Få tre kampe i første måned - køb sæsonkortabonnement nu

13. september 2018 kl. 15:26 af Rasmus Estrup

Har du endnu ikke tegnet et sæsonkortabonnement, kan du med fordel gøre det nu. Priserne for et sæsonkort starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn, så tegner du det inden mandagens hjemmekamp, får du adgang til tre kampe i den første måned fra 85 kr.

Kampene er mod Vejle Boldklub mandag 17. september, mod OB søndag 30. september og mod Brøndby I.F. søndag 7. oktober. 

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Af øvrige fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10% rabat.

Tags på denne nyhed

AaB trak FC Roskilde i Sydbank Pokalen

13. september 2018 kl. 12:47 af Brian Andersen

Opgøret spilles sandsynligvis onsdag den 26. september, men det endelige spilletidspunkt forventes offentliggjort engang i morgen.

I sidste sæson nåede AaB’s tredobbelte vindere af turneringen til kvartfinalen, hvor FC Fredericia blev endestationen.

Det samlede overblik over kampene i tredje runde er som følger:

FC Roskilde-AaB
B 1908-Marienlyst
Dalum I.F.-FC Midtjylland
FC Fredericia-SønderjyskE
HB Køge-FC Nordsjælland
Hillerød-Brøndby I.F.
Hundested I.K.-Vendsyssel F.F.
Jammerbugt FC-Esbjerg fB
Kolding I.F.-Randers FC
Ledøje/Smørum-Hobro I.K.
Middelfart Boldklub-AC Horsens
Nykøbing FC-Vejle Boldklub
Næstved Boldklub-Silkeborg I.F.
Thisted FC-OB
Viby I.F.-FC København
Aarhus Fremad-AGF

AaB’s modstander FC Roskilde er efter otte spillerunder i 1. division placeret på en sidsteplads med blot tre point, og sjællænderne har netop ansat Christian Lønstrup som ny cheftræner.

Også 5. april 2016 mødtes klubberne i Sydbank Pokalen, da AaB sejrede med hele 4-0 i kvartfinalen i Roskilde efter scoringer af Thomas Enevoldsen (2), Nicolaj Thomsen og Frederik Børsting.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-koryfæer spiller Grand Old Boys

12. september 2018 kl. 14:14 af Rasmus Estrup

Træneren er Torben Boye og holdlederen er hans far Kjeld Boye. På banen løber blandt andre Lars Thomsen, Søren Larsen, Torben Vandet Kristensen, Henrik "Spiller" Pedersen og Mogens Jørgensen. 

AaB's hold i Grand Old Boys-rækken +47 er altså fyldt med tidligere førsteholdsspillere, og de seneste fem sæsoner har holdet vundet sin række. 

Tidligere på denne uge var AaB TV med i omklædningsrummet og på sidelinjen, da AaB's Grand Old Boys-hold mødte Nørresundby FB i det der blev en gigantisk storsejr. Se indslaget øverst. 

Tags på denne nyhed

Abildgaard-drøn bragte U/21-landsholdet på sejrskurs

12. september 2018 kl. 07:23 af Rasmus Estrup

AaB's Oliver Abildgaard var i startopstillingen, da det danske U/21-landshold i går spillede EM-kvalifikationskamp mod Litauen. En kamp danskerne vandt 2-0. 

Oliver Abildgaard spillede en stor rolle i sejren, da han kort før pausen krydrede en solid første halvleg med scoringen til 1-0 på et langskud, der via en afretning susede op i det ene målhjørne. 

Efter pausen forsøgte AaB's midtbanespiller sig på ny med et forsøg fra distancen, men denne gang strøg bolden lige forbi stolpen. 

FC Københavns Robert Skov stod for målet til slutresultatet 2-0 efter oplæg fra Joakim Mæhle. Se målene og de øvrige højdepunkter fra kampen her.

Med sejren ligger Danmark på førstepladsen i kvalifikationspuljen med et point mere end Polen. Der resterer to kampe, som begge spilles i oktober. Det ene af opgørene er mod netop Polen. 

Oliver Abildgaard spillede i går samtlige minutter i sin tredje U/21-landskamp. 

Slovakiets U/21-landshold og Tysklands U/21-landshold hev også sejre hjem i går, men det var uden AaB'ere på banen. Både Filip Lesniak og Philipp Ochs så til fra tribunen, da deres respektive hold vandt henholdsvis 3-2 og 6-0. Resultaterne betyder, at Tyskland fører sin EM-kvalifikationspulje, mens Slovakiet indtager andenpladsen i sin pulje. 

Tags på denne nyhed

Andersen glæder sig til hjemmebanecomeback

11. september 2018 kl. 16:15 af Rasmus Estrup

Smilet er stort på Lucas Andersens ansigt, når han skal sætte ord på hjemkomsten til AaB. 

- Det er fantastisk at være tilbage. Der er virkelig et godt sammenhold herude. Der er en fed energi, og der bliver gået til den til træning. Jeg føler allerede, at det er det helt rigtige skridt, jeg har taget, siger Lucas Andersen. 

I snart to uger har AaB’s nummer 10 været tilbage i Aalborg, og landskampspausen er kommet på et kærkomment tidspunkt. 

- Uden for banen har det været muligt at kunne flytte og få styr på en masse praktisk, uden at det har taget fokus fra en vigtig kamp. Samtidig har jeg på træningsbanen haft mulighed for at træne igennem og fået arbejdet med de interne relationer. Men nu glæder jeg mig også til for alvor at komme i gang med at spille kamp, siger den 23-årige Aalborg-dreng. 

Inden landskampspausen fik Lucas Andersen comeback i AaB-trøjen, da nordjyderne gæstede Randers FC. Ved indskiftningen i anden halvleg markerede fansene det med et stort banner med ordene: "Rigtige Aalborg-drenge vender hjem. Velkommen hjem, Lucas." 

På mandag mod Vejle Boldklub er det fansene på Aalborg Portland Park, der får mulighed for igen at hilse på Lucas Andersen, der blot var 17 år gammel sidst han spillede på Aalborg Portland Park iført de røde striber, inden han skiftede til den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

- Jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage og mærke opbakningen fra fansene. Det bliver specielt som spiller at mærke atmosfæren omkring stadion for første gang i seks år, siger han. 

- Og så betyder det bare noget, at jeg har spillet i klubben igennem så mange år. Som barn kom jeg jo også meget på stadion som fan. Alle mine venner og hele min familie holder jo også med AaB, så nu hvor jeg er tilbage, kan jeg virkelig også mærke støtten fra dem, siger Lucas Andersen. 

Har du lyst til at støtte Lucas Andersen og holdkammeraterne på mandag kl. 19.00 mod Vejle Boldklub, kan du købe billetter til mandagens kamp her, eller i billetlugerne på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 18.00 på mandag.

Tags på denne nyhed