Billetsalget er skudt i gang

5. juli 2019 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

billet.aabsport.dk er det nu muligt at købe billetter til AaB’s tre første hjemmebanekampe i den nye sæson af 3F Superligaen, som er AaB-SønderjyskE 21. juli kl. 14.00, AaB-Silkeborg I.F. 29. juli kl. 19.00 og AaB-Esbjerg fB 11. august kl. 14.00. 

Børnebilletter koster kun 10 kr. til hjemmebanepremieren mod SønderjyskE søndag 21. juli kl. 14.00. Til opgøret vil der være masser af aktiviteter for børn, og spillerne vil efter kampen gå rundt langs banderne og skrive autografer. 

Fra sæsonstarten åbner det nye familieafsnit, Theodors Familiezone, som vil ligge i blok A og blok B på Weber Tribunen. Her vil der være sæsonen igennem være særligt fokus på børn og børnefamilier. Læs mere om familiezonen her.

Til hjemmebanepremieren mod SønderjyskE vil AaB-spillerne også for første gang være iklædt AaB’s nye hjemmebanedragt, som præsenteres i dagene op til kampen. Trøjen er selvfølgelig stadig rød og hvid, og vi indbyder alle fans til at troppe op i rødt og hvidt til sæsonens første hjemmekamp, så vi kan pryde Aalborg Portland Park i de smukke farver. 

Ønsker du at tegne et sæsonkortabonnement, kan det gøres her.

Tags på denne nyhed

Truppen til sidste test mod AC Horsens

4. juli 2019 kl. 12:59 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 13.00 gæster AaB CASA Arena i Horsens, når AaB og AC Horsens mødes i den sidste testkamp inden sæsonpremieren på udebane mod Lyngby Boldklub 14. juli kl. 14.00. 

I sidste sæson endte AC Horsens på 11. pladsen i 3F Superligaen efter en 10. plads i grundspillet. Lørdag spillede AC Horsens 1-1 i en testkamp mod Hobro I.K., mens AaB i sin test ligeledes spillede 1-1 mod Ajax Amsterdam.

Cheftræner Jacob Friis og den øvrige trænerstab har til fredagens testkamp udtaget følgende 20 spillere: 

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Søren Tengstedt og 29 Mikkel Kaufmann. 

Anders Bærtelsen er eneste AaB-spiller i Superligatruppen, der er ukampdygtig. 

Kampen spilles på CASA Arena Horsens, Langmarksvej 59, 8700 Horsens kl. 13.00. Der er fri entré til kampen. 

AaB's officielle Twitterkonto opdateres under kampen med livetweets. 

Tags på denne nyhed

Poul Erik Andreasen stopper efter 25 år i AaB

3. juli 2019 kl. 10:06 af Brian Andersen

Poul Erik Andreasen var i 1995 arkitekten bag AaB’s første danske mesterskab, ligesom han som spiller har repræsenteret AaB 120 gange i perioden 1973-1978, hvor det også blev til to U/21-landskampe for Danmark.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Som person og som fodboldkapacitet er Poul Erik respekteret og anerkendt i det ganske land, og hvis stillingsbetegnelsen fodboldprofessor fandtes, så var det om nogen Poul Erik, der kunne bære den.

- Poul Erik har altid evnet at kombinere sine menneskelige egenskaber og analytiske evner med fremsynethed, og han har altid formået at dele ud til AaB’s bedste både som mentor for vores talentafdeling og som sparringspartner for vores Superligastab, fortæller Allan Gaarde.

- Således har Poul Erik altid været generøs og dygtig til at overlevere sin viden, hvilket er kommet mange mennesker til gode eksempelvis vores nuværende cheftræner Jacob Friis, og på vegne af AaB kan Poul Erik Andreasen ikke takkes nok, lyder det fra Allan Gaarde.

Poul Erik Andreasen, der i december runder 70 år, har selv valgt, at tiden nu er den rette til at give stafetten i AaB videre:

- I et langt fodboldliv er man udsat for mangt og meget. Mesterskaber, Champions League og andre højdepunkter såvel som modgang og trængselstider, men jeg har nydt hvert et øjeblik og er taknemmelig for at have været i en klub, hvor man har givet mig plads og sat pris på mine kompetencer, siger Poul Erik Andreasen.

- Jeg har i AaB haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange gode og dygtige mennesker såvel på leder- som på spillerniveau, og det har givet mig en særlig glæde, efter den mere traditionelle holdtræning i mange år, at have arbejdet med individuel spillerudvikling de seneste 19 år.  

- Tiden er dog den rette til at stoppe nu, og selvom jeg har aftalt med Allan, at jeg stadig står til rådighed til ad hoc-opgaver, hvis man fra AaB’s side har brug for det, så ser jeg i første omgang frem til at følge med – med lidt længere afstand fra sidelinjen og have mere tid til min familie og øvrige interesser, slutter Poul Erik Andreasen.

I forbindelse med Poul Erik Andreasens afsked holdes der reception på Aalborg Portland Park torsdag den 1. august i tidsrummet kl. 15.00-18.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Fodboldskole 2019

3. juli 2019 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

AaB Fodboldskole er som noget nyt også rykket ud i partnerklubberne, og i denne uge foregår AaB Fodboldskole i både Brønderslev og Hirtshals. 

Her er der træning for børnene hver dag, så alle spillere uanset niveau bliver udfordret. Der er blandt andet mulighed for at få testet, hvor hårdt man sparker, prøve kræfter med en M-station og spille på en oppustelig fodboldbane. 

Tidligere på ugen var AaB TV forbi AaB Fodboldskole i Brønderslev, hvor også Jakob Ahlmann, Tom van Weert, Mathias Ross og Robert Kakeeto lagde vejen forbi. 

Se mere om AaB Fodboldskole i indslaget øverst. 

Tags på denne nyhed

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning senest i morgen

2. juli 2019 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland. Siden efteråret 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

I dette forår gik Hele Nordjyllands Håndsrækning til foreningen SKYGGEBØRN, som modtog 83.880 kr. Nu skal der findes en ny modtager til efteråret 2019. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Ønsker du at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning eller kender du en forening, en organisation eller et andet godt formål, der kunne have fordel af en håndsrækning, kan du søge via knappen nedenfor. 

Og du skal søge senest i morgen, onsdag 3. juli, hvor der er ansøgningsfrist. 

Det er et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, bestyrelsesmedlem i Spar Nord Fonden Michael Slavensky Dahl, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen, oplevelseschef i AaB Martin Stigaard Skammelsen, direktør i Skyggebørn Jes Dige og anfører i AaB Lucas Andersen, der vil gennemgå ansøgningerne og udvælge tre kandidater, der efterfølgende kommer til afstemning på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2019 forventes offentliggjort i dagene op til sæsonens første hjemmekamp.

Læs mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning her. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

SKYGGEBØRN - forår 2019 - 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Ønskeland - efterår 2018 - 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31. 249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed