Nyt familieafsnit navngives Theodors Familiezone

27. juni 2019 kl. 16:00

AaB har således valgt at imødekomme input fra tilskuere på familietribunen, der gerne ville have mulighed for at komme tættere på den gode stemning på Spar Nord Tribunen.

Det bliver nu muliggjort, i det Theodors Familiezone vil være at finde i blokkene A og B på nederste tribuneafsnit på Weber Tribunen. Her vil der fremover komme ekstra fokus på børn og børnefamilier via bl.a. aktiviteter og et særligt sortiment for børn i boden nærmest de nye familiepladser.

- I AaB arbejder vi hele tiden med at forbedre kampoplevelsen for vores tilskuere, og et af de store ønsker vi har, er at skabe et bedre afsnit på Aalborg Portland Park for børn og familier, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Med Theodors Familiezone, der nu befinder sig på langsiden, håber vi at gøre det endnu mere attraktivt for børn og børnefamilier at komme til vores kampe, hvor oplevelsen med denne ændring gerne skulle blive endnu større, lyder det videre fra Thomas Bælum.

Faste lave priser for børn
I forbindelse med den nye, forbedret familiezone vil priserne på billetter og børnesæsonkort samtidig blive ensrettet på hele Aalborg Portland Park, således at prisen fremover er 45 kroner pr. måned med sæsonkortabonnement eller 499 kroner for et sæsonkort til sæsonen 2019/2020. Billetprisen er 50 kr.

AaB håber at se endnu flere børn og børnefamilier i det nye familieafsnit allerede fra sæsonens første hjemmekamp mod SønderjyskE søndag 21. juli kl. 14.00.

Tags på denne nyhed

Reserveholdstestkamp aflyst

27. juni 2019 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Den planlagte reserveholdstestkamp mod Maccabi Haifa fredag aften er blevet aflyst efter ønske fra AaB. 

- Da vi planlagde programmet, havde vi håbet, at de spillere, der gik skadesplaget på ferie, var vendt tilbage skadesfrie. Det har desværre ikke været tilfældet. Derfor ville for mange spillere skulle i kamp både fredag og lørdag, og det ville være for høj en belastning. Derfor har vi valgt, at aflyse reserveholdskampen fredag, siger cheftræner Jacob Friis. 

Med ændringen ser programmet for træningslejren således ud: 

Torsdag 27. juni - Træning kl. 10.30 og 16.30 i Doorwerth. 

Fredag 28. juni - Træning kl. 10.30 i Doorwerth. 

Lørdag 29. juni - Testkamp kl. 12.00, Ajax Amsterdam-AaB  på Quick’20 Sportpark Vondersweide, Oldenzaal.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Afrejsen til træningslejren i Holland

27. juni 2019 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

I går aftes drog AaB's Superligatrup fra Aalborg til Doorwerth i Holland, hvor holdet frem til lørdagens testkamp mod Ajax Amsterdam er på træningslejr. 

I videoen øverst kan du følge turen gennem AaB TV's linse. 

Tags på denne nyhed

AaB-truppen på plads i Holland

26. juni 2019 kl. 22:44 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter afrejse fra Aalborg Lufthavn tidligt onsdag aften ankom AaB's Superliga-trup , via transfer fra lufthavnen i Amsterdam, planmæssigt til Fletcher Hotel i Doorwerth i det centrale Holland sidst på aftenen.

Her har truppen base de kommende tre dage. Torsdag byder på to træningspas, mens fredagens program byder på en træning i stedet for den ellers planlagte reserveholdskamp mod Maccabi Haifa, der med kort varsel er blevet aflyst. 

Lørdag kl. 12.00 gælder det så testkampen mod Ajax Amsterdam, et opgør der spilles i byen Oldenzaal tæt på den tyske grænse, inden der sent lørdag aften er hjemrejse til Aalborg.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Patrick Olsen - ny AaB-spiller

26. juni 2019 kl. 12:30 af Rasmus Estrup

Den centrale midtbanespiller Patrick Olsen har skrevet en treårig aftale med Hele Nordjyllands Hold. 

AaB TV har talt med det 25-årige nyindkøb om skiftet og har ligeledes fået sportsdirektør Allan Gaardes syn på Patrick Olsens kvaliteter. 

Se det hele i indslaget øverst, hvor du også kan høre, hvilken rolle Lucas Andersen har spillet i skiftet. 

Tags på denne nyhed
'