AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Midtjylland

3. november 2019 kl. 10:58 af Rasmus Estrup

I dag kl. 16.00 spiller AaB mod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park. Inden dagens opgør kan du i dette tilbageblik se eller gense 10 af AaB's tidligere 3F Superligascoringer mod netop FC Midtjylland. 

Se blandt andet Kasper Kusks første officielle scoring for Hele Nordjyllands Hold, et bragende hovedstødsmål af Kasper Risgård i foråret 2014 samt et pletskud fra Frederik Børsting efter et flot og driblestærkt oplæg fra Joakim Mæhle. 

Du kan købe billetter til dagens 3F Superligakamp i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 15.00 eller allerede nu via dette link. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i oktober

3. november 2019 kl. 08:52 af Rasmus Estrup

Da Mikkel Kaufmann via stolpen headede udligningen til 1-1 ind mod SønderjyskE 27. oktober, satte han ikke blot gang i et comeback, der endte med en AaB-sejr på 3-1. Han scorede også månedens mål i oktober. 

Det har fansene besluttet, for med 47 procent af fansenes stemmer blev 1-1-scoringen i Haderslev kåret til månedens AaB-mål. Andenpladsen gik til Mikkel Kaufmanns mål til 3-1 mod SønderjyskE med 23 procent af stemmerne, mens Iver Fossums mål til 2-0 mod Hobro I.K. kom på tredjepladsen med 22 procent af stemmerne. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også i lodtrækningen om Mikkel Kaufmanns kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra sidste sæson samt FIFA 20 AaB Limited Edition signeret af Lucas Andersen. 

Vinderen af lodtrækningen blev Dennis, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Husk at AaB i dag møder FC Midtjylland kl. 16.00 på Aalborg Portland Park. Køb billet til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Syng med på “Som Ramt af Lynet”

2. november 2019 kl. 17:29 af Rasmus Estrup

Et af målene i strategi Nordkraften er at skabe en bedre stadionoplevelse for tilskuerne til AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

I den forbindelse er der i den seneste tid løbende foretaget en række ændringer for netop at forbedre stadionoplevelsen.

En af de nyere elementer, der efter fansenes ønske havde premiere 1. marts i år, er sangen “Som Ramt af Lynet”, som de stemningsaktive fans har skabt. 

Siden premieren i marts er sangen til hver hjemmekamp blevet sat i gang umiddelbart inden kickoff, mens teksten har stået på storskærmen, så alle på Aalborg Portland Park har kunnet synge med, hvilket har været målet for de stemningsaktive fans. 

En stor del af Aalborg Portland Park har grebet den mulighed, og det har givet spillerne et ekstra rygstød lige inden første fløjt.

I morgen kan du igen synge med på “Som Ramt af Lynet”. Teksten vil som altid stå på storskærmen, men har du lyst til at øve dig, kan du læse sangteksten her:

Som ramt af lynet, hver gang mit AaB spiller
Jeg elsker synet, af røde-hvide striber
Min puls den stiger, når stadionlyset tændes.
Min hals den skriger, nu skal der fand’me kæmpes!

Fra jeg var lille, der har det banket i mig
Et AaB-hjerte, for længst har overgi’t sig
Det er en prøv’lse, at være forelsket i dig
Men den her følelse, den vokser stadig i mig!

Tags på denne nyhed

AaB’s trup til braget mod FC Midtjylland

2. november 2019 kl. 13:09 af Brian Andersen

AaB er også selv inde i en stærk periode og kan i morgen vinde den fjerde kamp på stribe i 3F Superligaen, hvilket i givet fald vil være første gang siden november-december 2015.

Efter lørdagens træningspas er følgende 18 spillere inklusive 11 egenudviklede folk fra AaB Talent og 11 af AaB’s partnerklubber udtaget:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt og 32 Kasper Pedersen.

Mikkel Kaufmann, Tom van Weert og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

Der er kickoff kl. 16.00, og billetter kan i forsalg købes her. Eller i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 15.00.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første seks hjemmekampe allerede er sikret en donation på 74.868 kr.

Tags på denne nyhed

Tegn sæsonkortabonnement og få tre kampe i første måned

2. november 2019 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Tegner du et sæsonkortabonnement inden 3F Superligaopgøret mod FC Midtjylland i morgen, får du tre 3F Superligahjemmekampe i den første måned.

Priserne for et sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du det AaB-FC Midtjylland, får du adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr. 

De tre 3F Superligakampe er AaB-FC Midtjylland 3. november, AaB-AC Horsens 24. november og AaB-Hobro I.K. 1. december. Tegn et sæsonkortabonnement her. 

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s 3F Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10 procent rabat. 

Tags på denne nyhed