blev AaB-føringen fordoblet, da Sebastian Lind på en dybdebold scorede til pausestillingen 2-0.

Gennem anden halvleg var AaB presset i bund, men nordjyderne formåede længe at holde stand. Men seks minutter før tid var der gevinst for gæsterne, da et hjørnespark blev headet ind til 2-1.

I kampens sidste minut snuppede Farum Boldklub så det ene point, da endnu et hjørnespark resulterede i en scoring til gæsterne. Dermed endte opgøret 2-2, og AaB ligger nu på ottendepladsen i U/15 Ligaen.

AaB’s næste kamp i U/15 Ligaen spilles også på lørdag på udebane mod AGF kl. 13.00.