Få tre kampe i første måned med sæsonkortabonnement

18. november 2019 kl. 14:59 af Rasmus Estrup

Hvis du tegner et sæsonkortabonnement inden AaB's næste hjemmekamp mod AC Horsens på søndag, få du adgang til tre 3F Superligahjemmekampe i den første måned. Det gælder AaB-AC Horsens 24. november, AaB-Hobro I.K. 1. december og AaB-FC Nordsjælland 13. december. 

Priserne for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du inden på søndag, får du adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s 3F Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10 procent rabat. 

Tags på denne nyhed

Med henblik på kapitaludvidelse indkalder AaB til ekstraordinær generalforsamling

18. november 2019 kl. 09:38 af Brian Andersen

AaB anmoder aktionærerne om, at bemyndigelsen gælder for en femårig periode.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler: 

- En bemyndigelse til kapitaludvidelse kan først og fremmest betragtes som rettidig omhu. Dernæst er vores vision uforandret at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen, og den del kræver i dag mere og mere kapital.

- Flere af vores konkurrenter opruster, og vores ambition er fremdeles at være en fast del af Top 6 i 3F Superligaen, hvorfor vi har brug for et større økonomisk råderum, påpeger Torben Fristrup.

- Nordkraften, vores strategiplan for de kommende år, har oplevelse som kommercielt fokus. Altså den totaloplevelse det skal være at gå til fodbold i Aalborg eller være samarbejdspartner i AaB. Ligeledes vil udvikling af egne talenter og spillersalg altid være hjørnesten i vores forretning og klub, og også af disse grunde er det afgørende for os at vi på alle parametre er konkurrencedygtige, siger Torben Fristrup.

Den ekstraordinære generalforsamling holdes tirsdag 10. december kl. 16.00 på Aalborg Portland Park.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Aalborg Boldspilklub A/S

18. november 2019 kl. 09:33 af Brian Andersen

Dagsorden fremgår her.

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed

Ravn fik fuld spilletid i U/17-sejr over Tjekkiet

18. november 2019 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold vandt søndag andet opgør i en miniurnering i England, da Danmark besejrede Tjekkiet med 3-1, som også var cifrene i fredagens kamp mod England. De to sejre gav også Danmark en samlet triumf i turneringen. 

Mens Christoffer Ravn Jensen fra AaB Talent fik 10 minutters spilletid mod England fredag, blev det til fuld spilletid mod Tjekkiet i går, og AaB-backen kvitterede med en assist til 3-1-scoringen et kvarter før tid. 

Christoffer Ravn Jensen har nu 13 ungdomslandskampe bag sig, heraf er fire af dem for U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

Mikkel Kaufmann ind- og udskiftet i sejr over Færøerne

17. november 2019 kl. 11:04 af Martin Stigaard Skammelsen

Mikkel Kaufmann startede lørdag aften på bænken, da det danske U/19-landshold vandt 2-0 over Færøerne i den anden EM-kvalifikationskamp på få dage.

Kaufmann blev indskiftet midtvejs i anden halvleg, men måtte udgå småskadet efter blot 11 minutters spil. Dette betyder samtidig at Kaufmann søndag forlader U/19-landsholdstruppen og vender retur til AaB.

Mathias Ross var ikke i kamp for Danmark i opgøret, men har muligheden igen når det tirsdag aften gælder den afgørende kamp mod Frankrig, som Danmark skal vinde for at gå videre.

Tags på denne nyhed