Forårets program i Reserveholdsturneringen

7. februar 2019 kl. 12:52 af Brian Andersen

Opgøret spilles på eget græs, og det samlede program for forårets opgaver er som følger:

Mandag 11. februar kl. 14.00 – AaB-Brøndby I.F.

Mandag 4. marts kl. 14.00 – Brøndby I.F.-AaB

Mandag 8. april kl. 14.00 – AaB-AGF

Mandag 29. april kl. 14.00 – Lyngby Boldklub-AaB

Mandag 6. maj kl. 14.00 – AGF-AaB

Mandag 20. maj kl. 14.00 – AaB-Lyngby Boldklub

Tags på denne nyhed

Superligaen ærer fodbolddommer Peter Mikkelsen

7. februar 2019 kl. 12:16 af Brian Andersen

Det gælder således også forud for AaB’s opgør på Aalborg Portland Park mod Randers FC, der afvikles på søndag kl. 14.00.

Peter Mikkelsen dømte i den bedste danske række fra 1985 til 1998 og havde i perioden også en glorværdig international karriere med blandt andet fire slutrunder i træk fra 1990 til 1996. Hele to gange blev han kåret til verdens bedste dommer – i 1991 og 1993, og han blev i 1997 kåret som årtiets bedste dommer.

Alle 14 hold vil også bære sørgebind i 21. spillerunde.

AaB havde i øvrigt Peter Mikkelsen som dommer hele 37 gange, og bemærkelsesværdigt var første gang 16. november 1986, hvor AaB i den berømte 1-1 kamp på Høje Bøge Stadion i Svendborg sikrede oprykning til landets bedste fodboldrække.

Sidste AaB-kamp med Peter Mikkelsen som dommer var 7. august 1998 på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F. Her vandt AaB på vejen mod klubbens andet mesterskab 1-0 på en scoring af Jari Pedersen.

(Statistisk kilde: John Laden Jensen).

Tags på denne nyhed

Velbesøgt pre-season arrangement

7. februar 2019 kl. 11:15 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter at være blevet taget i mod i døren af anfører Rasmus Würtz, samt betjent med popcorn og sodavand af henholdsvis Frederik Børsting og Wessam Abou Ali, bød aftenen først på indslag fra sportsdirektør Allan Gaarde, cheftræner Jacob Friis og talentchef Anders Damgaard, der hver fortalte om spillertruppen, træning og spillestil, samt AaB's talentudvikling.

I anden del af showet var der fokus på spillerne, da Frederik Børsting og Wessam Abou Ali blev udfordret til at fortælle nærmere om hverdagen i spillertruppen, ligesom aftenen blev afsluttet med paneldebat med deltagerne.

Hele aftenen blev krydret med videoklip og indslag på den store skærm, inden de mange fremmødte sæsonkortholdere efter et par timer kunne gå hjem fra en underholdende aften og se endnu mere frem til søndagens premierekamp i foråret mod Randers FC.

 

Tags på denne nyhed

Børnebilletter for 10 kr. og masser af aktiviteter

6. februar 2019 kl. 14:15 af Simon Vangsgaard Jensen

Der er rig mulig for at komme i stemning inden forårssæsonens første kamp i Superligaen sparkes i gang på Aalborg Portland Park. Der er, som altid, mulighed for at varme op i fanområdet foran Weber Tribunen. Samtidig er der mulighed for at lade sig underholde i Stadionhal 2 inden opgøret, hvor der både er esport-aktiviteter, lancering af ny juniorklub og i den forbindelse et flagværksted.

FIFA 19-turnering og testkamp mellem AaB eSuperliga og Randers FC eSuperliga
Allerede fra klokken 10.30 begynder de første aktiviteter i Stadionhal 2, hvor dagens FIFA 19-konkurrence løber af stablen. Efter gruppespillet vil der være testkamp mellem AaB eSuperliga og Randers FC eSuperliga inden finalekampene afgøres. Se hele tidsplanen og læs mere om esport-arrangementet her. 

AaB Support Club lancerer ny juniorklub med eksklusivt tilbud og velkomstpakke
AaB Support Club modtog af AaB, trøjesponsor hummel og hovedsonsor Spar Nord 38.400 kr. gennem salget af de sølvfarvede Håndsrækningtrøjer. For hver solgte Håndsrækningstrøje blev der doneret 100 kr. AaB Support Club annoncerede mandag, at donationen ville gå til lancering af en ny juniorklub, AaB Support Club Junior, som henvender sig til børn mellem 0 og 12 år. Det årlige medlemskab på 99 kr. årligt, vil være gratis, hvis man melder sig i kalenderåret 2019. Læs mere om AaB Support Club Junior her.

På søndag lanceres AaB Support Club Junior, hvor alle yngre AaB-fans er inviteret til flagværksted. I løbet af arrangementet vil både både Theodor, Oliver Abildgaard og Jores Okore komme forbi og skrive autografer samt stille op til selfies. De børn, som gratis melder sig ind i AaB Support Club Junior, vil modtage en eksklusiv velkomstpakke så længe lager haves.

Få her et overblik over aktiviteterne i Stadionhal 2:
10.30: FIFA 19-turnering starter
12.00: Testkamp mellem AaB eSuperliga - Randers FC eSuperliga 
12.00: Theodor byder sammen med AaB Support Club velkommen til flagværksted
12.15-13.30: Finalekampe i FIFA 19-turnering
12.45-13.00:
Oliver Abildgaard og Jores Okore skriver autografer og stiller op til selfies 
13.00-13.15:
Theodor skriver autografer og stiller op selfies
13.40: Tak for i dag og god kamp

Indgangen til Stadionhal 2 findes i foyeren ved A. Enggaard Tribunen.

Tilbud på børnebilletter, sodavand og fransk hotdog
Til kampen søndag har børn adgang for kun 10 kr. Børnebilletter gælder alle børn under 15 år. Tilbuddet gælder både sidde- og ståpladser. Derudover er det muligt at købe sodavand til 15 kr. og fransk hotdog til 20 kr. Dette tilbud gælder alle tribuner.

Tags på denne nyhed

Se programmet for pre-season arrangement

5. februar 2019 kl. 11:51 af Simon Vangsgaard Jensen

Per Rishøj er i morgen vært ved pre-season arrangementet for sæsonkortholdere, som i år afholdes i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy. Der vil i bedste biograf-ånd blive serveret popcorn og sodavand til de deltagende. 

Program:
- Sportsdirektør Allan Gaarde fortæller om sammensætning af trænerstab, transfervinduet og forventningerne til foråret
- Cheftræner Jacob Friis går i dybden med hans tanker omkring fodbold
- Talentchef Anders Damgaard giver en opdatering på talentarbejde, som skal sikre fremtidens Superligaspillere
- AaB Support Club fortæller omkring fanklubben
- Frederik Børsting og Wessam Abou Ali fortæller om de forskellige roller i spillertruppen
- Paneldebat med Allan Gaarde, Jacob Friis, Rasmus Würtz og Nordjyske-journalist Thomas Jasper

Check-in åbner 17.30, hvor man i området foran det normale billetsalg til biografen, kan finde en check-in-post kun for AaB-sæsonkortholdere. Her veksles din medbragte billet til en egentlig biografbillet. Bemærk at din billet skal printes ud. 

Popcorn og sodavand udleveres i bodområdet inden arrangementets start. Sal 1 åbner klokken 18.15, hvor arrangementet starter 18.30 og slutter igen klokken 20.30.

Tags på denne nyhed