Kom til afskedskamp for Würtz og Risgård mod AGF

2. maj 2019 kl. 13:06 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 33
Spilledato: Søndag 5. maj 2019
Kick-off: Kl. 12.00
Dørene åbner kl. 11.00 
Dommer: Michael Tykgaard

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 11.00 på søndag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Sæsonkortholdere kan gratis tage en ven med 

Da det er Rasmus Würtz' og Kasper Risgårds afskedskamp, giver de to AaB-spillere alle sæsonkortholdere mulighed for gratis at tage en ven med til kampen mod AGF. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin: 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Superligakampen mod AGF og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen "aktiver gratis billet" for at reducere prisen til nul kroner.  

Tilhængere fra AGF

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.    

Afsked med fem spillere efter slutfløjt

Da vi ikke kan vide, om vi får mere end en hjemmekamp yderligere i denne sæson, tager vi mod AGF afsked med fem spillere. 

Umiddelbart efter slutfløjtet for kampen, der spilles søndag 5. maj kl. 12.00 på Aalborg Portland Park, vil der på grønsværen således blive sagt farvel til Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Michael Lansing og Philipp Ochs, der ikke fortsætter i AaB efter denne sæson. 

Afskedsseance for Rasmus Würtz og Kasper Risgård i Stadionhal 2

Efter afskeden på grønsværen inviterer Rasmus Würtz og Kasper Risgård alle interesserede til afskedsseance i Stadionhal 2. Dørene hertil åbner kl. 14.00.

Her vil spillerne blivet interviewet af Per Rishøj, og der vil på en storskærm blive vist udvalgte højdepunkter for de to spillere. 

Her vil det være muligt at hilse på dem samt få autografer og selfies med de to AaB-ikoner på scenen. 

Under hele seancen vil der blive solgt billige øl og vand. 

Tilbud på Rasmus Wurst, fadøl opg sodavand

I anledning af at Rasmus Würtz og Kasper Risgård begge takker af samtidig, har vi lagt deres trøjenumre sammen og gjort det til prisen på henholdsvis en fadøl og en Rasmus Wurst.

Derfor koster en fadøl på søndag kun 29 kr, hvilket også er prisen på en Rasmus Wurst. Derudover er der også tilbud på sodavand, der kun koster 20 kr. 

Rasmus Wurst-pølsen fortsætter i øvrigt i sortimentet på Aalborg Portland Park efter denne sæson. 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 10.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt en Rasmus Wurst og andre lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBAGF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i april

1. maj 2019 kl. 11:16 af Rasmus Estrup

Se AaB's fem scoringer i april, stem på din favorit og deltag i lodtrækningen om Kasper Risgårds kampbrugte og signerede håndsrækningsdragt i sølv. Dragten består både af trøje og shorts. 

Kandidaterne til månedens mål i april er: 

1: Mikkel Kaufmann til 1-0 mod Hobro I.K. 7. april

2: Lucas Andersen til 1-0 mod Vendsyssel F.F. 17. april

3: Tom van Weert til 1-0 mod Randers FC 22. april

4: Lucas Andersen til 2-0 mod Randers FC 22. april

5: Kasper Risgård tuil 1-0 mod Hobro I.K. 26. april

Vinderen af konkurrencen og lodtrækningen om Kasper Risgårds kampbrugte og signerede håndsrækningsdragt findes fredag eftermiddag. 

Se målene og deltag i afstemningen via knappen nedenfor. 

Tags på denne nyhed

Sejr sender AaB på førstepladsen i U/19 Ligaen

1. maj 2019 kl. 08:33 af Rasmus Estrup

AaB's U/19-ligahold tog i går en vigtig udesejr over ligaens tredjeplads, Esbjerg fB, der blev besejret 2-1. 

Efter en jævnbyrdig indledning kom AaB i front 19 minutter inde i opgøret. Oliver Klitten headede bolden på overliggeren, og læderet sprang ud til Jonatan Flindt, der sendte føringsmålet i netmaskerne. 

AaB spillede sig efter scoringen frem til flere store muligheder, og efter 33 minutter blev det 2-0 til gæsterne, da Mikkel Kaufmann bankede læderet op i målhjørnet uden chance for Esbjerg-målmanden. 

Nordjyderne fortsatte halvlegen ud og i begyndelsen af anden halvleg med at skabe adskillige chancer, men skarpheden manglede. 

I stedet reducerede Esbjerg fB til 2-1 med syv minutter tilbage, hvilket skabte spædning frem til slutfløjtet, da Esbjerg-holdet jagtede udligningen. AaB-spillerne formåede at stå imod og tog alle tre vigtige point. 

Sejren betyder, at AaB indtager førstepladsen i U/19 Ligaen med to point ned til FC Midtjylland på andenpladsen. Der resterer fem kampe i sæsonen, og næste opgave venter på lørdag kl. 13.00 på Hornevej mod FC København. 

Tags på denne nyhed

Sæsonkortholdere kan søndag mod AGF tage en ven med gratis

30. april 2019 kl. 15:34

Umiddelbart efter slutfløjtet for kampen vil der på grønsværen blive sagt farvel til Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Michael Lansing og Philipp Ochs, der ikke fortsætter i AaB efter denne sæson.

Efter afskeden på grønsværen inviterer Rasmus Würtz og Kasper Risgård alle interesserede til afskedsseance i Stadionhal 2. Her vil det være muligt at hilse på dem, købe billige øl/vand og se et live-interview med de to klublegender.

Du kan som sæsonkortholder tage en ven med gratis til kampen mod AGF. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin. 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Superligakampen mod AGF og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen "aktiver gratis billet" for at reducere prisen til nul kroner.

Er du ikke sæsonkortholder, kan du købe din billet kampen mod AGF her.

I anledning af at Rasmus Würtz og Kasper Risgård begge takker af samtidig, har vi lagt deres trøjenumre sammen og gjort det til prisen på henholdsvis en fadøl og en Rasmus Wurst. Derfor kan du købe enten en fadøl eller en Rasmus Wurst for kun 29 kr. denne søndag. Derudover er der også tilbud på sodavand, der kun koster 20 kr.

Tags på denne nyhed

Returkamp mod AGF er fastsat

30. april 2019 kl. 12:04 af Brian Andersen

Allerede på søndag gælder det den første indbyrdes duel på Aalborg Portland Park, hvor der er kickoff kl. 12.00.

Du kan købe billet til det første møde med AGF i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 11.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 71.228 kr.

Det er også på søndag, at der bliver taget officiel afsked med Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Philipp Ochs og Michael Lansing.

Tags på denne nyhed
'