Mød AaB-spillere til VM i straffespark

15. maj 2019 kl. 15:10 af Thomas Fiele

Jacob Rinne, Rasmus Thellufsen og Klitten-brødrene Lukas og Oliver er med, når DBU Tour-karavanen holder ind i Aalborg lørdag den 18. maj i Jomfru Ane Parken til VM i straffespark. Udover at få autografer og hilse på AaB-spillerne har du med dit tilmeldte hold mulighed for at kvalificere dig til finalestævnet i Aarhus den 22. juni, hvor æren og en fodboldrejse til en værdi af 25.000 kr. er på spil.

Nu kan du selv prøve kræfter med straffesparksdisciplinen, når DBU Tour besøger Aalborg for at afvikle én af de seks indledende runder i VM i Straffe, der afholdes for 6. år i træk.

VM i Straffe er for alle over 18 år. Du skal stille med et hold på fem deltagere, hvorfra én af spillerne også står på mål. Det koster kun 400 kroner per hold at deltage. Der er plads til 32 deltagende hold per by, og turneringsformatet afhænger af, hvor mange hold der er med. De fire bedste hold fra hver værtsby kvalificerer sig til finalestævnet i Aarhus, hvor sejrherrerne vinder en fodboldrejse ud i Europa til en værdi af 25.000 kroner.

Udover VM i Straffe vil der også være gratis aktiviteter som driblebane, speed cage, panna cage, bordfodbold og futchi på pladsen. Sideløbende med VM i Straffe-konkurrencen kan du deltage i en FIFA 19-turnering, hvor formatet er vind-eller-forsvind. Der er kun plads til 40 deltagere i hver by, og lidt efter lidt bliver der tyndet ud i dem, indtil der står to spillere tilbage i finalen, som dyster om en PS4 Pro. Det er gratis at være med, og du kan allerede sikre din plads i turneringen ved at tilmelde dig her http://po.st/FIFATurnering 

Tilmeldings rabatkode
Tilmeld dit hold til VM i Straffe på www.dbu.dk/vmistraffe og brug rabatkoden ’aab’. Du sparer 150 kroner, og det vil sige, at det kun koster 250 kroner for et hold.

Turneringen afvikles desuden i Esbjerg, Roskilde, København, Horsens og Aarhus.

Christoffer Ravn udtaget til U/16-landshold

14. maj 2019 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Christoffer Ravn Jensen fra AaB Talent har ni U/16-landskampe bag sig, og han får nu muligheden for at få to yderligere inden udgangen af denne måned. 

AaB-talentet er nemlig udtaget til det danske U/16-landshold, der står foran to venskabskampe på Bornholm mod Slovakiet 28. maj og 30. maj. 

Første kamp spilles i Nexø, mens anden kamp spilles i Rønne. 

Tags på denne nyhed

Vejgaard Østre Skoles DUS gæstede AaB

14. maj 2019 kl. 08:36 af Rasmus Estrup

Mandag var elever fra 3. klasserne på Vejgaard Østre Skole forbi AaB's anlæg på Hornevej.

Her blev eleverne, som et arrangementet i skolens DUS, trænet af AaB-anfører Rasmus Würtz og viceanfører Kasper Risgård. 

Efter selve fodboldtræningen, som Rasmus Würtz og Kasper Risgård styrede, var der mulighed for, at børnene fra Vejgaard Østre Skoles DUS kunne få autografer og billeder med de to AaB-profiler, der søndag spillede karrierens sidste Superligakamp. 

AaB fastholder førsteplads i U/19 Ligaen med sejr

13. maj 2019 kl. 10:50 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: OB-AaB 0-2

Selvom AaB’s U/19-ligahold stod uden flere af de sædvanlige spillere, vandt holdet i weekenden en jævnbyrdig affære på udebane mod OB. 

OB lagde med et højt pres bedst fra land og styrede opgørets første kvarter. Hen mod pausen blev det mere jævnbyrdigt, og de to hold gik målløst til pausen. 

AaB kom bedst ud til anden halvleg, og efter 53 minutter snød Oliver Klitten to modstandere, inden han sparkede læderet i nettet til en AaB-føring på 1-0. 

Trods spilovertaget vadede AaB ikke i chancer, men nordjyderne kom alligevel frem til et par store muligheder, der endte uden gevinst. 

Mod slutningen smed OB meget frem i håb om en udligning, men i opgørets sidste sekunder lukkede AaB kampen, da Nicolai Bech Laursen med et langskud scorede til slutresultatet 2-0.

- Vi omstillede vores spil en del i forhold til vores sædvanlige spillestil, og spillerne viste stor moral ved alligevel at vinde kampen over et godt OB-mandskab, siger U/19-ligatræner David Olsen.

- Det er fedt, at vi kan være med til at præge klubbens førstehold med U/19-ligaspillere og samtidig levere et modent udtryk i U/19 Ligaen. Det vidner positivt om klubbens stærke talentudvikling, siger David Olsen. 

Med weekendens sejr fører AaB fortsat U/19 Ligaen med to point ned til FC Midtjylland. Der resterer tre kampe i sæsonen, og næste kamp spilles allerede på onsdag mod Vejle Boldklub kl. 17.00 på Hornevej.

U/17 Ligaen: OB-AaB 4-0

AaB’s U/17-ligahold var i problemer mod OB, som vandt 4-0 over nordjyderne i denne weekend. 

AaB var ramt på spillerfronten, men alligevel var gæsterne godt med i den første halve time, omend OB kom foran 1-0 efter 26 minutter. 

Herfra sad OB fuldstændig på opgøret, og hjemmeholdet var foran 2-0 ved pausen. 

Efter en times spil blev det til 3-0, og med et kvarter tilbage på dommerens ur lukkede OB opgørets scoringskonto med målet til 4-0. 

- Selvom vi havde flere U/15-spillere med, formåede vi at levere fine perioder i løbet af første halvleg. Men som kampen skred frem, manglede vi tempo og intensitet sammelignet med OB-mandskabet, og et 4-0-nederlag var et helt fair resultat, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby. 

AaB ligger på 12. pladsen i U/17 Ligaen med fire runder tilbage.

Næste kamp spilles på torsdag kl. 17.45 på hjemmebane mod Randers Freja. 

Danmarksserien: Lystrup I.F.-AaB 2-2

I Danmarksserien mødte AaB bundholdet Lystrup I.F., men det var AaB, der var heldige at få det ene point. 

AaB kom ellers foran 1-0 efter en god start, da Mads Bruun Davidsen lagde et indlæg af til Johan Ejsing, som bragte AaB i front. 

Efter 22 minutter fik hjemmeholdet udlignet til 1-1, da et indlæg ikke blev afvist og i stedet fortsatte over til modsatte kant, som sparkede bolden op i fjerneste målhjørne.

Seks minutter senere blev det 2-1 til Lystrup I.F. på en scoring far en spids vinkel, og her fra havde AaB meget svært ved at skabe muligheder. 

I løbet af anden halvleg var det i stedet Lystrup I.F., der var mest faretruende med blandt andet to træf på træværket. I tillægstiden lykkedes det alligevel AaB at udligne til 2-2, da Christian Høgh Sørensen headede læderet i nettet. 

- På papiret var det en kamp, vi skulle vinde, men som kampen forløb, havde vi ikke fortjent en sejr, og vi er heldige med at få uafgjort mod et hold, vi ellers skal være bedre end, så det var en stor skuffelse, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger på niendepladsen i Danmarksserien med tre point op til den stiplede nedrykningsstreg. Næste opgave venter på lørdag på hjemmebane mod Aarhus Fremad kl. 13.00. 

Tags på denne nyhed

AaB fylder 134 år

13. maj 2019 kl. 07:30 af Rasmus Estrup

AaB blev grundlagt 13. maj 1885, og derfor fylder Hele Nordjyllands Hold i dag 134 år. 

Tillykke til alle, der har AaB i hjertet. 

På billedet til højre ses den oprindelige indkaldelse til den stiftende generalforsamling for 134 år siden.

Tags på denne nyhed