Sæsonkortpladser er nu frigivet i åbent salg

18. juni 2019 kl. 09:00 af Simon Vangsgaard Jensen

I skrivende stund har 2.306 fans allerede sæsonkort til den kommende sæson. 75% af disse har valgt sæsonkortabonnement, som er en løsning, hvor man slipper for at gentegne efter hver sæson for at beholde sin vanlige plads. 

Endnu flere eftertragtede pladser er blevet frigivet
Pladserne tæt på midten af Weber Tribunen er meget eftertragtede. Og netop nu er der frigivet et større antal pladser i D Øvre på Weber Tribunen, som er den midterste sektion. Du har dermed nu mulighed for at sikre dig din egen faste plads i det eftertragtede område af Weber Tribunen. Derudover er der stadig masser af gode pladser ledige på den resterende del af Weber Tribunen.

Den bedste stemning til halv pris
På Spar Nord Tribunen syder og koger det til hjemmekampene på Aalborg Portland Park. Og med et sæsonkortabonnement for voksne til kun 85 kr., kan du være en del af stemningen og samtidig spare 55% i forhold til billetter købt i løssalg.

Samme tilbud gælder også på 3F Tribunen, hvor du kan få adgang til unummererede siddepladser. 

Du kan læse mere om sæsonkortabonnement her, ligesom vi er klar ved telefonen på 96 35 59 00, så vi kan guide dig frem til lige præcis den plads og den løsning, du foretrækker.

Tags på denne nyhed

Abildgaard indskiftet i åbningskamp

18. juni 2019 kl. 08:28 af Brian Andersen

På det tidspunkt var danskerne allerede bagud 3-0, hvorfor Oliver Abildgaard personligt kunne glæde sig over at vinde sin periode på banen med 1-0.

Således fik FC Københavns Robert Skov reduceret til 3-1 efter 73 minutter, men tæt på point kom Danmark aldrig i Oliver Abildgaards 13. U-landskamp.

7.131 tilskuere overværede opgøret i Udine, hvor den tidligere AaB’er Joakim Mæhle så hele kampen fra bænken.

Næste opgave venter torsdag aften mod Østrig, hvor Danmark skal vinde, hvis forhåbningen om en plads i semifinalen skal bevares.

Tags på denne nyhed

Friis og trænerstaben vil forbedre truppens kapacitet

17. juni 2019 kl. 13:03 af Brian Andersen

Forberedelserne til sæsonen 2019/2020 er således kun et par dage væk, og allerede fra første stund vil spillerne blive testet.

- Under kyndig vejledning af vores fysiske træner Ashley Tootle og vores fysioterapeutteam anført af Morten Skjoldager indleder vi med en række tests på forskellige parametre, så vi kan se, hvor spillerne står i forhold til tidligere, fortæller Jacob Friis til aabsport.dk.

- Generelt vil vi i opstartsfasen have meget fokus på at øge vores fysiske kapacitet som hold, så vi bedre kan praktisere den spillestil, vi ønsker såvel defensivt som offensivt.

Allerede på fredag aften og lørdag eftermiddag venter der to opvisningskampe mod henholdsvis Thorup Klim Boldklub og Veddum I.F.

- Selvom der er tale om to opvisningskampe, så vil udover fysikken havde fokus på den taktiske del, og vi tager som udgangspunkt alle 22 spillere, der er til rådighed, med til begge opgør, siger Jacob Friis.

Pavol Safranko, der sluttede sit lejeophold hos skotske Dundee United senere end AaB’s sæson, møder ind 1. juli, ligesom U/21-landsholdsspiller Oliver Abildgaard qua den igangværende EM-slutrunde ligeledes først er tilbage på anlægget på Hornevej i begyndelsen af juli.

Onsdagens træningspas er planlagt til at blive igangsat kl. 10.30.

Tags på denne nyhed

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019

16. juni 2019 kl. 13:48 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland. Siden efteråret 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

I dette forår gik Hele Nordjyllands Håndsrækning til foreningen SKYGGEBØRN, som modtog 83.880 kr. Nu skal der findes en ny modtager til efteråret 2019. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Ønsker du at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning eller kender du en forening, en organisation eller et andet godt formål, der kunne have fordel af en håndsrækning, kan du søge via knappen nedenfor. 

Der er ansøgningsfrist for at blive efterårets modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning 3. juli. 

Det er et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen, direktør i Skyggebørn Jes Dige og AaB's anfører, der vil gennemgå ansøgninger og udvælge tre kandidater, der herefter kommer til afstemning på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019 forventes offentliggjort i dagene op til sæsonens første hjemmekamp.

Læs mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning her. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

SKYGGEBØRN - forår 2019 - 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31. 249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

Magnus Christensen forlænget til 2022

15. juni 2019 kl. 08:57 af Brian Andersen

Magnus Christensen kom til AaB som U/14-spiller fra partnerklubben Bangsbo Freja, og den centrale midtbanespiller er foreløbig noteret for 15 U-landskampe og en status som ubesejret for Danmark efter 11 sejre og fire uafgjorte i de respektive kampe.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Magnus’ rolle og betydning for vores hold bliver kun større og større, hvilket ikke mindst skal ses i lyset af afgangen fra den centrale midtbane af erfarne kræfter som Rasmus Würtz og Kasper Risgård.

- Allerede i sidste sæson begyndte Magnus for alvor at markere sig som en krumtap og profil på vores hold, hvor særligt det defensive arbejde fra positionen som 6’er er hans kompetence, og samtidig er han selv meget bevidst om, at der er udviklingspotentiale i det fremadrettede spil, fortæller Allan Gaarde.

- Vi er ikke i tvivl om, at vi i Magnus har en af de fremtidige ledere på vores hold, og derfor glæder vi os naturligvis over forlængelsen, fastslår Allan Gaarde.

21-årige Magnus Christensen er bevidst om fra den kommende sæson at øge sit ansvarsområde:

- For det første synes jeg, at vi allerede nu har en spændende trup, og jeg ser meget frem til, at vi – inklusive jeg selv – er flere, der skal steppe op i Würtz og Risgårds fravær.

- Vi skal have forløst truppens potentiale, og det skal jeg være medvirkende til både som holdspiller og individuelt, hvor min personlige målsætning er at blive mere markant både i den defensive og den offensive del af spillet, lyder det fra Magnus Christensen.

- Jeg synes, vi står over for en spændende tid, hvor vi forhåbentlig kan bringe AaB tilbage i toppen af dansk fodbold, hvor vi mener, vi hører til, slutter Magnus Christensen, der sammen med holdkammeraterne indleder træningen til den nye sæson på onsdag den 19. juni.   

AaB’s Superligatrup består af 24 spillere, hvoraf hele 17 har spillet ungdomsfodbold i klubben.

Magnus Christensen er foreløbig noteret for 81 officielle kampe og tre scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed