AaB TV: Stem på månedens mål i marts

26. marts 2018 kl. 08:42 af Rasmus Estrup

Jores Okore, Kasper Pedersen, Kasper Kusk, Yann Rolim og Jannik Pohl står bag de seks AaB-scoringer, der konkurrerer om månedens mål.

Stem på din favorit via linket nedenfor, så deltager du samtidig i lodtrækningen om to billetter til samtlige kampe i Mesterskabsspillet, der starter på mandag med hjemmekampen mod Brøndby I.F.

Fem AaB'ere i kamp for ungdomslandshold

26. marts 2018 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold spillede sig et stort skridt tættere på en plads i EM-slutrunden, da holdet lørdag besejrede Frankrig 2-1 i anden kamp ved Elite Round.

Med i startopstillingen var AaB's Mathias Ross Jensen og Jeppe Pedersen. Sidstnævnte bar igen anførerbindet, indtil han i pausen blev skiftet ud ved stillingen 1-0 til Danmark.

I anden halvleg udlignede franskmændene, inden danskerne kort før tid scorede sejrsmålet. Umiddelbart efter scoringen kom AaB-angriber Mikkel Kaufmann også på banen. Han fik dermed sin fjerde U/17-landskamp. Kampen var Jeppe Pedersens 10. U/17-landskamp, og Mathias Ross Jensen, der spillede hele kampen, blev noteret for sin sjette U/17-landskamp.

U/17-landsholdet vil med et point mod Bosnien-Hercegovina i morgen aften være kvalificeret til EM-slutrunden.

Fredag var U/18-landsholdet desuden i aktion i en venskabskamp mod Tjekkiet, som endte med en tjekkisk sejr på 3-0. AaB's Lukas Klitten og Anders Bærtelsen var med i startopstillingen, og de blev begge skiftet ud efter 71 minutter, hvor Danmark allerede var bagud 3-0.

U/18-landsholdet møder Tjekkiet i en ny venskabskamp senere i dag.

AaB TV: Håndsrækning til Foreningen Grønlandske Børn

25. marts 2018 kl. 11:15 af Rasmus Estrup

Flores på tavlen for Peru

24. marts 2018 kl. 08:40 af Rasmus Estrup

Perus landshold er i gang med forberedelserne til VM-slutrunden til sommer, og i nat spillede sydamerikanerne mod Kroatien. Kampen endte med en peruviansk sejr på 2-0.

AaB’s Edison Flores var med fra start, og kort inde i anden halvleg scorede han selv til 2-0, da han efter et godt løb fik fulgt op på en afslutning fra Jefferson Farfan. Se målet her.

Målet var AaB-spillerens niende scoring i hans 26 A-landskampe for Peru. I nattens kamp blev Edison Flores skiftet ud efter 67 minutter.

Peru spiller igen natten til onsdag, hvor Island er modstander.

Fredag aften var slovakiske Filip Lesniak i øvrigt også i kamp for slovakiets U/21-landshold. Slovakkerne spillede EM-kvalifikationskamp på udebane mod Albaniens U/21-landshold, og til trods for at Albanien kom foran både 1-0 og 2-1, vandt Slovakiet 3-2 takket være to sene scoringer af udeholdet.

Filip Lesniak spillede hele kampen på den centrale midtbane, og han er dermed oppe på seks U/21-landskampe.

AaB’s udlejede albanier, Bardhec Bytyqi, er i øjeblikket med i den albanske U/21-landsholdstrup, men han var ikke blandt de udvalgte spillere på banen eller bænken i går.

Albanien og Slovakiet møder allerede hinanden igen på tirsdag.

AaB TV: Forlængelse med Patrick Kristensen

23. marts 2018 kl. 13:45 af Rasmus Estrup