Støt AaB i jagten på Europa søndag

28. marts 2019 kl. 13:45 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 27
Spilledato: Søndag 31. marts 2019
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner kl. 13.00
Dommer: Mikkel Redder

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 13.00 på søndag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tegn sæsonkortabonnement

Tegner du et sæsonkortabonnement inden på søndag, får du adgang til alle AaB's tre gruppespilshjemmekampe i første måned. Altså både kampen på søndag mod Randers FC samt hjemmekampene mod Vendsyssel F.F. og Hobro I.K. 

Priser for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn. 

Læs mere om fordelene ved et sæsonkortabonnement her. 

Tilhængere fra Randers FC

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.    

Specialøl i boden på Spar Nord Tribunen

Igen på søndag kan der ligesom i seneste hjemmekamp mod AGF købes specialøl i Bod 10, som ligger i Spar Nord Tribunen i det sydvestlige hjørne. 

Specialøllene koster 50 kr. 

 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBRFC – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Nederlag sender AaB på niendeplads i eSuperligaen

28. marts 2019 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

AaB-Randers FC 3-5

AaB begyndte eSuperligaugen på den store scene med en kamp mod Randers FC, der blandt andet har den tidligere verdensmester Al-Bacha på holdkortet. 

AaB-kaptajn Jacob Kragelund sad over for netop Al-Bacha i første kamp, og efter mindre end ti minutter kom Al-Bacha foran 1-0. Trods en stor chance til "Kragelund" i slutningen af første halvleg, endte kampen 1-0 til Randers FC. 

I returopgøret tabte Daniel "Shoppen" Mogensen 4-3 til HassanPlayer. "Shoppen" kom ellers foran tidligt, men HassanPlayer svarede straks tilbage og var foran 2-1 midt i første halvleg. Herefter brændte "Shoppen" et straffespark, inden han efter lidt over en halv time udlignede til 2-2. Desværre svarede HassanPlayer hurtigt tilbage med målet til 3-2. 

Randers FC kom også foran 4-2 efter 60 minutter, inden "Shoppen" mod slutningen reducerede til 4-3, der blev kampens resultatet, og dermed gav et samlet AaB-nederlag på 5-3. 

AaB-Esbjerg fB 5-6

Onsdag spillede AaB to tætte og målrige kampe mod Esbjerg fB, der desværre igen endte med et samlet nederlag. 

Jacob Kragelund var igen første duellant for AaB. Efter en tidlig føring til Esbjerg fB's Bækkelund, svarede "Kragelund" tilbage, men han måtte alligevel gå til pausen bagud 2-1. Han fik dog rettet op på stillingen i anden halvleg, inden Esbjerg fB kom foran 3-2. Men i tillægstiden scorede "Kragelund" flot til 3-3. 

Dermed var alt åbent inden Daniel "Shoppen" Mogensens kamp mod Qack, som kom foran efter 38 minutter. Lige efter pausen udlignede "Shoppen" til 1-1. Herefter fulgte to scoringer til Esbjerg fB, inden "Shoppen" mod slutningen reducerede til 3-2, der desværre betød endnu et nederlag til AaB. 

AaB ligger nu på niendepladsen i eSuperligaen med tre point færre end Hobro I.K., der indtager den ottendeplads, der efter grundspillet giver en plads i eSuperliga Finals. I næste uge venter opgør mod Lyngby Boldklub og AGF. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Lucas Andersen nærmer sig topniveau

27. marts 2019 kl. 15:41 af Rasmus Estrup

AaB TV har talt med brandvarme Lucas Andersen, der har scoret fire mål i de seneste fire Superligakampe og for nylig indgik en femårig aftale med Hele Nordjyllands Hold fra til sommer. 

I interviewet kommer Lucas Andersen blandt andet ind på sin nuværende form, hvor han føler, at han nærmer sig sit absolutte topniveau.

Han taler også om den genvundne spilleglæde på Hornevej og ikke mindst potentialet i truppen, der giver forhåbninger for det forestående gruppespil, hvor der er en plads om Europa på spil. 

Se interviewet i indslaget øverst, og køb billet til første kamp i gruppespillet mod Randers FC her. 

Tags på denne nyhed

3F bliver ny hovedsponsor for Superligaen

27. marts 2019 kl. 14:19 af Rasmus Estrup

Med en ny hovedsponsor følger et nyt navn og et nyt logo, men fodboldfans får lidt tid til at vænne sig til overgangen. Fra dags dato er 3F hovedsponsor for Danmarks absolut største sportsturnering, men navnesponsoratet træder først i kraft fra starten af 2019/20 sæsonen, hvor navnet dermed bliver 3F Superliga.

- Vi er stolte over at kunne præsentere 3F som ny hovedsponsor for Superligaen. Danmarks største fagforening er en perfekt partner for Danmarks største sportsturnering. Det er et unikt samarbejde, vi tager hul på, hvor 3F bidrager til at øge stemningen på stadion ved at få endnu flere fans på lægterne, lyder det fra direktør i Superligaen A/S Claus Thomsen. 

- 3F og dansk fodbold er det perfekte match. Nøjagtigt som 3F skaber fodbold fællesskab og sammenhold. Uanset om det er på banen, på lægterne eller foran tv’et, så kan fodbold samle danskerne på tværs af alder, fag og indtægt. Derfor har 3F længe været engageret i dansk fodbold - både på damesiden og i langt de fleste Superliga-klubber. Nu styrker vi engagementet i dansk fodbold endnu mere. Vi er glade og stolte over fremover at være navnesponsor for Danmarks største fodboldrække, siger forbundsformand for 3F, Per Christensen.

- Når vi i 3F indgår en stor sponsoraftale, så er det, fordi den kommer medlemmer til gode. Fra næste sæson kan alle medlemmer af 3F derfor hente en billet til alle de kampe, de har lyst til samt købe en ledsagerbillet med rabat. Det eneste, de selv skal betale for, er den varme pølse og drikkevarerne, siger Per Christensen.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Brøndby!

27. marts 2019 kl. 10:55 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1400
Placering udebaneafsnit: J. Jensen-tribunen

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 20,- 
Voksen: 110,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag: 
u/16 år: 45,- 
Voksen: 135,-

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer tur. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Læs mere om udebaneafsnittet på Brøndby Stadion her. 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed