AaB TV: Tilbageblik på AaB-OB

18. oktober 2019 kl. 09:27 af Rasmus Estrup

Tre mål af Chris Rolfe, alle fem AaB-scoringer fra 5-1-sejren i 2015 og et pragtfuldt langskudsmål af Dickson Nwakaeme. 

Det er nogle af de mål, du kan se i dette tilbageblik på aftenens kamp mellem AaB og OB kl. 19.00 på Aalborg Portland Park. 

Inden kampen er der Oktoberfest i Aalborg Stadionhal 2, og under kampen kan man købe fadøl for kun 25 kr. 

Køb billetter til AaB-OB her. 

Tags på denne nyhed

Fadøl til kampen koster kun 25 kr. i aften

18. oktober 2019 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

I aften er der Oktoberfest i Aalborg Stadionhal 2 fra kl. 16.30, og når arrangementet i hallen stopper kl. 18.45 er der mulighed for at fortsætte Oktoberfesten inde på Aalborg Portland Park. 

Under aftenens kamp mod OB er der således fadøl på tilbud til kun 25 kr. rundt omkring i boderne på Aalborg Portland Park. Til den foregående Oktoberfest koster en halv liter fadøl fortsat 35 kr, som tidligere annonceret.  

Selve Oktoberfesten begynder som nævnt kl. 16.30, og der er mulighed for både at slå-søm-i-stubben og spille beer-pong. Derudover er der blandt andet mulighed for at købe fadøl i literstørrelsen og smage på den specielle AaB Gin, som er produceret af Herbie Gin. 

Læs mere om Oktoberfesten her. 

Du kan købe billetter til aftenens kamp her, eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Knæk Cancer trøje sælges til fredagens kamp

17. oktober 2019 kl. 15:53 af Martin Stigaard Skammelsen

Har du endnu ikke sikret dig en af de få unikke Knæk Cancer trøjer, som hummel har produceret, så er muligheden der igen fredag aften i forbindelse med opgøret mod OB.

Her sælges et stærkt begrænset antal trøjer fra henholdsvis fanshoppen i foyeren på A. Enggaard Tribunen, samt i souvenirboden foran Weber Tribunen.

Hver trøje koster 400 kr. og sælges kun i voksenstørrelserne fra M til XXL.

Den særlige AaB Knæk Cancer-fodboldtrøje sælges kun i et begrænset antal og tidsrum, og for hvert solgt eksemplar doneres 150 kroner ubeskåret til Knæk Cancer.

Kampagnen kulminerer lørdag 26. oktober, hvor det store Knæk Cancer-show løber af stablen direkte på TV 2. Her vil den samlede donation fra salget af de særlige Knæk Cancer-trøjer blive afsløret.

Tags på denne nyhed

Kasper Pedersen er tilbage i truppen

17. oktober 2019 kl. 13:35 af Rasmus Estrup

Fredag aften kl. 19.00 danner Aalborg Portland Park ramme om 3F Superligakampen mellem AaB og OB. 

Begge hold går ind til kampen med en sejr i seneste spillerunde, hvor AaB slog Hobro I.K. 2-0 på udebane, og OB på eget græs besejrede AC Horsens med 3-0. Inden opgøret ligger OB på 3F Superligaens fjerdeplads, mens AaB med fire point færre end fynboerne ligger på niendepladsen. 

Efter torsdagens regnvåde træning har cheftræner Jacob Friis udtaget følgende mandskab bestående af 18 spillere: 

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 29 Mikkel Kaufmann, 32 Kasper Pedersen og U/19-ligaspiller Malthe Højholt. 

Tom van Weert og Rasmus Thelander udgør AaB's nuværende liste af ukampdygtige spillere. 

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets fem hidtidige hjemmekampe allerede er sikret en donation på 62.696 kr. Det er muligt at købe billet til kampen her, eller i billethusene på Aalborg Portland Park i morgen fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Stadionspeaker er rykket ned på græsset

17. oktober 2019 kl. 08:36 af Rasmus Estrup

Et af målene i strategi Nordkraften er at skabe en bedre stadionoplevelse for tilskuerne til AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

For at styrke stadionoplevelsen er der løbende foretaget en række ændringer, der skulle gøre netop det. Blandt andet er der nøje udvalgt en særlig musikplayliste op til kampen, der er skabt Theodors Familiezone med en masse aktiviteter for børn på Weber Tribunen, og fansangen “Som Ramt af Lynet” kører på storskærmen lige inden kickoff efter ønske fra AaB’s fans, der har selv har skabt sangen. 

Endnu en af de ændringer, der er foretaget, er, at AaB’s stadionspeaker, Lars Bech, frem mod kickoff forlader sin sædvanlige plads i speakerboksen for at tage opstilling nede på grønsværen, hvor han har en mere stemningsindpiskende rolle.

Forinden er der skåret ned på mængden af speak, så musikken i stedet får mere plads inden kampen. Men når han iført sit rød-hvide jakkesæt indtager sin position på græstæppet, guider han de senest ankomne fans med de vigtigste oplysninger frem mod kampstart.

Efter AaB’s indløb går han - i fællesskab med AaB-fansene - igennem AaB’s startopstilling. Det lå førhen inden indløbet, men er blevet skubbet tættere på kickoff for at øge stemningen hos fansene, inden fansangen “Som Ramt af Lynet” gjalder over Aalborg Portland Park.

Denne seance kan du opleve igen på fredag, når AaB tager imod OB kl. 19.00. Køb billet til kampen her.