Støt AaB på søndag mod AC Horsens

21. november 2019 kl. 09:34 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 17
Spilledato: Søndag 24. november 2019
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner kl. 13.00
Dommer: Michael Tykgaard

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på søndag på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 13.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Complea Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Køb sæsonkortabonnement og få tre kampe i første måned

Inden på søndag kan du med fordel tegne et sæsonkortabonnement, for gør du det inden søndagskampen mod AC Horsens får du tre 3F Superligahjemmekampe i den første måned. Prisen for et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden. Læs mere her. 

Kom til julehygge i Theodors Familiezone

Børn og barnlige sjæle kan inden kickoff være med til at pynte Theodors juletræ i Theodors Familiezone på Complea Tribunen fra kl. 13.00.

Laver man et stykke julepynt til juletræet, får man lov til at dreje på Theodors lykkehjul, hvor man kan vinde en række forskellige præmier. 

Derudover kan man som altid blive ansigtsmalet, tegne en tegning eller skrive et brev til Theodors postkasse, og hygge med Theodors venner i familiezonen.

Der er også mulighed for at låne et af Theodors venneflag, købe en AaB-slikkepind eller slushice i familieboden og meget mere.

Køb to nye AaB-halstørklæder for 150 kr.

Til seneste hjemmekamp blev tre nye AaB-halstørklæder lanceret, og de nye halstørklæder er igen på søndag på tilbud til 150 kr. for to halstørklæder i både AaB Fanshop og AaB Souvenirbod. 

AaB Fanshop og AaB Souvenirbod åbner kl. 12.00 på søndag. 

Opvarmning i fanområdet fra kl. 12.00

Der er som sædvanlig mulighed for at varme op til kampen ved AaB Tyren foran Complea Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Øl i fanområdet før kampen koster kun 35 kr., og desuden sælges der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store grill.  

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagskampen er #AaBACH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Complea Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB X Streetammo

20. november 2019 kl. 14:00 af Simon Vangsgaard Jensen

AaB og Streetammo er gået sammen om at lave merchandise i et begrænset oplag, kaldet AaB X Streetammo, hvor kollektionen, som lanceres, kaldes Allez Allez – Limited Edition. Kollektionen består af T-shirt, hoodie, trackjacket og trackpants. Udtrykket Allez Allez er et velkendt udtryk på den aalborgensiske fanscene, som oftest kan høres i sangene, der bliver sunget på tribunerne rundt om i landet. Udtrykket er fransk og betyder marchér og/eller fremad march.

Støtte til fanscenen
Designet er udviklet sammen med udvalgte personer fra AaB’s aktive fanscene, og for hvert stykke tøj, der sælges fra kollektionen, doneres 50 kroner ubeskåret til AaB Tifo Kaos. - Vi har, siden Streetammo så dagens lys, bidraget til det aalborgensiske miljø, og vi er derfor meget glade for sammen med AaB at bidrage til den aalborgensiske fanscene gennem vores kollektion af merchandise og støtten til AaB Tifo Kaos lyder det fra stifter og medejer af Streetammo Mark Urban.

Lanceringsfest inden AaB-Hobro I.K.
Når AaB søndag d. 1. december kl. 18.00 møder Hobro I.K., vil der i Streetammos butik på Boulevarden 32, 9000 Aalborg være lanceringsfest fra 14.00-15.00 som optakt til det vigtige opgør. Her vil der være mulighed for at købe tøjet fra den nye Allez Allez – Limited Edition-kollektion, vinde præmier på AaB lykkehjulet fra Streetammo, Bar Røv og AaB samt få slukket tørsten over en øl, som i anledningen er gratis. Efter kl. 15.00 fortsætter opvarmningen i rød-hvide rammer på fanbaren Bar Røv.

Kom til julehygge i Theodors Familiezone søndag

20. november 2019 kl. 11:40 af Martin Stigaard Skammelsen

Når AaB på søndag tager i mod AC Horsens kl. 14.00 på Aalborg Portland Park, er der masser af aktiviteter i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor man også kan være med til at pynte Theodors juletræ.

Laver man et stykke julepynt til juletræet, får man lov til at dreje på Theodors lykkehjul, hvor man kan vinde en række forskellige præmier. 

Derudover kan man som altid blive ansigtsmalet, tegne en tegning eller skrive et brev til Theodors postkasse, og hygge med Theodors venner i familiezonen.

Der er også mulighed for at låne et af Theodors venneflag, købe en AaB-slikkepind eller slushice i familieboden og meget mere.

Theodor glæder sig til at se rigtig mange børn og deres forældre i familiezonen søndag fra kl. 13.00, hvor dørene til Aalborg Portland Park åbner.

Køb billet til AaB-AC Horsens her. 

Tags på denne nyhed

AaB Talent søger scouts

20. november 2019 kl. 09:30 af Anders Damgaard

AaB Talent søger to områdeansvarlige scouts til henholdsvis ”Nord” og ”Syd”, som kan bistå en af de væsentligste processer i forhold til at sikre, at AaB Talent fortsat er fast leverandør til AaB’s Superligahold.

Du skal sammen med resten af den sportslige organisation i AaB være med i en proces vedrørende identifikation af spillerpotentiale samt selektion i aldersgruppen U/10-U/19-drenge. Desuden skal scouting i AaB Talent organiseres og struktureres - men mest af alt ses på de nordjyske baner.

Arbejdsområderne vil være:

 • DBU TOPcenterprojekt U/10-U/12
  • Scouting U/9-U/12, scoutmøder vedr. tilbud om TOPcenterdeltagelse, se topcentertræninger med ”scout-øjne” etc.
 • AaB Talent U/13-U/19
  • Scouting i aldersgrupperne U/13-U/19, scouting internt til AaB's egne kampe, deltagelse i rekrutteringssamtaler, etc.
 • Trænerscouting
  • Identificere dygtige trænere.

Vi forventer:

 • At du er en ildsjæl og brænder for scouting.
 • At du evt. har erfaring med scouting. Men dette er dog ikke afgørende.
 • At du er en dygtig fodboldiagttager eller ønsker at blive det.
 • At du har kontakt til foreningslivet og ved, hvilke processer der foregår.
 • At du er i stand til at samarbejde med mange forskellige interessenter og på mange niveauer.
 • At du kan samarbejde i mindre teams af 5-10 personer, hvor du som ansvarlig vil få en væsentlig rolle i forhold til koordinering, opfølgning og øvrig lavpraktisk dialog.
 • At du tør, vil og kan udfordre en eksisterende klub og dens scouting.
 • At du har mulighed for at scoute hverdagsaftener og weekend - både lørdag og søndag. Du er fleksibel og har mulighed for at tilrettelægge dit ugeprogram efter ugens kampe og forventes mindst af se 2-3 ugentlige kampe.
 • At du besidder gode IT-kompetencer.

Vi tilbyder:

 • Et oplæringsforløb med løbende uddannelsesaftener i scouting.
 • Et talentmiljø som er i toppen af dansk talentudvikling.

Ansøgningen skal indeholde:

 • Kvalifikationer & CV.
 • Overvejelser om hvordan AaB Talent vil finde, skabe og uddanne fremtidens fodboldspiller.

Opstart og deadline:

 • Opstart: 1-1-2020
 • Senest deadline for ansøgning den 9-12-2019

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte talentchef Anders Damgaard på ad@aab-as.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tags på denne nyhed

Tre sejre sender AaB i Top 4 i eSuperligaen

20. november 2019 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

Runde 11: AaB-Vejle 2-1

AaB vandt søndag første eSuperligakamp over de tidligere eSuperligafinalister fra Vejle Boldklub.

Daniel “Shoppen” Mogensen startede på hjemmebane mod Bech, og her var det Bech, der bragte Vejle Boldklub foran 1-0 midt i første halvleg. I løbet af anden halvleg havde “Shoppen” et brag på stolpen, inden udligningen til 1-1 blev sendt i netmaskerne i 89. minut.

I anden duel sad Jacob Kragelund over for LordHjorth, som havde et par gode muligheder, inden Kragelund i 88. minut scorede sejrmålet til 1-0, hvilket sikrede AaB en samlet sejr på 2-1.

Runde 12: Lyngby-AaB 2-2

I weekendens anden kamp hentede AaB endnu en sejr på reglen om udebanemål mod eSuperligaens førsteplads, Lyngby Boldklub.

Daniel “Shoppen” Mogensen lagde ud med en udekamp mod Mr. Lillelys, og AaB kom foran cirka midtvejs i første halvleg med 1-0. I løbet af anden halvleg nettede Mr. Lillelys dog to gange, og eSuperligaens førerhold tog dermed første stik i duellen med 2-1.

I returopgøret mødte Jacob Kragelund Don Oli, og lige inden pausen sparkede Kragelund AaB foran 1-0, og til trods for et stolpeskud fra Lyngby-mandskabet holdt det resultat kampen ud, hvilket betød, at AaB snuppede en samlet sejr på reglen om udebanemål.

Runde 13: SønderjyskE-AaB 0-5

I mandagens sidste kamp vandt AaB stort over eSuperligaens bundprop, SønderjyskE.

AaB begyndte på udebane, hvor Daniel “Shoppen” Mogensen mødte Rabeck, og AaB-spilleren scorede nordjydernes første mål efter 15 minutter. Andet mål faldt ti minutter før pausen, og efter en times spil færdiggjorde “Shoppen” sin fine præstation med 3-0-målet.

Den sejr skulle Jacob Kragelund forsvare mod Banzy_3g, og i opgørets niende minut gjorde Kragelund det til 1-0, og fem minutter efter pausen afgjorde AaB-kaptajnen kampen med målet til 2-0, der gav AaB en samlet sejr på 5-0.

De tre sejre i træk betyder, at AaB inden de to sidste grundspilskampe indtager fjerdepladsen i eSuperligaen. Top 4 i slutspillet går direkte videre til eSuperliga Finals, mens femtepladsen til 12. Pladsen skal i eSuperliga Playoffs for at spille sig videre til eSuperliga Finals.

I næste runde møder AaB først FC Nordsjælland, der ligger på sjettepladsen, inden det i sidste opgør gælder Brøndby I.F., der indtager andenpladsen.

Tags på denne nyhed