Vidste du om FC Midtjylland og AaB…

2. august 2019 kl. 13:42 af Brian Andersen

- at det forestående opgør er 3F Superligakamp nummer 57 mellem FC Midtjylland og AaB. Statistikken siger 22 sejre til AaB, otte uafgjorte og 26 nederlag samt en målscore på 72-83 set med AaB’s øjne.

- at AaB efter sejren mod Silkeborg I.F. mandag aften kan tage sin anden sejr i træk i 3F Superligaen ved at besejre FC Midtjylland. Det vil i givet være første gang i præcis et år, at AaB tager tre point i to 3F Superligakampe i træk.

- at AaB ikke har vundet en 3F Superligakamp mod FC Midtjylland på MCH Arena siden april 2014, idet de efterfølgende seks kampe er endt med én uafgjort og fem nederlag. Historisk har AaB haft det svært på Ikast Stadion/MCH Arena, hvor det kun er blevet til seks sejre i 24 forsøg.

- at de 24 tidligere 3F Superligakampe i Ikast/Herning mellem FC Midtjylland og AaB gennemsnitligt har budt på 3,13 mål pr. kamp.

- at FC Midtjylland og AaB ikke har for vane at spille uafgjort ret ofte, idet det kun været kampens udfald i godt 14 pct. af kampene. Særligt i Herning har det været ”tab eller vind” med blot uafgjort i to af de 24 afviklede kampe, der i øvrigt alle 24 har budt på scoringer.

- at ud af de 56 tidligere 3F Superligakampe mod FC Midtjylland har AaB scoret først i 23 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 32 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, fire uafgjorte og 23 nederlag.

- at AaB tabte sin seneste 3F Superligakamp afviklet i august måned, da det sidste år blev til et nederlag på 1-0 til Esbjerg fB. Men det er til gengæld også AaB’s eneste nederlag i 3F Superligaen i august måned siden 2015, hvor det efterfølgende er blevet til fem sejre og syv uafgjorte.

- at med søndag aftens dommer Morten Krogh som dommer har AaB endnu sin første sejr til gode i 3F Superligaen, idet de tre tidligere tilfælde er endt med én uafgjort og to nederlag.

- at fra den nuværende AaB-trup har Kasper Kusk (3 mål), Tom van Weert (1), Rasmus Thellufsen (1), Wessam Abou Ali (1) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC Midtjylland.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Afskedsreception for Poul Erik Andreasen

2. august 2019 kl. 11:33 af Rasmus Estrup

Torsdag eftermiddag var der i Unicon Lounge på Aalborg Portland Park afskedsreception for Poul Erik Andreasen, der stoppede efter 25 års ansættelse i AaB. 

Et par hundrede gæster var mødt op til receptionen for at ære AaB's nu tidligere udviklingschef, og adskillige talere trådte op på talerstolen og fangede mikrofonen. 

AaB TV fulgte med fra start til slut, og du kan se indslag fra gårsdagens reception i videoen øverst. 

Til kampen mod Esbjerg fB 11. august tages der officiel afsked med Poul Erik Andreasen på grønsværen. 

Tags på denne nyhed

Køb sæsonkort inden Esbjerg-kampen og få navn på dit sæde

2. august 2019 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

Gør som 2589 andre AaB-fans og køb et sæsonkort til Aalborg Portland Park. Gør du det inden næste hjemmekamp mod Esbjerg fB får du endda også dit eget navn på din egen faste plads, såfremt du køber sæsonkort til Weber Tribunen.

Du kan tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for ståpladser og 139 kr. for siddepladser. Et sæsonkortabonnement til børn koster kun 45 kr. om måneden uanset tribune. Bliv sæsonkortabonnent her. 

Læs mere om fordelene ved et sæsonkortabonnement her. 

Får du ikke tegnet et sæsonkortabonnement inden kampen mod Esbjerg fB 11. august, har du først mulighed for at få navn på dit faste sæde næste sommer. 

Hvis du har flere sæsonkort i samme navn, kan du via billetsiden opdatere dine oplysninger og på den måde sikre, at det er netop dit navn, der står på dit sæde. Opdater dine oplysninger her. 

Har du spørgsmål vedrørende sæsonkort, kan du kontakte os på billet@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed

Safranko solgt til Sepsi

1. august 2019 kl. 21:13 af Brian Andersen

Den slovakiske angriber blev hentet til AaB for to år siden fra FC DAC 1904 Dunajska Streda, og efterfølgende blev det til 33 officielle kampe og tre scoringer i AaB-dragten.

I sidste sæson var Pavol Safranko udlejet til skotske Dundee United FC, hvor Safranko i 40 officielle kampe nettede 15 gange.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi må konstatere, at Pavols ophold i AaB aldrig udviklede sig, som både vi og han havde håbet på.

- Men kendetegnende for Pavol er, at han hele tiden har været hårdtarbejdende og professionel, og vi ønsker ham held og lykke i sin videre karriere, siger Allan Gaarde.

24-årige Pavol Safranko har spillet to A-landskampe for Slovakiet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i juli

1. august 2019 kl. 12:10 af Rasmus Estrup

Da Tom van Weert modtog bolden på egen banehalvdel efter et hurtigt indkast fra Lucas Andersen og med en fodfinte snød Svenn Crone, inden han sprintede ned mod Silkeborg-målet og chippede bolden over målmand Oscar Hedvall og ind i målet, bragte han ikke blot AaB foran 2-0 mod Silkeborg I.F. Han scorede også månedens bedste AaB-mål i juli. 

Det har AaB's fans besluttet, for med hele 76 procent af de samlede stemmer vandt Tom van Weerts 2-0-scoring afstemningen om månedens mål. På andenpladsen var Mikkel Kaufmanns scoring til 3-0 mod Silkeborg I.F., som fik 15 procent af stemmerne. 

Alle fans, der afgav en stemme i konkurrencen, deltog også i lodtrækningen om en kampbrugt og signeret Superligabold fra Select. Vinderen af lodtrækningen blev Nikolai, som kontaktes direkte af AaB over mail. 

AaB takker alle, der har stemt i konkurrencen. 

Tags på denne nyhed