Reserveholdskamp mod Lyngby Boldklub kl. 14.00

27. marts 2018 kl. 09:47 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 på kunstgræsbanen på Hornevej spiller AaB mod Lyngby Boldklub i Reserveholdsturneringen.

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende startopstilling til kampen: 

Michael Lansing
Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann
Kasper Kusk, Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Oliver Abildgaard, Yann Rolim
Pavol Safranko

På bænken sidder Kasper Pedersen, Nikolaj Lyngø, Robert Kakeeto og Frederik Børsting, samt U/19-ligaspillerne Oliver Klitten og Mathias Johannesen. 

Der er som sædvanlig gratis at overvære reserveholdskampen. 

Tags på denne nyhed

Klitten indskiftet i U/18-landskamp

27. marts 2018 kl. 08:05 af Rasmus Estrup

Ligesom i fredags mødte det danske U/18-landshold også i går Tjekkiet i en venskabskamp. Men hvor både Anders Bærtelsen og Lukas Klitten startede inde i fredags, var ingen af AaB-talenterne i startopstillingen mandag. Lukas Klitten blev dog skiftet ind til de sidste små ti minutter til kampen, der endte 2-2. Stillingen var den samme, da AaB-spilleren kom på grønsværen. 

De to AaB-talenter vender hjem til Aalborg i dag, og efter denne landsholdssamling er Anders Bærtelsen oppe på 21 ungdomslandskampe, mens Lukas Klitten er noteret for i alt 12 ungdomslandskampe. 

AaB lancerer sæsonkortabonnement

26. marts 2018 kl. 13:49 af Rasmus Estrup

Bliv klar til Mesterskabsspillet allerede fra i dag. Nu kan du nemlig få et sæsonkortabonnement. I stedet for at skulle betale for en hel sæson ad gangen op til sæsonstart en gang om året, får du nu mulighed for at blive en del af en abonnementstjeneste.

Dermed betaler du automatisk et mindre beløb en gang om måneden hele året rundt, og du får et sæsonkort med adgang til alle AaB’s kampe i perioden. Du får altså et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

For en voksen koster et sæsonkortabonnement til en af endetribunerne kun 85 kr. om måneden. I april får du for en måneds abonnement for eksempel adgang til hjemmekampene mod Brøndby I.F., AC Horsens og FC Midtjylland.

Læs om priser, fordele og meget mere her

Er du på nuværende tidspunkt sæsonkortholder, har du først mulighed for at tilmelde dig abonnementstjenesten, når dit sæsonkort udløber efter sæsonens afslutning.

Til sommer vil det fortsat være muligt at betale sæsonkortet på én gang, for én sæson enten som nykøb eller fornyelse.

Tags på denne nyhed

Danmarksserien startede med sejr

26. marts 2018 kl. 11:44 af Rasmus Estrup

Mens U/19 Ligaen og U/17 Ligaen i weekenden lå stille på grund af diverse landsholdssamlinger, skød AaB gang i forårssæsonen i Danmarksserien. Og nordjyderne fik den bedste tænkelige start med en hjemmesejr på 4-2 over Viby I.F. 

Trods en stor chance til gæsterne tidligt i kampen kom AaB foran 1-0 efter et lille kvarter, hvor Nicolai Rask Lassens indlæg sejlede direkte i mål, da Nikolaj Kjelder Sørensen fik generet målmands udsyn tilpas meget. 

Senere i første halvleg var 1-0-målscoreren i oplæggerens rolle, da han fandt Kasper Emil Kristensen, som udbyggede føringen med en scoring til 2-0. 

Efter pausen gjorde Johan Ejsing det flot til 3-0, da han fra 20 meter sparkede bolden ind ved nærmeste stolpe. Johan Ejsing var også manden bag målet til 4-0, da han denne gang sparkede kuglen ind ved fjerneste stolpe. 

Kort før tid fik Viby I.F. reduceret til først 4-1 og dernæst til slutresultatet 4-2. 

- For os var det et drømmescenarie, at vi kunne komme i gang med en sejr i første kamp. Nu kom vi længere væk fra nedrykningsstregen og tættere på toppen, og det er vigtigt, at vi ikke skal kigge så meget ned ad, når vi som hold gerne vil udvikle os spillemæssigt, siger danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup, der havde debut i trænersædet på AaB's danmarksseriehold. 

- Spillerne er faldet hurtigt og trygt ind i måden, jeg gerne vil træne på, og de arbejder godt med de ting, jeg gerne vil arbejde med. Og så er det jo også positivt, at flere af vores scoringer kommer på braggrund af noget af det, vi øver på træningsbanen, siger Nickolaj Jonstrup. 

AaB indtager med weekendens sejr fjerdepladsen i Danmarksserien, og holdets næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Viborg F.F., der ligger på tredjepladsen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i marts

26. marts 2018 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Jores Okore, Kasper Pedersen, Kasper Kusk, Yann Rolim og Jannik Pohl står bag de seks AaB-scoringer, der konkurrerer om månedens mål.

Stem på din favorit via linket nedenfor, så deltager du samtidig i lodtrækningen om to billetter til samtlige kampe i Mesterskabsspillet, der starter på mandag med hjemmekampen mod Brøndby I.F.

Tags på denne nyhed