Kom til Oktoberfest inden AaB-OB på fredag

12. oktober 2019 kl. 11:17 af Rasmus Estrup

På fredag er der garanti for live musik, store fadøl, beerpong og slå-søm-i-stubben, når AaB i samarbejde med Zwei Grosse Bierbar holder Oktoberfest i Aalborg Stadionhal 2 inden 3F Superligakampen mod OB.

Dørene til Oktoberfesten åbner kl. 16.30, og halarrangementet slutter kl. 18.45, så alle har tid til at komme på plads på Aalborg Portland Park til AaB-OB, der begynder kl. 19.00. 

Der er fri entré for alle til oktoberfesten, og de første 200 gæster får et særligt armbånd, der giver en gratis liter fadøl på Zwei Grosse Bier Bar efter kampen. 

Tilbud i baren til oktoberfest

Fadøl 0,5 liter: 35 kr.

Fadøl 1 liter: 60 kr.

Pretzel: 10 kr.

Sodavand: 20 kr.

Herbie Gin serverer smagsprøver på AaB Gin Limited Edition.

Gæster under 18 år kan ikke købe alkohol i baren.

Køb billetter til AaB-OB her. 

Tags på denne nyhed

Ross anfører i U/19-sejr over Irland

12. oktober 2019 kl. 08:53 af Rasmus Estrup

Venskabskampen, som det danske U/19-landshold vandt 1-0 over Irland, blev spillet på udebane, og kampens eneste mål blev scoret lige inden pausefløjtet. 

Det danske anførerbind blev båret af Mathias Ross, og han spillede de første 65 minutter af kampen, hvorefter han blev udskiftet. 

Mathias Ross har nu spillet 23 ungdomslandskampe for Danmark fordelt på 12 U/19-landskampe og 11 U/17-landskampe. 

På mandag spiller U/19-landsholdet endnu en venskabskamp på udebane mod Irland. 

Tags på denne nyhed

Rinne og Theodor har tømt Theodors postkasse

11. oktober 2019 kl. 09:48 af Rasmus Estrup

Efter hver hjemmekamp tømmer Theodor sin postkasse, der hænger i Theodors Familiezone, og hver gang er postkassen fuld af flotte tegninger og breve.

Enten en tegning eller et brev bliver efter hver kamp udvalgt til at komme op på opslagstavlen i Theodors Familiezone. Og kreatøren af brevet eller tegningen bliver belønnet med billetter til en af AaB's kommende hjemmekampe. 

Denne gang har Theodor taget turen ud til AaB's træningsanlæg på Hornevej, hvor han fik hjælp af målmand Jacob Rinne til at udvælge en vinder. Se flere billeder fra udvælgelsen på AaB's Instagram. 

Efter mange overvejelser blev vinderen Mille, som bliver kontaktet af AaB.  

Theodor takker for de mange flotte tegninger og breve og glæder sig til at åbne postkassen igen efter næste hjemmekamp mod OB fredag 18. oktober. Du kan købe billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Sen træffer sikrede reserveholdssejr i Hobro

10. oktober 2019 kl. 14:19 af Brian Andersen

Flere normale førstevalg i 3F Superligaen fik fordelt henover de 90 minutter spilletid for AaB i dagens opgør, der i første halvleg planmæssigt også inkluderede gæstespiller Oliver Drost.

AaB dominerede spillemæssigt, men det var værterne, der midtvejs i første halvleg tog føringen, da Don Deedson Louicius passerede en prisgivet Andreas Hansen i AaB-målet.

Kort inde i anden halvleg fik AaB fortjent udlignet, da Oliver Abildgaard fladt sendte en afslutning i netmaskerne fra kanten af straffesparksfeltet, og herfra var AaB’s overtag markant.

Alligevel skulle man helt hen til to minutter før tid, før sejrsmålet faldt, da en hjørnesparksbold fra Jakob Ahlmann sendte Jores Okore og Søren Tengstedt i luftduel med Hobro-defensiven, inden bolden landede for fødderne af Magnus Christensen, der utageligt firsttimede kuglen op i nettaget til 2-1.

Efterårets sidste kamp i Reserveholdsturneringen afvikles 14. november på udebane mod Randers FC.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 4, 5. spillerunde
Hobro I.K.-AaB  1-2 (1-0)
23. min 1-0 Don Deedson Louicius, 49. min 1-1 Oliver Abildgaard, 88. min 1-2 Magnus Christensen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Klubbesøg hos Skalborg og Skibsby-Højene

10. oktober 2019 kl. 11:51 af Rasmus Estrup

Flere hundredede børn har fået lov til at træne med AaB's Superligatrup i denne uge. Tirsdag og onsdag har Hele Nordjyllands Hold nemlig været på to velbesøgte klubbesøg hos to nordjyske partnerklubber. 

Tirsdag kørte AaB-bussen til Skibsby-Højene Idrætsforening, hvor børnene fik spillet med Superligaspillere samt fik autografer og AaB-goodiebags. 

Onsdag var AaB-mandskabet i Skalborg Sportsklub, der er Oliver Klittens og Lukas Klittens første fodboldklub. Her fik de to spillere røg fra den nuværende formand, Claus Jensen. 

I dette indslag fra AaB TV kan du se reportager fra både Skibsby-Højene og Skalborg samt blandt andet høre fra Iver Fossum og Lukas Klitten. 

Tags på denne nyhed