AaB TV: Skoleklasser på besøg

22. oktober 2019 kl. 15:25 af Rasmus Estrup

Magnus Christensen, Andreas Hansen, Patrick Olsen og Anders Bærtelsen havde mandag eftermiddag fået besøg på Aalborg Portland Park af to klasser fra henholdsvis Byplanvejens Skole og Vesterkærets Skole. 

Tre gange halvårligt arrangerer AaB nemlig i samarbejde med Aalborg kommune skolebesøg for nogle af de ældste folkeskoleklasser.  

Her fortæller spillerne blandt andet om, hvor vigtigt det er at få den rette kost og den rette søvn, hvis man vil være professionel fodboldspiller. Derudover taler de fire spiller blandt andet også om det forventningspres, der er, når man er på AaB's Superligahold. 

Endelig får eleverne også en rundvisning på Aalborg Portland Park. Rundvisningen kommer blandt andet forbi omklædningsrummet og udskiftningsbænken. 

Du kan se, hvordan skolebesøget mandag eftermiddag forløb i dette indslag fra AaB TV. 

Tags på denne nyhed

Sejre sender AaB på tredjeplads i eSuperligaen

22. oktober 2019 kl. 13:14 af Rasmus Estrup

Runde 3: FC Helsingør-AaB 1-3

Søndag aften debuterede AaB’s Oliver Ledet i eSuperligaen i første duel mod FC Helsingør, og der gik mindre end et kvarter, før han kom på måltavlen, da han scorede til 1-0. 

En ellers fin kamp af Oliver Ledet endte 1-1, da FC Helsingørs Saka udlignede til slutresultatet 1-1 midt i første halvleg. 

I anden duel sad Daniel “Shoppen” Mogensen over for MakezCR. I opgørets tiende minut bragte “Shoppen” AaB på sejrskurs med en straffesparksscoring, og tidligt i anden halvleg sikrede han en AaB-sejr med det afgørende mål til 2-0, der altså sikrede en samlet sejr på 3-1. 

Runde 4: AaB-Esbjerg fB 4-1

Mandag aften var “Shoppen” oppe imod Bækkelund i første opgør, og AaB-spilleren scorede midtvejs i første halvleg til 1-0. 

Kort før tid blev spillet afbrudt af en teknisk fejl, men opgøret bød ikke på flere scoringer, da kampen efter nogle minutters forsinkelse blev genoptaget, og dermed vandt AaB første kamp 1-0. 

I returopgøret mødte Jacob Kragelund Esbjerg fB’s Qack, og AaB-kaptajnen viste storspil. 

Efter en målløs første halvleg var Kragelund den første på måltavlen i starten af anden halvleg, og inden opgøret havde rundet 60 minutter var AaB-kaptajnen foran 2-0. 

Med et kvarter tilbage blev AaB’s føring udvidet til 3-0 med et flot mål, inden Qack i tillægstiden reducerede til 3-1, hvilket betød en samlet AaB-sejr på 4-1. 

De to sejre betyder, at AaB nu ligger på tredjepladsen i eSuperligaen med ni point efter fire runder. I næste weekend skal AaB søndag spille mod FC Midtjylland, mens nordjyderne mandag møder FC København. 

Tags på denne nyhed

AaB ændrer i direktionen

22. oktober 2019 kl. 10:28 af Brian Andersen

Allan Gaarde tiltrådte i AaB i juni 2013. 

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler:

- Allan Gaarde skal blandt andet huskes for sin medvirken til vores historiske The Double i 2014 med såvel et dansk mesterskab og en pokaltitel samt AaB’s største spillersalg nogensinde i form af Christian Bassogog i 2017, og vi har været glade for at have Allan som sportsdirektør. 

- Efter drøftelser mellem bestyrelsen og direktionen omkring den fremtidige struktur i vores sportslige afdeling er vi imidlertid enige om, at revurdere vores sportslige setup. Bestyrelsen vil snarest sætte sig sammen og beslutte den fremtidige struktur, oplyser Torben Fristrup.

Allan Gaarde supplerer:

- Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med mange unikke udfordringer og oplevelser, men tiden er kommet til at søge nye udfordringer, og jeg ønsker kun klubben alt det bedste fremover.

I første omgang fordeles Allan Gaardes opgaver imellem administrerende direktør Thomas Bælum og cheftræner Jacob Friis. 

AaB’s direktion består pr. dags dato af Thomas Bælum.

AaB’s ledelse består udover Thomas Bælum af presse- og kommunikationschef Brian Andersen, salgschef Lotte Hedegaard og oplevelseschef Martin Stigaard Skammelsen.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Haderslev!

21. oktober 2019 kl. 16:08 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Sydbank Park 
Kapacitet: 10.000
Placering udebaneafsnit:  Krifa Tribunen
Kapacitet udebaneafsnit: 1.000

Billetpriser:
U/7 år: Gratis
Børn U/18 år: 50 kr. + gebyr
Voksen: 100,- + gebyr
Køb din billet her.

Transport til og fra Haderslev: 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer også tur til kampen. Læs mere på www.facebook.com/Vesttribunen

Kør selv:

Adresse: Sydbank Park, Stadionvej 7, 6100 Haderslev

Parkering: Hvis man som udebanefan kommer i bil til Sydbank Park, så er det muligt hvis pladsen tillader det, mulighed for at parkere på Gymnasiestien. Busserne har dog første prioritet. Læs mere omkring parkering her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

Køb kampbrugte Knæk Cancer-trøjer på auktion

21. oktober 2019 kl. 10:05 af Rasmus Estrup

Du kan nu blive ejer af en af de specialdesignede Knæk Cancer-trøjer fra hummel, som AaB-spillerne bar i 3F Superligasejren på 2-0 over Hobro I.K. 5. oktober. 

De kampbrugte Knæk Cancer-trøjer fra hummel er netop blevet sat på auktion på Odendo.dk, og hver en krone fra auktionen af de kampbrugte trøjer går til Knæk Cancer 2019. 

Auktionen er sat i gang i dag kl. 10.00, og løber frem til fredag 25. oktober. 

Tags på denne nyhed