AaB TV: Vinder af månedens mål i april

3. maj 2019 kl. 13:30 af Rasmus Estrup

Da Kasper Risgård i seneste hjemmekamp mod Hobro I.K. scorede sit 50. AaB-mål, leverede han også månedens mål i april. 

Det har AaB's fans besluttet, for gennem en afstemning blev Kasper Risgårds mål kåret som vinder med hele 84 procent af stemmerne. 

Målet kan ses øverst. 

AaB takker alle der har stemt og samtidig deltaget i lodtrækningen om Kasper Risgårds kampbrugte og signerede håndsrækningsdragt i sølv. Vinderen af præmien blev Natasja, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og AGF…

3. maj 2019 kl. 11:17 af Brian Andersen

- at den forestående dyst er Superligakamp nummer 81 mellem AaB og AGF. Statistikken siger 36 sejre til AaB, 20 uafgjorte og 24 nederlag samt en målscore på 128-112 i AaB’s favør.

- at AaB og AGF spiller over to kampe (runde 33-34) om retten til at møde vinderen af Randers FC og SønderjyskE over to kampe (runde 35-36) om en playoffkamp om en europæisk plads (runde 37). Bliver det til et samlet nederlag mod AGF, spiller AaB ikke flere kampe efter de to kampe mod AGF.

- at AaB har fået point i 12 ud af de seneste 14 Superligakampe mod AGF, der er endt med syv sejre, fem uafgjorte og to nederlag. På Aalborg Portland Park er det ikke blevet til nederlag mod AGF siden december 2012, hvor de efterfølgende syv kampe er endt med fire sejre til AaB og tre uafgjorte.

- at klubbernes seneste indbyrdes møde i Aalborg foregik 17. marts 2019, hvor Kasper Pedersen, Patrick Kristensen og Lucas Andersen scorede i AaB’s 3-1 sejr.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Pedersen (2 mål), Lucas Andersen (1) og Patrick Kristensen (1) også Kasper Kusk (2 mål), Wessam Abou Ali (1), Magnus Christensen (1) og Kasper Risgård (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod AGF.

- at ud af de 80 tidligere indbyrdes Superligakampe har AaB scoret først i 33 tilfælde, hvilket har resulteret i 27 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har AGF scoret kampens første mål i 41 tilfælde, hvilket dog har givet AaB ni sejre, 11 uafgjorte og 21 nederlag.

- at AaB har scoret i hver af de seks seneste Superliga-hjemmekampe, i alt ti scoringer. Hvis det bliver til scoring mod AGF, vil det være første gang siden april-november 2011, at AaB scorer i syv Superligakampe på Aalborg Portland Park i træk.

- at AaB har spillet uafgjort 1-1 i de to seneste Superliga-hjemmekampe. Hvis kampen mod AGF også ender uden vinder, vil det være første gang siden december 2017-marts 2018, at AaB spiller uafgjort i tre hjemmekampe i træk.

- at anfører Rasmus Würtz og viceanfører Kasper Risgård begge kan spille deres sidste officielle kamp for AaB på Aalborg Portland Park. For førstnævntes vedkommende er det knap 17 år efter debuten for AaB, mens det for Kasper Risgård er godt 16 år siden hans debut for AaB.

- at søndagens dommer er Michael Tykggaard, og at AaB kun har vundet én ud af de seneste ti Superligakampe med Michael Tykgaard som dommer (1V-2U-7T). Han har blot dømt AaB mod AGF i Superligaen ved én tidligere lejlighed, marts 2014, hvor kampen endte med de noget usædvanlige cifre 2-5 (sejr til AaB i Aarhus). Her scorede Kasper Kusk (2), Rasmus Jönsson, Kasper Risgård og Nicolaj Thomsen for AaB.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 71.228 kr.

- at du kan købe billet til mødet med AGF i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 11.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Hør Rød Aalborgs podcast med Würtz og Risgård

3. maj 2019 kl. 10:27 af Rasmus Estrup

AaB Support Clubs egen podcast, Rød Aalborg, har haft både Kasper Risgård og Rasmus Würtz i tale i forbindelse med de to spilleres forestående karrierestop. 

Podcasten med Kasper Risgård kan høres her, mens podcasten med Rasmus Würtz kan høres her. 

De to spillere holder afskedskamp på søndag, når AaB på hjemmebane tager i mod AGF kl. 12.00 på Aalborg Portland Park i første opgør i Europa Playoff. 

Efter kampen bliver der på banen taget afsked med Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Michael Lansing og Philipp Ochs. 

Efterfølgende er der afskedsseance med de to spillere i Stadionhal 2. Du kan læse mere om aktiviteterne i forbindelse med kampen her. 

Køb dine billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Træk din gratis billet inden kampstart søndag

3. maj 2019 kl. 09:10 af Simon Vangsgaard Jensen

Du kan som sæsonkortholder tage en ven med gratis til kampen mod AGF. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin. 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Superligakampen mod AGF og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen "aktiver gratis billet" for at reducere prisen til nul kroner.

Bemærk venligst, at billetten skal hentes online inden kl. 12.00 søndag. Det er ikke muligt at trække en gratis billet som sæsonkortholder i billethusene på Aalborg Portland Park. 

Er du ikke sæsonkortholder, kan du købe din billet kampen mod AGF her.

Der er i forbindelse med kampen i lang række aktiviteter, hvor vi blandt andet tager afsked med AaB-drengene Rasmus Würtz, Kasper Risgård og Kasper Pedersen. Læs mere om programmet her.

Tags på denne nyhed

Kom til afskedskamp for Würtz og Risgård mod AGF

2. maj 2019 kl. 13:06 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 33
Spilledato: Søndag 5. maj 2019
Kick-off: Kl. 12.00
Dørene åbner kl. 11.00 
Dommer: Michael Tykgaard

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 11.00 på søndag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Sæsonkortholdere kan gratis tage en ven med 

Da det er Rasmus Würtz' og Kasper Risgårds afskedskamp, giver de to AaB-spillere alle sæsonkortholdere mulighed for gratis at tage en ven med til kampen mod AGF. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin: 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Superligakampen mod AGF og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen "aktiver gratis billet" for at reducere prisen til nul kroner.  

Tilhængere fra AGF

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.    

Afsked med fem spillere efter slutfløjt

Da vi ikke kan vide, om vi får mere end en hjemmekamp yderligere i denne sæson, tager vi mod AGF afsked med fem spillere. 

Umiddelbart efter slutfløjtet for kampen, der spilles søndag 5. maj kl. 12.00 på Aalborg Portland Park, vil der på grønsværen således blive sagt farvel til Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Michael Lansing og Philipp Ochs, der ikke fortsætter i AaB efter denne sæson. 

Afskedsseance for Rasmus Würtz og Kasper Risgård i Stadionhal 2

Efter afskeden på grønsværen inviterer Rasmus Würtz og Kasper Risgård alle interesserede til afskedsseance i Stadionhal 2. Dørene hertil åbner kl. 14.00.

Her vil spillerne blivet interviewet af Per Rishøj, og der vil på en storskærm blive vist udvalgte højdepunkter for de to spillere. 

Her vil det være muligt at hilse på dem samt få autografer og selfies med de to AaB-ikoner på scenen. 

Under hele seancen vil der blive solgt billige øl og vand. 

Tilbud på Rasmus Wurst, fadøl opg sodavand

I anledning af at Rasmus Würtz og Kasper Risgård begge takker af samtidig, har vi lagt deres trøjenumre sammen og gjort det til prisen på henholdsvis en fadøl og en Rasmus Wurst.

Derfor koster en fadøl på søndag kun 29 kr, hvilket også er prisen på en Rasmus Wurst. Derudover er der også tilbud på sodavand, der kun koster 20 kr. 

Rasmus Wurst-pølsen fortsætter i øvrigt i sortimentet på Aalborg Portland Park efter denne sæson. 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 10.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt en Rasmus Wurst og andre lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBAGF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed